- 21 Şubat 2009
- 877
- 2
- 42
ravzacım troit dediğin guatrmı
evet canım ama bu troit bezleri hamilelikte çok önemli baktırmayan varsa aranızda baktırsın dahiliyede bakılıyo çok basit bi işlem kandan bakılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ravzacım troit dediğin guatrmı
evet canım ama bu troit bezleri hamilelikte çok önemli baktırmayan varsa aranızda baktırsın dahiliyede bakılıyo çok basit bi işlem kandan bakılıyo
canım allah bir daha yaşatmasın rabbim hepimizn yardımcısı olsun.
hayır canım ben o bebeklerimi kaybettiğimde bu hastalığı ve troit hastası olduğumu bilmiyordum yalnız bundan önceki gebeliğimde asprin kullanmıştım ama gene olmamıştı bende mhtfr 677 hetorizigotum seninle aynı bu yüzden diyorum umutsuzluğa kapılma burda bir sürü arkadaşımız yavrularına kavuştu bizde kavuşucaz işallah
kızlar ya cok kotüyümmmmmmmmm( 6.gününden 16.gününe kadar gün asırı yapmıstık,adetim 20.sinde olucaktı,bu sabah adeeettttt olduuuuuuuuum,neredeyse ağlıcaktım,ama nasıl olur böyle bişiy,cok calısmıstıknasıl tutmaz,daha oncekı dusuğumde sadece 2 gün yapmıstık ve tutttu bu sefer nıye olmadı,benım gıbı durumda olan warmıııııııııııııı:çok üzgünüm:
Kızlar dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç:4.Ufffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa bu ayda yokkkkkkkkkkkkkkk.Çokkkkkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmmmmmmm. Yoruldummmmmmmmmmmmmmmmm. Ben tüp yada aşılamaya geçiyorum artık. Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfennnnnnnnnnnnnnn.
Canım,en son düşüğümü şubat ayında yaptım. ( 3 düşüğüm var). hazirandan beri çalışmalara başladım ama sonuç hüsran.
selam arkadaşlar uzun süre aranızda olamadım .kayınvaldem rahatsızdı 20 günlük hastane maratonundan sonra kayınvaldemi kaybettik mafoldumben
buarada hepinizi çok özledim herşey yolundadır umarım.
MERYEMCİM bebişin dünyaya gelmiş sağlıkla büyüt canım .gözün aydın..
geçmişe çok bakamadımumarım güzel haberler vardır.
bende hiçbir değişiklik yok hala beklemedeyim.hepinizi öpüyorum kızlar..
buarada BAHARIM uğramadımı onu çok merak ediyorum...
kızlar merhaba bende bügün başladım iğneye ilk hamileliğim
kızlar iğneye rağmen düşük yapıp sonra denemelerde anne olanlar varmı