• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yorumunuz için teşekkür ederim ama devam etmez diye kesin bir yargıda bulunmak yanlış bence Allah ın takdiri iğneye devam edenlerde de düşüklerin olduğu aşikar. Ben zaten iğneyi bırakacağımı söylemiyorum böyle bir riske girmem tabi ki sadece bu durumu yaşayan insanların neler yaptığını doktorlar tarafından nasıl yönlendirildiğini merak ediyorum açıkçası sadece 5-6 doktora gittim ve bütün doktorlara gidebilme lüksüm yok ki bu Bile çok yıpratıcı oldu benim için .sürekli tedirginlik içindeyim ve her söylenen kafa karıştırıcı amacım Bir şekilde biraz daha kafamı rahatlatmak
Ben seni cok iyi anliyrm,bendede iki gende heterozigot var ,iki bos gebelikte teste bile gormedi kaç dok. Bi iki tanesi dedi genetik yaptir cok dok. Gittim cnku.en son biri igne baslican dedi igne ile 9 haftaya kadar geldik şükür insallah bir sknti cikmazda dogum yapariz ,cok yipratici evet ama allah beterinden saklasin sifa versin bizlere

Ben seni cok iyi anliyrm,bendede iki gende heterozigot var ,iki bos gebelikte teste bile gormedi kaç dok. Bi iki tanesi dedi genetik yaptir cok dok. Gittim cnku.en son biri igne baslican dedi igne ile 9 haftaya kadar geldik şükür insallah bir sknti cikmazda dogum yapariz ,cok yipratici evet ama allah beterinden saklasin sifa versin bizlere
Hangi genlerde heterozigot var. İnşallah sağlıkla sıhhatlice kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

İnşallah canım her randevuya öyle tedirgin gidiyorum ki ilk zamanlar her hafta gittim şimdi 2 haftadan sonra gidicem 9 martta o kadar tedirginim ki inşallah kötü bişey yoktur. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama yine içim içimi yiyor Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah 🙏🏻

İnşallah canım her randevuya öyle tedirgin gidiyorum ki ilk zamanlar her hafta gittim şimdi 2 haftadan sonra gidicem 9 martta o kadar tedirginim ki inşallah kötü bişey yoktur. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama yine içim içimi yiyor Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah 🙏🏻
O kadar iyi anliyrm ki,bnmde icim icimi yiyor sorular dusunceler,bende sık gittim önce smdi bir ay dedi cok uzun geldi,amin insallah hayirlisi olsun

Hangi genlerde heterozigot var. İnşallah sağlıkla sıhhatlice kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
15831241462453799854476425128836.jpg
amin cok saol cnm

Çok şükür herşey yolunda 25+5 haftalık olduk sadece bebeğin eşi aşağıda erken doğum kanama riskim var ama onun pıhtılaşmayla alakası yok
Insallah hic bise olmaz,neler kullaniyorsun peki igne ilaç

Şöyle canım protein-C, Protein-S, Antitrombin 3 aktivitesi bunlara bakıyorlar benim hepsi ciddi şekilde düşük çıktı bu da pıhtılaşma eğilimim yüksek riskli demekmiş. Kilomu sordu şu an 62 kiloyum 0,6 kullanman gerek dedi ve aynı zamanda coraspine devam edicem. bir de kadın doğum doktoru folattro diye bir folik asit verdi. Ben yaklaşık 5 yıldır (ilk hamileliğimden beri) neredeyse aralıksız folik asit ve D vitamini kullanıyorum ama pıhtılaşmam nedeniyle galiba alt sınıra yakın çıkıyor folat değerim ve D vit değerim.
Merhaba , bu tahlilleri nerde yaptırdınız acaba araştırma hastaneleri mı yapıyor

Hikayenizi bastan sona 0kudum.bana benzer durumun var cnm.benim de 3 kaybim 1298 677 hetorozigot 4g 4 g mutasyon Dendi ankara tip cerrahpasa ve degisik illerde 10 tane doktora gittim.6 si igne ve ilac kullanacaksin 4 u hayir sende pihtilasma yok igne ve ilac kullanma dedi hangisine inanacagimi sasirdim.ustelik en son dusugumde icerde parca kaldi diye yine kurtaja girdim sonra yine parca kaldi histereskopiye gireceksin dediler.cnm Benim bu kayiplarimda igne ilac kullanamadim kalpleri durdu.birkac doktor artik hamile kaldigin anda baslayacaksin dedi.sanirsam onlara gidecegim.vakit kaybetmeden igne veren doktorlari bulsan iyi olur donusu yok.ust uste kurtajin da sakincalari var cocugun olmayabilir diye umutsuz konusanlar bile oldu.toplamda 4 kere kurtaj oldum.bir bebegi iki operayonda temizleyemediler.o yuzden ust uste kurtaja girdim.bu konuda o kadar arastirdim ki tez yazacagim nerdeyse.sana tavsiyem CNm hic zaman kaybetme.ankarada bulamiyorsan istanbula git derim.gecmis olsun hayirlisiyla bebeklerimiz kucaklarimiza alalim insallah🤲
Merhaba pihtilasma değerlerimiz tamamı aynı. 3.kimyasal dusugumu yaşıyorum maalesef. Siz ne yaptınız gerçekten umudumu kaybediyorum. Ne yapicam bilmiyorum. 1 çocuğum nasıl oldu bu değerlerle şaşıyorum. Eğer bana bir öneriniz varsa yazın lütfen

Kızlar bugün trombofili test sonuçlarımı aldım kromozom henüz çıkmamış. Sadece paı-1 geninde homozigot yazıyor daha doktora gitmedim bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen🙏🏻 Tıbbi genetik doktoru çok ciddi değil ama kadın doğumcun gebelikte iğne başlatabilir dedi.
Merhaba doktora gittiniz mı acaba.bende de paı 4g4g var.bu homozigot ve riskli pıhtılaşma sanırım. Merak ettim doktorumuz ne dedi

Merhaba doktora gittiniz mı acaba.bende de paı 4g4g var.bu homozigot ve riskli pıhtılaşma sanırım. Merak ettim doktorumuz ne dedi
Yani gittim aslında ama perinatolog değildi. Gebe kalınca iğneye yada coraspirin başlayacağız dedi. Ama ben son gebeliğimde en başından beri coraspirin kullandım 100 mglık ve işe yaramadı

Iyi gunler sizlere bi sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim . Bu pihtilasma sorunu teshis edilen herkeste varis var mi acaba bunu duydum ve size sormak istedim
Bende varis var annemde ve ananemde de vardı ananemin 4 çocuğu var annem 2 onlarda pıhtılaşma varsa nasıl sağlıkla doğurdular. Bilemedim

Yani gittim aslında ama perinatolog değildi. Gebe kalınca iğneye yada coraspirin başlayacağız dedi. Ama ben son gebeliğimde en başından beri coraspirin kullandım 100 mglık ve işe yaramadı
Ben de 3.de kullandım coraspin yine kimyasal oldu.

Merhabalar tek başına MTHFR C677T heterozigot mutasyonu olan var mı acaba????

O kadar iyi anliyrm ki,bnmde icim icimi yiyor sorular dusunceler,bende sık gittim önce smdi bir ay dedi cok uzun geldi,amin insallah hayirlisi olsun
Merhaba, bende de sizdekilerin bir tanesi heterozigot çıktı...iğneye ne zaman başladınız? Dozu nasil ayarlandı

Merhaba, bende de sizdekilerin bir tanesi heterozigot çıktı...iğneye ne zaman başladınız? Dozu nasil ayarlandı
Kanda gebelik ciktigi gün,ama bazi doktorlar kalp atisini görünce veriomus,yada bu mutasyonlarda gerek gormeyen de varmis,benm dok. Gebeligini ogrenir ogrenmez hemen gel dedi,adete 3 gun kala testte ogrenip gittim hemen basladi,bu yatkinlik oldugu icin dusuk dozda verdi,hastalik baska bisiymis ki ben öncesinde sağlıklı sorunsuz dogum yapmistim,hic bisi yasamamistim ,snradan oldu ne olduysa, arastirildi bunlar cikti,oyle hayirlisiyla kavusuruz insallah ,rabbim yuzumuze baksin,bide kalp atisini duyunca coraspirin basladi,bide progestan bi tane gunde

Back