Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok saol canim yakinda seninkinide ogrenicez insallah saglikli olsunlarda o cok onemli nereye vuruyorsun canim igneni optum
kızlar bugün ayağa kalkarken kasığımın sol kısmı acıdı bebişime birşey olmamıştır di mi[/QUOc
canım sana bısey soylıyımmı kac gundur sabahları tık oldu heralde 20 kere hapsuruyorum ve kasıklarımı tutuyorum hapsurunca cunku bı ara yerınden cıkackalar gıbı oluyo esım hatta doguma boyle hapsur hıc zorlanmazsın dıyo valla bende korkuyorum bısey olacak dıye ınsalllah saglıcakla yerınde pıt pıtları atıyodur canımmm
CANDERYA AAA yaptınmı canım testı bak meraktayızzz......
selam kızlar,
dün sabah sezeryan doğumla oğluma kavuştum,çok şükür ikimizde sağlıklıyız,
bugün çıktık hastaneden evdeyiz gayet iyiyiz..
fırsat bulunca detaylı yazıcam.öptüm herkesi
ıyıyım canım sen nasılsın? nasıl gıdıyor hamılelık:CüvCüv: kac haftalık oldun?
doktorun hala alı acar dımı?bızdede bu ay bır surprız olabılır bakalım kısmet artık ınsallah hayırlısıyla olur dua edıyorum bol bol.
alı beye ılk muayneye gııttıgınde hamıleyken kac haftalıktın yanı sana ıgneyı ne zman verdı keseyı gorupte mı gormeden mı verdı?
ayy cok soru sordum pardon:kedi:yerimseniben
selam kızlar,
ohhhh calıkusum sen gezzzz kız evde benımde canım sıklıdı gezecek kımseler yok gecerken benıde alınnnnkaydirigubbakcemile2
canım arkadaşlarım görebiliyor
oh gez tatlım gez sefan olsun
selam kızlar,
UMUT_SEVGİM canım bulantılarımın sebebi mide ağrım yüzünden oldu o yüzden iştahım kapanmıştı ama şimdi iyiyim canım benim enfeksiyon tekrarladı tam kurtulamadım ben dün tek kullanımlık toz antibiyotik içtim bakalım bu sefer iyi gelir işallah o yüzden sordum sana ilacını ihmal etme diye öptüm canım
BKALE canım nasılsın neler yapıyorsun mutlu sona az kaldı işallah doğum tarihini konuştunuzmu doktorla minik kızının her şeyi hazırmı sıra sana geliyo senden sonrada bize geliyo çok heyecanlanıyorum canım kendine ve prensesine iyi bak öptümmmm allaha emanet olun
gelevracım maaşallah bu ne güzellik bacım
limbrgcum oğluşuna maaşallah suphanallah
büşracım merak etme hayatım, geç döllenmedir allahın izniyle
test yapmayı düşünenler heyecanınız bana da geçti bacııımmm, hadi yapıııın
selam kızlar,
Fırsat bulunca detaylı yazıcam.öptüm herkesi
valla ben cok merak edıyorum esım nedense merak etmıyo kız veya oglan rabbım saglıcakla versın dıyo ama kız ıstıyo bakalım bızımkı ne zmnan gosteredekkk canım ben gobege vuruyorum dun oyle bısey olunca korktum vallaaa ah su bebıslerrr sız bı gelın bakın bız neler yapcaz sıze.......klava:klava:
Ravzammm
vallla dr verdıgı ılacıkullandım bıde bol bol su ıctım bıseyım kalmadı ınsallahh senın bulantılar tekrardanmı basladı kızz bıde sacı oluncada mıden bulanır derler ama bol bol yemeye calıs canım benım opttt
[
teşekkürler canımıniçi şımarayımmı kaydirigubbakcemile2 Şenizgelevracım maaşallah bu ne güzellik bacım
maşallah canım allah analı babalı büyütsün ve ömürlü kılsın inşallahselam kızlar,
allahım yarabbim ne kadar nazlıyız... olmamıştır tatlım olmamıştır inşallahkızlar bugün ayağa kalkarken kasığımın sol kısmı acıdı bebişime birşey olmamıştır di mi
:lepi: kaydirigubbakcemile3kizlar igne saatim geldi kocisle o isi halledelim yine gelirim kaydirigubbakcemile3
:lepi: kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
BKALECİM canım çok şükür iyiyim kızımda çok iyi tepikleyip duruyo teyzesi sen neden normal doğum yapıyorsun canım daha doğrusu normal doğum riskli değilmi canım benim hakkında hayırlısı olsun demek her şeyi hazır ayyy minicik minicik ne güzeldir kıyafetleri onun şimdi o 4 haftada gelir çabucak geçer işallah dediğin gibi senin kız bi süpriz yapmasa kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm