- 3 Kasım 2008
- 930
- 2
- 45
KRıZANTEMMMM, CANDERYAAA canlarımmmmmm siz çok takmışsınız bu hamile kalma veya kalamama mevzusunu kafanıza. farkındamısınız bilmiyorum ama yazdıklarınızdan bile ne kadar gergin olduğunuz anlaşılıyo( durun gülüm herşeyi bir oluruna bırakın. bu kadar stres yapıp bu kadar da bekleme psikolojisinde olursanız inadına gelmez bu haylazlar:))) tamam ben şimdi korunuyorum diye bu kadar rahat konuşuyorum belki ama inanın kendi kendime söz verdim korunmayı bırakıncada hiçççç takmıycam ve adet günümü bekliycem ne olursa olsun ya herşey çocuktan ibaret değil. silkinin bir kendinize gelin bakemmmm:)) olursa olur olmazsa olmaz ölüm yok ya bunun ucunda. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyacağız güzellerim benimde 3 düşük var ilkinde hiççç umursamadım ilk ayda hamile kalıvermişim ve herşey 2,5 aya kadar çok güzel gitti. 2. de çok panik yaptım kürtajdan sonra acaba hamile kalabilecekmiyim diye ve tam 8 ay doğru duydunuz 8 ay hamile kalamadım(( 3.de kürtajdan sonra nasıl olsa hamile kalabiliyorum dedim daha relaxoldum ve 3. ayda hamile kaldım. size anlatmak istediğim psikoloji bunu çok etkiliyo o yüzden kendinizi dinlemeyin böyle zaman hiççç geçmez unutunnnnnnnn:))))))))))