• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Can havliyle araştırma yaptım hemen. Bı kaç sitede gördüm folik asit in yaptığını. Bunlar önemli değil dedi.birde zten kandan dolayı olan sonuçlar ileriki haftalarda olurmus. Öyle dedi.
Bazı doktorlar önemsiyor bazıları önemsemiyor benim de pai 4g4g var Di protein s düşüklüğü vardı iğne kullanıyorum coraspirin 'le. Sizin gebelik kayıplarıniz mi var

Bazı doktorlar önemsiyor bazıları önemsemiyor benim de pai 4g4g var Di protein s düşüklüğü vardı iğne kullanıyorum coraspirin 'le. Sizin gebelik kayıplarıniz mi var
Hayır ilk gebeliğim ben biraz pimpirikliyim :) çok aklında kalıcaksa başka testler yaptır dedi. Madem bunları yaptırdın. A sanırım bu sizin dediğiniz testler B2,protein c,protein s falan. Onları yaptircan buhafta

Bana da kalp atışı olunca igneye başla demişti doktor ama ben hemen başlamak için ısrar ettim.Ve 4+4 de igneye başladım.Doktor eğer kalp atışı olmaz dusuk yaparsan kan sulandırıcı iğne kanamayı arttırır demişti bana.
Canım benımde kan pıhtılaşma sorunum var 6000 lik kullanıyorum sabahları kahve akıntı gelıyo progesteron fitille bu sabah 1 damla pembe geldi senınde gelıyo muydu bu tarz kahve akıntı falan

Neden saglikli dogum yapamayasin ki lutfen korkma maalesef trambofilin var ve ilaclarina baslamissin
İgnenin dozu yetmemis olabilir mesela ben biraz iri yari biriyim doktorum bana sabah aksam 0.4 clexan kullandirmisti
Hangi doktora gttın canım acaba nasıl ayarladı dozunu? Ben 6000 oksapar 100 mg corasprın kullanıyorum 5 haftalık hamıleyım sabahları kahve akıntım gelıyo bugun biraz pembe oldu korktum

Merhaba benimde içim hiç rahat değildi sonra 900 tl muayane ücreti verip iyi bir hematoluğa gittim güya ardından başka hematoluğa gittim dozumu arttırmadılar ve ben ikizlerimi kalp atışlarını duyduğum halde 9. Haftada kaybettim.. Doz testi var onunla takipte kalın.ben kaç kere dedim kiloya göre ayarlanıyormuş reçetede bile yazıyor ayrıca doz testi varmış vs dinlemediler. Oysaki benim genlere sahip hiçbir hasta 0,4 kullanmıyordu.lütfen dikkatli olun dün bir farklı doktora gittim özel hastanede direk bu doz sana yetmez dedi dünyam başıma yıkıldı.her doktorun görüşü farklı ama pıhtılaşmadan geçen arkadaşım bebeğini kaybetti onla genleriniz aynı onada enaz 0,6 demişler şimdi. Zaten diğer hematolog pişkin pişkin anne bebek kaybedince doz yetersiz geliyor deyip anca ozaman arttırırız demişti.Olan bebeklerime onca ay verdiğim emeğe oldu😢
Doz testi neymış canım? Ben 6000 kullanıyorum kahve akıntım var 5 haftalık gebeyım

Benim 08 e denk geliyor iğnem günlük.mesela türkiye de 4000 anti 4ml den günde iki kere yapıyordum burada 8000 anti 4ml den 1 tane yapıyorum içerik aynı oluyor.100 mg de coraspin günde iki kere progestan
Kac aydan sonra 4000+4000 kullanmaya başladın canım?

Canım benımde kan pıhtılaşma sorunum var 6000 lik kullanıyorum sabahları kahve akıntı gelıyo progesteron fitille bu sabah 1 damla pembe geldi senınde gelıyo muydu bu tarz kahve akıntı falan
Evet canim oldu kahve akıntı geçen hafta da kanamam oldu şuan progesteron kullanıyorum ve yatıyorum doktorum bulursa olsun kanama da olsa iğne ve hapı bırakma dedi

Hangi doktora gttın canım acaba nasıl ayarladı dozunu? Ben 6000 oksapar 100 mg corasprın kullanıyorum 5 haftalık hamıleyım sabahları kahve akıntım gelıyo bugun biraz pembe oldu korktum
Benim factör II ve V heterozigot ve protein S bi pıt düşük
Bi gebelik kaybım var geçen sene
Şimdi 5+1 im ve coraspin 100 iki hafta oldu başlayalı 2 gündür akşamları 4000 lik oksapar verdi dr kiloma oranla yeterli bu doz dedi
Ayrıca temiz içerikli bir folik asit kullandığımı düşünüyorum aylık 30 veriyorum ama devletin verdiğinden iyidir bence

Şimdi 5+1 im ve coraspin 100 iki hafta oldu başlayalı 2 gündür akşamları 4000 lik oksapar verdi dr kiloma oranla yeterli bu doz dedi
Ayrıca temiz içerikli bir folik asit kullandığımı düşünüyorum aylık 30 veriyorum ama devletin verdiğinden iyidir bence
Folik aşırınızın adı ne

En başından beri.şu an hala devam ediyorum.Ayrıca yanında coraspin kullanıyorum.Ama her ay kan veriyorum pıhtılaşmama bakılıyor.
Bir düşüğüm var 6 haftalık kalp atışı duyulmadı 9+5 de gecikmiş düşükle kürtaj oldum sonrasında Bende de pıhtılaşma protein S düşük ve factör II ve V heterozigot çıktı ama daha önce kendimde başladım coraspin 100 başladım. dr evvelsi gün oksapar 4000 lik verdi sadece. Sizce az mı bilemedim

1298a mthfr genım homozigot
Faktör ll genım heterozigot
Faktor V genım heterozigot. Ben en başından beri 6000 oksapar 100 mg coraspirin kullanıyorum bugun kan pıhtılaşma testı yaptrdım aptt üst sınır 38 iken benım 45 cıkmış yani yuksek. Neden akşamları yapıyosun oksaparı? Bana doktorum sabah erken yap demişti iğneyı. Folik asit kan akışını hızlandırıyomuş sanırım bende bütün vitamınleri içeren vitamın alıyorum içinde folik asit var

Bir düşüğüm var 6 haftalık kalp atışı duyulmadı 9+5 de gecikmiş düşükle kürtaj oldum sonrasında Bende de pıhtılaşma protein S düşük ve factör II ve V heterozigot çıktı ama daha önce kendimde başladım coraspin 100 başladım. dr evvelsi gün oksapar 4000 lik verdi sadece. Sizce az mı bilemedim
Doktorunuza güvenin.herkesin bünyesi bir değil.kimine yetiyor kimine yetmiyor.Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

Back