Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya 2.çizgi yerinde parlaklık vardı renk yoktu.bilmiyom valla.bu akşam gene yapıcam alıp.zaten önce size haber vercem kızlar.
ya nasıl dayanıyosun evde test varken.koş yap valla merak ettim hadi yaa...çıkmasada erken daha dersin gene yaparsın p.tesi.kaydirigubbakcemile
[]
hadı canım ınsalllahh guzel haberllere donersın olmasada uzulmek yok dımı bızım ıcın hamıle kalamk onemlı degıl onemlı olan onu saglıklı bı sekılde dunyayay getırmekkkk:Saruboceq::Saruboceq:
zaten hamiyken yapılmıyo,ben düşükten 15 gün sonra kan vermiştim,ayrıca hem protein hem pıhtılaşma aynı anda olabiliyo bildiğim kadarıyla canım
ayyyyyy durr kısss benı gaza getırme cıkmazsa uzulurum dıye yapamıyorum ya cunku benım adetten 1 gun once sılık cıkıyo.sımdı cıkarmı bılemıyorum sankı cıkmaz gıbı gelıyo.ay heyecanlandım bırdenndelikafaduldendelikafadulden
kislar disarda hava müthis ben kocisle gesmelere gidiyom öpüldünüzzzzzz
hastalanmana kac gun var canım senınnn canderya herkesı gaza getırıyosun haaaaa:)delikafadulden
ohhhh calıkusum sen gezzzz kız evde benımde canım sıklıdı gezecek kımseler yok gecerken benıde alınnnnkaydirigubbakcemile2
1 hafta falan varr benımde canım meraktan oluyom gunler gecmıyo gıbı 1 hafta nasıl geccek bılmıyorum.
umutsevgim du ben geliom nerde buluşalım delikafadulden
benimde son düşükten sonra süt hormonum yükselmişş tedavi gördüm düştü birazz şeytanın aklına taş düşürüyosun valla bendemi yapsamm test ya cıkmazsa kahrolurumm
canım süt hormonu ne anlayamadım ben ılk defa duyuyorum benım goguslerde son dusukten sonra sasırdılar adet olamadan once normalde belırtı verırler ama artık pek belırtı yok bununla ılgılı bıseymı?
hastalanmana kac gun var canım senınnn canderya herkesı gaza getırıyosun haaaaa:)delikafadulden
ben yaptım duramadım koskacamn bi negatif gördümm off gel artk bebişim nasıl beklendiğini görr