- 23 Aralık 2019
- 274
- 115
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın bazı doktorlar kalp atışı başlayınca iğneye başlatıyor ben kalp atışı duyduğunda başlamıştım 5+4 günlüktü yanlış hatırlamıyorsamMerhaba arkadaşlar. Benim de ilk hamileliğim Mart ayında 8. haftasında kalp durması nedeniyle sona erdi. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım hemen, MTHFR C677T homozigot çıktı, diğer değerlerim normal. Ekim ayında kontrol amaçlı histeroskopi yaptı doktorum, Kasım ayında da hamile kalmışım, Salı günü öğrendik. Hemen doktora gittik. Kan sulandırıcı iğne başlattı. Son adet tarihine göre 4+3üm. Erkenden başladık. Ama yine de çok korkuyorum![]()
Teşekkür ederim, insan işte endişelenmeden edemiyor. Siz şuan hamile misiniz? Kaçıncı haftanızdasınız? Daha önce kaybınız var mı pıhtılaşmadan dolayı? Çok soru sordum ama umarım yanıtlarsınızKorkmayın bazı doktorlar kalp atışı başlayınca iğneye başlatıyor ben kalp atışı duyduğunda başlamıştım 5+4 günlüktü yanlış hatırlamıyorsam
MerhabaEşine ve sana kromozom testi yaptır canım daha sonrasında kortizon kullan ya da intralipid serum var ondan kullan son çare bunlar kalmş
18 haftalıkken iskelet hastalığı cıktı bebeğim de bebeğim tahliye edildi daha sonra kimyasal gebelik geçirdim kan tahlili yapıldı pai4g4g cıktı protein s düşüklüğü cıktı bazı doktorlar iğne bile gerek yok dendi trabzon da süleyman güven diye bir hocaya gittim o iğne verdi ona güvendim iğne ve aspirin kullanıyorum şimdi 10 haftaligim inşallah sağlıcakla kucağımiza almayı da nasip eder AllahTeşekkür ederim, insan işte endişelenmeden edemiyor. Siz şuan hamile misiniz? Kaçıncı haftanızdasınız? Daha önce kaybınız var mı pıhtılaşmadan dolayı? Çok soru sordum ama umarım yanıtlarsınız![]()
Çok zor günler geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun. Bu sefer herşey yolunda gider de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım18 haftalıkken iskelet hastalığı cıktı bebeğim de bebeğim tahliye edildi daha sonra kimyasal gebelik geçirdim kan tahlili yapıldı pai4g4g cıktı protein s düşüklüğü cıktı bazı doktorlar iğne bile gerek yok dendi trabzon da süleyman güven diye bir hocaya gittim o iğne verdi ona güvendim iğne ve aspirin kullanıyorum şimdi 10 haftaligim inşallah sağlıcakla kucağımiza almayı da nasip eder Allah
Çok teşekkür ederim hepimiz saglicakla kucagimiza alalim.Çok zor günler geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun. Bu sefer herşey yolunda gider de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımignelerimizi ilaclarimizi kullanmaktan, hayırlısını dilemekten, içimizi ferah tutmaktan başka yapacağımız birşey yok.
Geçmiş olsun birkaç sayfada tup bebek tedavisinde kan sulandırıcı iğne kullanıldığını duydum. Test sonuçlariniz çıkınca daha da netlesir sorun. Allah yardımcınız olsunherkese merhaba arkadaşlar.. nisan ayında ikiz gebelik kaybım oldu. tüp bebek transferinden sonra, covid nedeniyle ilk muayeneye kalp atımı için 6. haftada çağırdılar. 6+4'te muayeneye gideceğimiz gün hafif bir kanamam başladı. rahimde çok yoğun kasılma varmış, kesenin biri bozuk göründü, diğerinde kalp atışı alınamadı büyük ihtimalle durmuş ama bekleyelim denildi. proluton iğne yapıldı 2 kez ve progesteron dozum ikiye çıktı. ailesel yatkınlığıma rağmen kan sulandırıcı vermedi doktorum. şunu merak ediyorum pıhtılaşma nedeniyle bebeğini kaybeden anneler herhangi bir belirti ya da olumsuz durum hissetti mi? bu kayıp yaşandıktan sonra bunun pıhtılaşmadan olduğunu anlamanın bir yolu var mı? sadece pataloji yapıldı bizde, zaten ondan da bir şey çıkmıyor.. özel hastanede pıhtılaşma testlerini yaptırıp tekrar tedaviye başlayacağım şimdi.. çoğu doktor neredeyse her hastaya kan sulandırıcı verse de benim doktorum test yapılmadan vermiyor, teste de gerek yok diyordu güç bela ikna ettim..![]()
Sağolasın canım. Ben Bugün itibari ile daha önceden hissetiklerimi hissedemiyorum inşaallah herşey yolundadır 4+6 oldumHamile arkadaşlarım nasıl geçiyor hamileliginiz
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun, kötü günlerinizi geride bıraktığınız umuyorumherkese merhaba arkadaşlar.. nisan ayında ikiz gebelik kaybım oldu. tüp bebek transferinden sonra, covid nedeniyle ilk muayeneye kalp atımı için 6. haftada çağırdılar. 6+4'te muayeneye gideceğimiz gün hafif bir kanamam başladı. rahimde çok yoğun kasılma varmış, kesenin biri bozuk göründü, diğerinde kalp atışı alınamadı büyük ihtimalle durmuş ama bekleyelim denildi. proluton iğne yapıldı 2 kez ve progesteron dozum ikiye çıktı. ailesel yatkınlığıma rağmen kan sulandırıcı vermedi doktorum. şunu merak ediyorum pıhtılaşma nedeniyle bebeğini kaybeden anneler herhangi bir belirti ya da olumsuz durum hissetti mi? bu kayıp yaşandıktan sonra bunun pıhtılaşmadan olduğunu anlamanın bir yolu var mı? sadece pataloji yapıldı bizde, zaten ondan da bir şey çıkmıyor.. özel hastanede pıhtılaşma testlerini yaptırıp tekrar tedaviye başlayacağım şimdi.. çoğu doktor neredeyse her hastaya kan sulandırıcı verse de benim doktorum test yapılmadan vermiyor, teste de gerek yok diyordu güç bela ikna ettim..![]()
Zaman zaman gal8ba değişiyor belirtiler bulantı var Di benim de bulantim geçti Allahın izniyle birşey yoktur inşallahSağolasın canım. Ben Bugün itibari ile daha önceden hissetiklerimi hissedemiyorum inşaallah herşey yolundadır 4+6 oldum
gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin..Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun, kötü günlerinizi geride bıraktığınız umuyorumBenim ilk hamileliğim Mart ayında sonlandı. 8 haftalık iken kalp atışı zayıftı, 10. haftaya kadar da yavaş kaldı, sonunda durdu ve kürtajla alındı. Materyal patolojiye gitti, kromozom testi de yaptırdık bişey çıkmadı. Bana da ayrıca kandan trombofili paneli testi yapıldı. Orada sadece MTHFR C677T homozigot çıktı. Pıhtılaşmaya yatkınlık yaratiyormus. Dolayısıyla bu gebeligimde çok erken tespit edip hemen doktora gittim, kan sulandırıcı iğneye başladık, bakalım kısmetse sağlıklı olur bu sefer inşallah.
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inşallahgebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin..
Benim için mi yazdiniz. ??Iğne verir doktorunuz bu sonuclara