• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba,Ben iki düşük yaşayınca bu konuyu takip etmeye başlamıştım ve trombofoli testi sonuçlarımı aldım.Gittiğim doktor pek bi açıklamada bulunamadı yada benim kafamdaki soru işaretleri gitmedi acaba sonucum hakkında buradaki arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

20201219_131808.jpg

Arkadaşlar bende pıhtılaşma sorunu var
PLT 351.000
Normal değer 150.000/400.000 miş
Üç tene düşüğüm var 351 sizce nasıl cokmu yüksek sizin değeriniz kaç yazarmisiniz

Arkadaşlar bende pıhtılaşma sorunu var
PLT 351.000
Normal değer 150.000/400.000 miş
Üç tene düşüğüm var 351 sizce nasıl cokmu yüksek sizin değeriniz kaç yazarmisiniz
Plt niz normal durumda.Pıhtılaşma testinizde hangi değerlerde sıkıntı var

Bu sonucu 10 yıl önce almıştım fakülteden sonrasında 3 kere hamile kaldım ama düştü hepsi bebek genetik araştırmaya gitti ama sonuç yok hücre bolunmedi dediler
Aslında benim korkum yaşım 35 bu pıhtılaşma kalp damar sorunu yaparmi pıhtılaşma 300.000 lerde doktora gitmek için şuan bir sıkıntım yok ama aklıma taktım iyice ve bu pandemide gitmek istemiyorum
Günlük aspirin aliyorum korkudan

Bu sonucu 10 yıl önce almıştım fakülteden sonrasında 3 kere hamile kaldım ama düştü hepsi bebek genetik araştırmaya gitti ama sonuç yok hücre bolunmedi dediler
Aslında benim korkum yaşım 35 bu pıhtılaşma kalp damar sorunu yaparmi pıhtılaşma 300.000 lerde doktora gitmek için şuan bir sıkıntım yok ama aklıma taktım iyice ve bu pandemide gitmek istemiyorum
Günlük aspirin aliyorum korkudan
Evet var ama plt bununla çok farklı birşey.Evet o da kandaki pıhtılaşmaya bakar ama genetik test daha farklı.Ben şu an hem iğne hem coraspin kullanıyorum sizinkinden yüksek plt.İnşallah birşey olmaz devamlı hareket etmeye çalışın.

Bana genetik test yapmamislarmi yani son gebelikte Dr 12 binlik iğne verdi o zaman PLT baktı Dr 255 idi
devam etmedi gebelik ama doktor iğne vurunmada geç kaldığımi söyledi
Önceki gebeliklerde 4 binlik ve 6 binlik vurundum

Evet var ama plt bununla çok farklı birşey.Evet o da kandaki pıhtılaşmaya bakar ama genetik test daha farklı.Ben şu an hem iğne hem coraspin kullanıyorum sizinkinden yüksek plt.İnşallah birşey olmaz devamlı hareket etmeye çalışın.
Ah pandemi zamanında da hareket etmek çok zor korkuyoruz dışarı çıkmaya ama evde çok.oturmam

Bana genetik test yapmamislarmi yani son gebelikte Dr 12 binlik iğne verdi o zaman PLT baktı Dr 255 idi
Canım gebelik için perinatoloğa gitmeni öneririm.bi de pozitifi görür görmez iğne başlanması gerekir.Eğer gerekirse bunun yanında kortizon da verilir.Folbiol benexol gibi vitaminlerle desteklemek gerekir.bence sen genetik testini tekrarla ve bir perinatoloğa git.O sana yol gösterecektir

Canım gebelik için perinatoloğa gitmeni öneririm.bi de pozitifi görür görmez iğne başlanması gerekir.Eğer gerekirse bunun yanında kortizon da verilir.Folbiol benexol gibi vitaminlerle desteklemek gerekir.bence sen genetik testini tekrarla ve bir perinatoloğa git.O sana yol gösterecektir
Ben bebekten vazgeçtim artık çok sıkıntılar yaşadım
Tek takıntım şimdi bu pıhtılaşma benim bedenime zararı varmı bunun için nereye gitmeliyim
Hepsini kullandım kortizon folbiol hepsini
4 tüp bebek yaptırdım

Bu arada plt senin aklını karıştırmasın onun bu genetik pıhtılaşmayla alakası yok.genetik pıhtılaşması olmayan insanlarda bile yüksek çıkabilir.

Ben bebekten vazgeçtim artık çok sıkıntılar yaşadım
Tek takıntım şimdi bu pıhtılaşma benim bedenime zararı varmı bunun için nereye gitmeliyim
Hepsini kullandım kortizon folbiol hepsini
4 tüp bebek yaptırdım
Canım belli ki iyi bir doktora denk gelmemişsin ya da sorun sadece pıhtılaşma değil başka bir sebep var.Bence yaşın genç iyi bir doktor bulup tüm testleri yenilet.10 yıl önce yaptırdığın testte eksiklik olabilir.Eşinle birlikte genetik test yaptır.Ama hayatını etkiler mi kısmına gelirsek bunun için hareketli bir yaşantın olması lazım çok kilolu olmamaya çalış ve her gün coraspin iç.hiç bir şey olmaz allahın izniyle

Bu arada plt senin aklını karıştırmasın onun bu genetik pıhtılaşmayla alakası yok.genetik pıhtılaşması olmayan insanlarda bile yüksek çıkabilir.
Bilmiyorum psikolojik mi sol kolum ağrıyo işte iç baldır belki yaptığım ters bir hareketten agrittim ama işte pıhtılaşma diye aklımda takıntı varya acaba damarimmi daraldi kalp krizimi geçiriyorum diye aklımdan sorular cikmiyo

Bilmiyorum psikolojik mi sol kolum ağrıyo işte iç baldır belki yaptığım ters bir hareketten agrittim ama işte pıhtılaşma diye aklımda takıntı varya acaba damarimmi daraldi kalp krizimi geçiriyorum diye aklımdan sorular cikmiyo
Koldaki sinirlerle alakalı olabilir o.ya da boyun fıtığı düzleşmesi varsa o da ağrı yapabilir

Back