Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende çok üzüldüm canım benim acım daha büyük ben 4 bebek kaybettim.üç gün oldu canım bebeğimden ayrılaalı.allah kimseye yaşatmasın merak ettim iğneye rağmen mi bebek düşüğe doğru gitti.çünkü bana iğnede fayda vermedi.
canım bende daha üç gün oldu düşük yapalı evet iğneye rağmen düştü hemde benim dört düşük acım çok taze ama ne yapalım allah büyük.ben tekrar araştırma hastanesine gitcem çünkü eşim hiç araştırılmamıştı.bide rahim filmim hiç çekilmedi.papatya nın dedikleri çok mantıklı onun dediklerini bende yapacam.allah yanımzda olsun
selam herkese nasılsınız kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir..
doğumu yaklaşan arkadaşlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kolay doğumlar olsun,
hamile arkadaşlar inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz..
bekleyenler; hiç stres yapmayın bebeişler hiç ummadık anda geliveriyor göreceksiniz
allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..
Çiçeklara,funda canlarım az kaldı sizede hadi bakalım..
isim yazamadığım tüm arkadaşlar hepiniz öpüyorum
kızlar bana yardım edin korunmayı kaldırdım 1 ay olmadı adetim 1 gün gecikti kanda gebelik en erken ne zaman belli olur...2 tane bebegimi bu durumdan düşürdüm bundan önceki hamileliklerimde çok uykum oluyordu....ama bu sefer şüpheleniyorum kesinde diyemiyorum kasıklarımda çok agrı var ara ara bel agrısı mide bulantım var gögüslerim cok sertleşti...hemen ignelere başlamam gerek hamile kalınca test yaptırıpta hayal kırıklıgıda yaşamak istemiyorum belli olur mu kanda şu an