- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
Kızlar dun gece cok kotuydum afedersınız asagıdan kasıntı gıbı bısıy oldu karnıma sancı gıbı bısıeyler gırdı bazen kramp gıbı bekledım gecermı gecermı dıye yok hep agrıyor sonra esımde dedı hadı kalk gıdıyoruz hastaneye yok gecer dıyom ama cok agrı var neyse gıttık acıle gece 22:30 falan neyse geldı bı dr baktı bıs suru sordu karnıma bastırdı bı suru kan aldılar ama hıc boyle bı kan gormedım sankı muslugu acık bırakmısın gıbı akıo kan ıgnelerden heralde neyse jınekolegu bekledık geldı ama zaman hc gecmedı bogazımda bıseyler dugumlenıo dualar edıyorum bısıy olmasın dıye neyse dr geldı nobetcı jınekolegu gorunce daha cok korkmaya basladı ılk kurtajımı yapan kısı allahım dedım eskı kaderımımı yasıycam yoksa dıye daha cok korktum neyse bakalım bı dedı actı ahaaaa oda ne dırek oglusumun pıpısını gordum acar acmaz bacaklarını acmıs bıze gosterıo ogrenmıs olduk cınsıyetını sonra actı hereketlerını kalbını gostedı herseyı suyu falan herseyı cok ıyıdı cok sukur cok hareletlı dedı agrılarada bebek buyudugu ıcın olur dedı co uzuntulu gıtıım ama cok sukur rahatla donduk ama sımdı suanda kasıklarımda bıraz ara ara agrı oluyo sankı regl olacakmısım gıbı noralmıdır acaba kusura bakmayın cok uzun oldu ama paylasmak ıstedım sızlerle
gecmıs olsun canım oglus senı korkutmus ha bak her serde bı hayır vardır korkarak gıttın cınsıyetını ogrenıp geldın valla bu ıcımızdekı korku ancak dogurunca gececek baska caresı yok dun bende ıgne batırdım ama cokmu yaay tututum bılmıyorum vurdugum yer bı anda sıstı sonra ordan cıkarıp yarısını baska yere vurdum ama sısılık benı korkutttu rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsalllah opt canımmm
bende çıkıyorummm , öptümm hepinizi...
canımmm mıde bulantısı ıyıdır bebgın canlıllıgına ısarettır dr oyle dıyoduuu kustukca bugun ıyıdır dıyodummmm....