• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba bayanlar bende 26 haftalik hamileyim kan pıhtılaşması sebebiyle 3 düşük yaşadım 5 yaşında bir kızım var oksapar 4000 kullaniyordum ancak hicbir yerde bulamiyorum hibor kullanmaya başladım siz iğnelerinizi nerden temin ediyorsunuz

merhaba bayanlar bende 26 haftalik hamileyim kan pıhtılaşması sebebiyle 3 düşük yaşadım 5 yaşında bir kızım var oksapar 4000 kullaniyordum ancak hicbir yerde bulamiyorum hibor kullanmaya başladım siz iğnelerinizi nerden temin ediyorsunuz
Eczaneden ama hastane civarlarındaki eczanelere gidin bizim mahalle eczacımızda yoktu ve bu şekilde yönlendirdi.

1298a mthfr genım homozigot
Faktör ll genım heterozigot
Faktor V genım heterozigot. Ben en başından beri 6000 oksapar 100 mg coraspirin kullanıyorum bugun kan pıhtılaşma testı yaptrdım aptt üst sınır 38 iken benım 45 cıkmış yani yuksek. Neden akşamları yapıyosun oksaparı? Bana doktorum sabah erken yap demişti iğneyı. Folik asit kan akışını hızlandırıyomuş sanırım bende bütün vitamınleri içeren vitamın alıyorum içinde folik asit var
Bilemedim ki dr akşam dedi ama coraspini mi oksapar ı mı karıştım inan şimdi sabaha geçersem günde iki doz vurmuş olurum İlk seferde

Benım gibi. Ben su an 6000 oksapar ve 100 mg cırasprin kullanıyorum senın ilaçların nasıl kaç haftalıksın?
Ben 4000 oksapar ve folik asit kullaniyorum 10 haftalik oldum maltofer ve elevit te verdi simdilik bunlari kullaniyorum aspirini ilk zamnlarda kullaniyordum lekelenmem oldu biraktirdi proestan igne kullandim onuda yenu biraktim

Merhaba arkadaşlar. Benim de ilk hamileliğim Mart ayında 8. haftasında kalp durması nedeniyle sona erdi. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım hemen, MTHFR C677T homozigot çıktı, diğer değerlerim normal. Ekim ayında kontrol amaçlı histeroskopi yaptı doktorum, Kasım ayında da hamile kalmışım, Salı günü öğrendik. Hemen doktora gittik. Kan sulandırıcı iğne başlattı. Son adet tarihine göre 4+3üm. Erkenden başladık. Ama yine de çok korkuyorum 😶
Merhaba canım seninle aynıyız mthfr c677 homozigot benim de ve protein s düşük. İnşallah bebeğini kucağına alırsın❤

Merhabalar.
Benim;
mthfr c677t homozigot
pai 4g/5g (sanırım heterezigot oluyor)
aptt 23 değer aralığı 20-40
ınr 1,03

1 boş gebeliğim oldu. bir daha gebe kalmadım. gerçi endometriozis rahatsızlığından dolayı olmuyor.
gebelikten önce kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanmama gerek var mıdır?
Aptt hakkında bilgisi olan var mı? sınıra yakın olması beni biraz endişelendirdi.

Merhabalar
Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. 6 ay arayla 2 düşük yaptım 2. Gebeliğimde Progestan ve Coraspirin takviyesi almama rağmen 7.Haftada kalp durmasi nedeniyle Kürtajla sonlandirildi genetik test yapıldı genetik test de Trizomi 10 çıktı. Eşim ve ben Gerekli bütün testleri yaptırdık genetik testlerimiz(normal), Faktör V Leiden, Faktör ll G20210A (normal), Beta-2 Iga-Igg-Igm(normal), Lupus antikoagülan (normal) çıktı bunların dışında Eşime Spermiogram ve Sperm Dna Hasar testi yapıldı normal çıktı. Bu sonuçları 3 Doktora gösterdim her şeyin normal olduğunu denemeye devam etmemi söylediler ben son olarak bana önerdikleri bi doktora daha gitmek istedim kendisi 3 test daha istedi protein-s, protein-c ve anti-trombin lll bu testlerden ANTİ TROMBİN lll değerim düşük çıktı. Doktor bana folbiol ve b12-b1-b6 vitamini içeren vitaminler verdi ayrıca gebe kaldığımda iğne ve coraspirine başlayacağımı söyledi. Kafam çok karışık bazilari gebe kalmadan coraspirine başlıyor doktorumu dinlemeli miyim sizler ne yaptınız ? Aramızda Anti-Trombin lll düşüklüğüyle gebe olan var mı ?

Herkese merhaba buraya ne cok yazdım bilseniz.Simdi umut olmak için yazıyorum.cunku benim de umut aradığım ağladığım gunler geceler öyle çok olmuştu ki.3 defa kimyasal düşük yaşadım.1 yıl içinde.her seferinde hüsran.genetik test yaptırdım.pai 4g4g homozigot, mthfr677 ve mthfr 1298 heterozigot çıktı.3 doktor iğne gerek yok dedi.1 perinatolog ve 1doktor iğne coraspin kullancaz dedi hamile kalınca.ama ben ne zaman hamile kalsam 5. 6. Hqftada düşüyordu zaten.degerler 70 den 30 dan düşüyordu.yine 3. Kez kimyasal oldu dedim artık olmuyor benim.hemen o düşük arkasına hamile kalmışım ve bu sefer değer 158 ve ben şok.sonra hemen coraspin ve iğne ve metil folat olan folik asit başladık bu sefer oldu iste Allah izin verdi.cok şükür sağlıkla doğum yaptım.benim gibi düşük yaşayan üzülen arkadaşlarım en kısa zamanda sağlıkla evladınızi kucaklamaniz dileği ile....

Herkese merhaba buraya ne cok yazdım bilseniz.Simdi umut olmak için yazıyorum.cunku benim de umut aradığım ağladığım gunler geceler öyle çok olmuştu ki.3 defa kimyasal düşük yaşadım.1 yıl içinde.her seferinde hüsran.genetik test yaptırdım.pai 4g4g homozigot, mthfr677 ve mthfr 1298 heterozigot çıktı.3 doktor iğne gerek yok dedi.1 perinatolog ve 1doktor iğne coraspin kullancaz dedi hamile kalınca.ama ben ne zaman hamile kalsam 5. 6. Hqftada düşüyordu zaten.degerler 70 den 30 dan düşüyordu.yine 3. Kez kimyasal oldu dedim artık olmuyor benim.hemen o düşük arkasına hamile kalmışım ve bu sefer değer 158 ve ben şok.sonra hemen coraspin ve iğne ve metil folat olan folik asit başladık bu sefer oldu iste Allah izin verdi.cok şükür sağlıkla doğum yaptım.benim gibi düşük yaşayan üzülen arkadaşlarım en kısa zamanda sağlıkla evladınızi kucaklamaniz dileği ile....
Allah evladinizi size bagislasin..
Benimde pai 4g/5g mthfr1298 heterozigot.
3 kimyasalim ve 1 basarisiz tüp bebek var. Coraspirine devam esiyorum birakmadim. Inşallah gebe kalırım. Kalırsam hemen iğneye başlayacağım.

Allah evladinizi size bagislasin..
Benimde pai 4g/5g mthfr1298 heterozigot.
3 kimyasalim ve 1 basarisiz tüp bebek var. Coraspirine devam esiyorum birakmadim. Inşallah gebe kalırım. Kalırsam hemen iğneye başlayacağım.

Harika inşaallah sağlık sıhhatle kucağınıza almak nasip olur ve isteyen herkese de ......
2 tüp bebek (arası bir düşük) sonrası, ben de metilfolat formu olan (aç karnına yemekten yarım saat önce dilaltı eriyen) folikasit başladığımda öğrendim gebe olduğumu bir de çinko bakır başlamıştım. Bakalım hayırlısı coraspin ve iğneye de başladım.

Back