- 11 Temmuz 2020
- 8
- 4
- 36
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 heterozigot 1 homozigot var canm3 gende homozigot musun heterozigot musun canım
Evet canım haklısın Amin sağolasın inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahDoktorunuza güvenin.herkesin bünyesi bir değil.kimine yetiyor kimine yetmiyor.Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin
Eczaneden ama hastane civarlarındaki eczanelere gidin bizim mahalle eczacımızda yoktu ve bu şekilde yönlendirdi.merhaba bayanlar bende 26 haftalik hamileyim kan pıhtılaşması sebebiyle 3 düşük yaşadım 5 yaşında bir kızım var oksapar 4000 kullaniyordum ancak hicbir yerde bulamiyorum hibor kullanmaya başladım siz iğnelerinizi nerden temin ediyorsunuz
Bilemedim ki dr akşam dedi ama coraspini mi oksapar ı mı karıştım inan şimdi sabaha geçersem günde iki doz vurmuş olurum İlk seferde1298a mthfr genım homozigot
Faktör ll genım heterozigot
Faktor V genım heterozigot. Ben en başından beri 6000 oksapar 100 mg coraspirin kullanıyorum bugun kan pıhtılaşma testı yaptrdım aptt üst sınır 38 iken benım 45 cıkmış yani yuksek. Neden akşamları yapıyosun oksaparı? Bana doktorum sabah erken yap demişti iğneyı. Folik asit kan akışını hızlandırıyomuş sanırım bende bütün vitamınleri içeren vitamın alıyorum içinde folik asit var
Benım gibi. Ben su an 6000 oksapar ve 100 mg cırasprin kullanıyorum senın ilaçların nasıl kaç haftalıksın?2 heterozigot 1 homozigot var canm
Yarın doktora gtcem onu da sorım net olsunBilemedim ki dr akşam dedi ama coraspini mi oksapar ı mı karıştım inan şimdi sabaha geçersem günde iki doz vurmuş olurum İlk seferde
nerde oturuyorsunuz ben ankaradayım en 50 eczaneye sordum bulamadimEczaneden ama hastane civarlarındaki eczanelere gidin bizim mahalle eczacımızda yoktu ve bu şekilde yönlendirdi.
Ben 4000 oksapar ve folik asit kullaniyorum 10 haftalik oldum maltofer ve elevit te verdi simdilik bunlari kullaniyorum aspirini ilk zamnlarda kullaniyordum lekelenmem oldu biraktirdi proestan igne kullandim onuda yenu biraktimBenım gibi. Ben su an 6000 oksapar ve 100 mg cırasprin kullanıyorum senın ilaçların nasıl kaç haftalıksın?
Sen kac haftaliksin canmBenım gibi. Ben su an 6000 oksapar ve 100 mg cırasprin kullanıyorum senın ilaçların nasıl kaç haftalıksın?
Farketmez yeterki saatinde ignenizi vurun bazisi ikisini ayni anda aliyor nasil vuruyorsanız oyle devam edin duzeni bozmayinBilemedim ki dr akşam dedi ama coraspini mi oksapar ı mı karıştım inan şimdi sabaha geçersem günde iki doz vurmuş olurum İlk seferde
Merhaba canım seninle aynıyız mthfr c677 homozigot benim de ve protein s düşük. İnşallah bebeğini kucağına alırsın❤Merhaba arkadaşlar. Benim de ilk hamileliğim Mart ayında 8. haftasında kalp durması nedeniyle sona erdi. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım hemen, MTHFR C677T homozigot çıktı, diğer değerlerim normal. Ekim ayında kontrol amaçlı histeroskopi yaptı doktorum, Kasım ayında da hamile kalmışım, Salı günü öğrendik. Hemen doktora gittik. Kan sulandırıcı iğne başlattı. Son adet tarihine göre 4+3üm. Erkenden başladık. Ama yine de çok korkuyorum
İstanbulnerde oturuyorsunuz ben ankaradayım en 50 eczaneye sordum bulamadim
sorduk maalesef yok hiç bir yerdeİstanbul
Büyük hastane civarlarındakilere sordunuz mu
Merhabalar, Bahçelievler 1. cadde üzerinde Lila Eczanesi var, Başkent Hastanesine yakın. Oradan Hibor bulabilirsiniz. Ben Oksapar bulamıyorum ama Hibor'u oradan alıyorum. P prensesimelifİstanbul
Büyük hastane civarlarındakilere sordunuz mu
Allah evladinizi size bagislasin..Herkese merhaba buraya ne cok yazdım bilseniz.Simdi umut olmak için yazıyorum.cunku benim de umut aradığım ağladığım gunler geceler öyle çok olmuştu ki.3 defa kimyasal düşük yaşadım.1 yıl içinde.her seferinde hüsran.genetik test yaptırdım.pai 4g4g homozigot, mthfr677 ve mthfr 1298 heterozigot çıktı.3 doktor iğne gerek yok dedi.1 perinatolog ve 1doktor iğne coraspin kullancaz dedi hamile kalınca.ama ben ne zaman hamile kalsam 5. 6. Hqftada düşüyordu zaten.degerler 70 den 30 dan düşüyordu.yine 3. Kez kimyasal oldu dedim artık olmuyor benim.hemen o düşük arkasına hamile kalmışım ve bu sefer değer 158 ve ben şok.sonra hemen coraspin ve iğne ve metil folat olan folik asit başladık bu sefer oldu iste Allah izin verdi.cok şükür sağlıkla doğum yaptım.benim gibi düşük yaşayan üzülen arkadaşlarım en kısa zamanda sağlıkla evladınızi kucaklamaniz dileği ile....
Herkese merhaba buraya ne cok yazdım bilseniz.Simdi umut olmak için yazıyorum.cunku benim de umut aradığım ağladığım gunler geceler öyle çok olmuştu ki.3 defa kimyasal düşük yaşadım.1 yıl içinde.her seferinde hüsran.genetik test yaptırdım.pai 4g4g homozigot, mthfr677 ve mthfr 1298 heterozigot çıktı.3 doktor iğne gerek yok dedi.1 perinatolog ve 1doktor iğne coraspin kullancaz dedi hamile kalınca.ama ben ne zaman hamile kalsam 5. 6. Hqftada düşüyordu zaten.degerler 70 den 30 dan düşüyordu.yine 3. Kez kimyasal oldu dedim artık olmuyor benim.hemen o düşük arkasına hamile kalmışım ve bu sefer değer 158 ve ben şok.sonra hemen coraspin ve iğne ve metil folat olan folik asit başladık bu sefer oldu iste Allah izin verdi.cok şükür sağlıkla doğum yaptım.benim gibi düşük yaşayan üzülen arkadaşlarım en kısa zamanda sağlıkla evladınızi kucaklamaniz dileği ile....
Allah evladinizi size bagislasin..
Benimde pai 4g/5g mthfr1298 heterozigot.
3 kimyasalim ve 1 basarisiz tüp bebek var. Coraspirine devam esiyorum birakmadim. Inşallah gebe kalırım. Kalırsam hemen iğneye başlayacağım.