Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar uzun süre aranızda olamadım .kayınvaldem rahatsızdı 20 günlük hastane maratonundan sonra kayınvaldemi kaybettik mafoldumben
buarada hepinizi çok özledim herşey yolundadır umarım.
MERYEMCİM bebişin dünyaya gelmiş sağlıkla büyüt canım .gözün aydın..
geçmişe çok bakamadımumarım güzel haberler vardır.
bende hiçbir değişiklik yok hala beklemedeyim.hepinizi öpüyorum kızlar..
buarada BAHARIM uğramadımı onu çok merak ediyorum...
canım bende daha üç gün oldu düşük yapalı evet iğneye rağmen düştü hemde benim dört düşük acım çok taze ama ne yapalım allah büyük.ben tekrar araştırma hastanesine gitcem çünkü eşim hiç araştırılmamıştı.bide rahim filmim hiç çekilmedi.papatya nın dedikleri çok mantıklı onun dediklerini bende yapacam.allah yanımzda olsun
canım çok geçmiş olsun daha yeni kaybetmişsin bebeğini bende 4 tane kaybettim bu 5.ci gebeliğim ve her şey yolunda çok şükür canım bide sen troitlerine bakıttınmı biliyorsunki oda tekrarlayan düşüklerin sebebi olabiliyo bende troit hastasıyım bakıtmadıysan bir an önce bakıt hem hamile kalmayı güçleştiriyo hemde düşüğe sebebp oluyo allah yardımcın olsun
hamile olmak bana ulaşılması zor gibi geliyo dört bebek kayıbından ve o kadar iğneye rağmen.o kadar isterdimki karnımın büyüyüp o hamilelik kıyafetini giymek hep arkadaşlarımın yanında boynum bükük kaldı.artık barıma taş bastım hayal bile bana fazla geliyo
baktırdım trioitlerimde hiç bisorun yokcanım seninkiler iğneye rağmen mi öldü.ve hastalığın ne benimki mhhfrheterozigot iğnenin derecesi kaçtı ne olur yaz
canımyaa lütfen böyle karamsar olma inşallah hayırlısıyla olucak bebişin.bak burda 7,8 düşük yaşıyıp bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var
bende 3 düşük yaşadım .9 yıldır bekliyorum .rabbim büyük demekki zamanı var .beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok canım.inşallah fazla bekletmeden gelir meleğin..
canım seninkiler iğneye rağmen mi öldü.ve hastalığın ne benimki mhhfrheterozigot iğnenin derecesi kaçtı ne olur yaz
inş canımm zamanı geldiğinde bizde bebişlerimizi alıcaz kucağımıza nekadarlık evlisin canım kaç düşüğün var
bıktım hayal kırıklığından herkes hastanelerden gülerek eşlerine sarılarak çıkıyorlar ben hep ağlıyarak çıkıyorum.malesef bebeğini kaybettik lafını duymaktan bıktım usandım.ben istemiyorum artık ama eşim deli gibi istiyor yine deniycez diyo halim kalmadı artık durmadan kürtaş
2,5 senelik evliyim canm ben
ve 4 kaybım var maalesef benimkiler düşük değil
bu arada rahatsızlandığım için doktora gidemedim[/QUOT
rahatsızlığın nedir canım peki nei bekliyosun dr gitmek için
merhaba ben de yeni üyelerdenim.geçen yıl 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim.doktorum bunun bir çok bayanın yaşadığı normal bir durum olduğunu ve herhangi bir teste gerek olmadığını söyledi.bu sene yeniden bebek düşündüğüm için tamamen tesadüfi olarak zekai tahir burak hastanesinde kan pıhtılaşması testi yaptırdım.ve sonuç mhhfrheterozigot.doktorum bana durumu anlattı ve hamileliğim boyunca iğne kullanacağımı söyledi.tam buna isyan ederken o esnada hamile olduğumu öğrendim.inanılmaz sevindim hemen iğneleri temin ettim ancak aradan 2 gün geçmesine kalmadan bende lekelenmeler başladı.doktorum b-hcg testleri yaptırdı ve sonuç dış gebelik. iğneyle tedaviye geçtik.hastanede kaldım 1 gece.değerleri düşürmeye çalışıyorlar hala.300 lerden 100 lere geriledi.hala sıfırlanamadı.Allah dış gebeliği kimseye yaşatmasın ki ben bu rahatsızlıktan ameliyatsız kurtulan (tabi erken teşhisle) çok nadir kişilerdenim.bu durumun tekrarlanma şansı yüksekmiş.daha pıhtılaşmaya adapte olamadan bir de dış gebelikle karşılaştım ve psikolojim çöktü.mutsuzum...
merhaba ben de yeni üyelerdenim.geçen yıl 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim.doktorum bunun bir çok bayanın yaşadığı normal bir durum olduğunu ve herhangi bir teste gerek olmadığını söyledi.bu sene yeniden bebek düşündüğüm için tamamen tesadüfi olarak zekai tahir burak hastanesinde kan pıhtılaşması testi yaptırdım.ve sonuç mhhfrheterozigot.doktorum bana durumu anlattı ve hamileliğim boyunca iğne kullanacağımı söyledi.tam buna isyan ederken o esnada hamile olduğumu öğrendim.inanılmaz sevindim hemen iğneleri temin ettim ancak aradan 2 gün geçmesine kalmadan bende lekelenmeler başladı.doktorum b-hcg testleri yaptırdı ve sonuç dış gebelik. iğneyle tedaviye geçtik.hastanede kaldım 1 gece.değerleri düşürmeye çalışıyorlar hala.300 lerden 100 lere geriledi.hala sıfırlanamadı.Allah dış gebeliği kimseye yaşatmasın ki ben bu rahatsızlıktan ameliyatsız kurtulan (tabi erken teşhisle) çok nadir kişilerdenim.bu durumun tekrarlanma şansı yüksekmiş.daha pıhtılaşmaya adapte olamadan bir de dış gebelikle karşılaştım ve psikolojim çöktü.mutsuzum...