- Emoji Skoru
- 552
- Puanlar
- 103
Folbiol sadeceMaşallah canim.peki öncesinde ne kullandin hamile kalmadan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folbiol sadeceMaşallah canim.peki öncesinde ne kullandin hamile kalmadan önce
Corasprin ve oksapar 0.4 mm iğne kullanıyorum pıhtılaşma için canım ekstrada doktorumun verdiği Demir hapı,magnezyum ve d vitaminini kullanıyorumInsallah hic bise olmaz,neler kullaniyorsun peki igne ilaç
Bende ayni igne,coraspirin folbiol baska bisi yok ama,Corasprin ve oksapar 0.4 mm iğne kullanıyorum pıhtılaşma için canım ekstrada doktorumun verdiği Demir hapı,magnezyum ve d vitaminini kullanıyorum
Kaç haftalıksınız bende 12. Haftaya kadar ekstra olarak folidays kullanıyordum sonra bıraktırdı doktorum diğer ilaçları verdi haftanız yeniyse normal ekstra folik asit kullanmanız bana düşüklerden sebep progestanda vermişti doktorum ilk üç ayBende ayni igne,coraspirin folbiol baska bisi yok ama,
Ay evet progestan da kullaniyrm bi tane gunde,9+6 oldukKaç haftalıksınız bende 12. Haftaya kadar ekstra olarak folidays kullanıyordum sonra bıraktırdı doktorum diğer ilaçları verdi haftanız yeniyse normal ekstra folik asit kullanmanız bana düşüklerden sebep progestanda vermişti doktorum ilk üç ay
Daha yeni olduğu için normal canım ben 13. Haftamda bıraktım progestanla folik asiti sonra diğer ilaçlara başladımAy evet progestan da kullaniyrm bi tane gunde,9+6 olduk
Folik Asit ve folbiol ikisi Ayni degil mi acaba ? Farkini bilen var mi ?Daha yeni olduğu için normal canım ben 13. Haftamda bıraktım progestanla folik asiti sonra diğer ilaçlara başladım
Aynı şey canım folbiol ilaç markasının ismi sadece içinde folik asit barındırıyorFolik Asit ve folbiol ikisi Ayni degil mi acaba ? Farkini bilen var mi ?
Himm bende endise ediydum progestani nr kadar kullancam zarari varmıdır falan dieDaha yeni olduğu için normal canım ben 13. Haftamda bıraktım progestanla folik asiti sonra diğer ilaçlara başladım
Cnm igne ve coraspine ne zaman basladinBnmde ilk cocuk saglikli,snra 3 kurtaj,simdi igneler coraspirinle 9 haftaya geldik şükür allahima
Adetten 3 gun once test yaptim cikti,ayni gun dok. Gittim durumumu biliodu kandada yuksek cikinca hemen basladi o gun igneye,coraspirini kalp atışıni duyunca basladi, progestanida. Folbiol u hep kullaniyordum zaten 3 aydir.Cnm igne ve coraspine ne zaman basladin
Fishoil carlson var bende canım. Ama midemi bulandiriyor sabah kahvaltıdan hemen sonra içsem daha iyi olacak.bir de her gün mu kullanayim bilmiyorum ama günlük kullanilabiliyor. Arkasina su iciyorum. Bir de benim degerlerde b12 normal değerin baya üstü çıkmış 7yuz kusurlerde. Osendemm yeni basladim ama devam etmeyeceğim galiba.b12 fazla içeriyor ya.folik asit de normal değerde çıktı galiba.kendim baktım sonuçlara daha doktor görmedi.Ama normalse sebebi bu olmayabilir benim dusuklerinKizlar gunaydin balik yagini hangi marka kullaniyorsunuz ve kaclik. alacagim AMA kararsiz kaldim.balik yagini sulandiriyla kullaniyor musunuz bi de.balik yagini kac gunde bir aliyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.
Canan karataya gore 800 in alti dusuk b12 nin en az 1000 olmasi gerektigini soyluyor. Dr a sor cnm kullan derse devam et folik asit depolanmiyor sonucta.benim de 299 b12. ben osende siparis verdim bu hafta baslayacagim.Fishoil carlson var bende canım. Ama midemi bulandiriyor sabah kahvaltıdan hemen sonra içsem daha iyi olacak.bir de her gün mu kullanayim bilmiyorum ama günlük kullanilabiliyor. Arkasina su iciyorum. Bir de benim degerlerde b12 normal değerin baya üstü çıkmış 7yuz kusurlerde. Osendemm yeni basladim ama devam etmeyeceğim galiba.b12 fazla içeriyor ya.folik asit de normal değerde çıktı galiba.kendim baktım sonuçlara daha doktor görmedi.Ama normalse sebebi bu olmayabilir benim dusuklerin
Hepten birakma arada icersin yine.baska folik Asitle donusumlu olarak.Fishoil carlson var bende canım. Ama midemi bulandiriyor sabah kahvaltıdan hemen sonra içsem daha iyi olacak.bir de her gün mu kullanayim bilmiyorum ama günlük kullanilabiliyor. Arkasina su iciyorum. Bir de benim degerlerde b12 normal değerin baya üstü çıkmış 7yuz kusurlerde. Osendemm yeni basladim ama devam etmeyeceğim galiba.b12 fazla içeriyor ya.folik asit de normal değerde çıktı galiba.kendim baktım sonuçlara daha doktor görmedi.Ama normalse sebebi bu olmayabilir benim dusuklerin
Benim de 750 civarı çıktı ama doktorum osendeye devam dedi, bizim öyle kullanmamız lazım mthfr yüzünden, ben öyle biliyorumFishoil carlson var bende canım. Ama midemi bulandiriyor sabah kahvaltıdan hemen sonra içsem daha iyi olacak.bir de her gün mu kullanayim bilmiyorum ama günlük kullanilabiliyor. Arkasina su iciyorum. Bir de benim degerlerde b12 normal değerin baya üstü çıkmış 7yuz kusurlerde. Osendemm yeni basladim ama devam etmeyeceğim galiba.b12 fazla içeriyor ya.folik asit de normal değerde çıktı galiba.kendim baktım sonuçlara daha doktor görmedi.Ama normalse sebebi bu olmayabilir benim dusuklerin
Ay evet canım ben de internette bakmistim ve o yazıyı gördüm b12 ile ilgili.sen hemen basla canim baya düşük senin.folik asit hangi değer bilemedim.folat yazıyor 15 çıkmış normal yazıyor.benim demir düşük çıkmış.Canan karataya gore 800 in alti dusuk b12 nin en az 1000 olmasi gerektigini soyluyor. Dr a sor cnm kullan derse devam et folik asit depolanmiyor sonucta.benim de 299 b12. ben osende siparis verdim bu hafta baslayacagim.
Evet canım öyle yapayım. Yine sadece metil folat içeren bir folik asit almam lazım sanırımHepten birakma arada icersin yine.baska folik Asitle donusumlu olarak.
Hadi yaaaa aaaaa şaşırdım. Normal değer üstü cikinca ben de b12 olmayan folik asit bulsam dediydim.Sen hamile miydin canımBenim de 750 civarı çıktı ama doktorum osendeye devam dedi, bizim öyle kullanmamız lazım mthfr yüzünden, ben öyle biliyorum
Yok kuzum bir ay önce kaybim oldu ama gebelik dusunuyorum insallah nasip olur sağlıkla kucağımıza almakHadi yaaaa aaaaa şaşırdım. Normal değer üstü cikinca ben de b12 olmayan folik asit bulsam dediydim.Sen hamile miydin canım