• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

darısı başına canım inşallah.sen de kan pıhtılaşman varsa hemen başla metil formda b12 ve folata
Cnm baslayacagim doktor bir adet gecsin korunma dedi... AMA 2 hafta arayla kurtaj oldum hala yine icerde 6 mm lik birsey var deniyor sanirim histereskopi yapacaklar bir adeti bekle dediler yoksa bugun ameliyatim olacakti kendi doktorum izin vermedi ust uste Isleme girme rahim dinlensin diye.o yuzden su Anda sadece arastirmakla kaliyorum insallah o gunler de gelsin.aksilik bitmiyor.☹

Şöyle canım protein-C, Protein-S, Antitrombin 3 aktivitesi bunlara bakıyorlar benim hepsi ciddi şekilde düşük çıktı bu da pıhtılaşma eğilimim yüksek riskli demekmiş. Kilomu sordu şu an 62 kiloyum 0,6 kullanman gerek dedi ve aynı zamanda coraspine devam edicem. bir de kadın doğum doktoru folattro diye bir folik asit verdi. Ben yaklaşık 5 yıldır (ilk hamileliğimden beri) neredeyse aralıksız folik asit ve D vitamini kullanıyorum ama pıhtılaşmam nedeniyle galiba alt sınıra yakın çıkıyor folat değerim ve D vit değerim.
Onlara bakildi AMA henuz cikmadi cnm bakalim zaman ne gosterecek cnm hayirlisiyla tez zamanda al insallah bebegini kucagina😍

sen ne kadarlık hamileydin canım? ben bugün işe zor geldim midem çok bulanıyor napsam bilemedim çubuk krakerden bile soğudum
7+4,ben ara ara cikartiyrm ya baska sorun yok oglumda banyodan cikmiyordm kafama takilmio degil de her hamilelikte ayni degil onuda biliyorm,bakalim hayirlisi yarin kontrlm var, cok aşırı rahatsiz olursan ilac veriolar ama bilmiyrm madem calisiosun zor olur sana ,coraspirin de kullaniomuydun sen ve progestan

Kizlar hamilelik oncesi balik yagi kullananiniz oldu mu o da kani sulandiriyor ya coraspinle alinmasinda sakinca var mi acaba

7+4,ben ara ara cikartiyrm ya baska sorun yok oglumda banyodan cikmiyordm kafama takilmio degil de her hamilelikte ayni degil onuda biliyorm,bakalim hayirlisi yarin kontrlm var, cok aşırı rahatsiz olursan ilac veriolar ama bilmiyrm madem calisiosun zor olur sana ,coraspirin de kullaniomuydun sen ve progestan
evet kullanıyorum.6 hafta oldu bugün benim daha da artacak diye korkuyorum.evde olsam sorun yok da işte

Cnm baslayacagim doktor bir adet gecsin korunma dedi... AMA 2 hafta arayla kurtaj oldum hala yine icerde 6 mm lik birsey var deniyor sanirim histereskopi yapacaklar bir adeti bekle dediler yoksa bugun ameliyatim olacakti kendi doktorum izin vermedi ust uste Isleme girme rahim dinlensin diye.o yuzden su Anda sadece arastirmakla kaliyorum insallah o gunler de gelsin.aksilik bitmiyor.☹
sabret canım biraz vucudun dinlensin acele etme

Kizlar hamilelik oncesi balik yagi kullananiniz oldu mu o da kani sulandiriyor ya coraspinle alinmasinda sakinca var mi acaba
Ever baktim da simdi ikisi ayni Anda tehlikeli olabiliyormus beyin kanamasi vs.coraspin ve balik yagini kullanan arkadaslar doktorlar ne sekilde kullanim onerdiler acaba.

Onlara bakildi AMA henuz cikmadi cnm bakalim zaman ne gosterecek cnm hayirlisiyla tez zamanda al insallah bebegini kucagina😍
evt biraz geç çıkan sonuçlar canı inşallah güzel çıkar sonuçların.. Benim de tekrar edildi önümüzdeki çarşamba bekliyorum sonuçları. Teşekkür ederim canım inşallah sen de en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına sağlıkla :dua:

Kızlar iyi akşamlar ben bugün perinatoloğa gittim . Daha önce trombofili paneli testi yaptırmıştım mthfr a1298c homozigot ve pai homozigot çıkmıştı . Bundan dolayı oksapar 0.4 ve corapsin kullanıyordum ama doktor bu genler bebeğe bişey yapmaz kullanmanı gerektirecek genlerde bozukluk yok dedi lupus ve başka şeylere bakılması gerek dedi onlar için kan verdim ama bu ilaçları da şimdi bırak desem kötü bişey olsa beni suçlu bulursun o yüzden bırak diyemiyorum dedi aklım karıştı araştırdığım kadarıyla herkes bu ilaçları kullanıyor ama bu kadının böyle demesi de aklımı karıştırmadı değil boşuna mı kullanıyorum acaba diye düşündüm çünkü genetik doktoru da bunlar çocuğa bişey yapmaz demişti.(ayrıca daha önce sadece adet gecikmesi yaşatmayan kimyasal gebeliklerim olmuştu )

Kızlar iyi akşamlar ben bugün perinatoloğa gittim . Daha önce trombofili paneli testi yaptırmıştım mthfr a1298c homozigot ve pai homozigot çıkmıştı . Bundan dolayı oksapar 0.4 ve corapsin kullanıyordum ama doktor bu genler bebeğe bişey yapmaz kullanmanı gerektirecek genlerde bozukluk yok dedi lupus ve başka şeylere bakılması gerek dedi onlar için kan verdim ama bu ilaçları da şimdi bırak desem kötü bişey olsa beni suçlu bulursun o yüzden bırak diyemiyorum dedi aklım karıştı araştırdığım kadarıyla herkes bu ilaçları kullanıyor ama bu kadının böyle demesi de aklımı karıştırmadı değil boşuna mı kullanıyorum acaba diye düşündüm çünkü genetik doktoru da bunlar çocuğa bişey yapmaz demişti.(ayrıca daha önce sadece adet gecikmesi yaşatmayan kimyasal gebeliklerim olmuştu )
İğne kullanmanız gerekmekte hemde doz testleriyle kontrol ederek dozu yetip yetmediği çokk önemli o doktor anlamıyordur iğneye devam edin

İğne kullanmanız gerekmekte hemde doz testleriyle kontrol ederek dozu yetip yetmediği çokk önemli o doktor anlamıyordur iğneye devam edin
Bence de bu kadar insan kullanıyorken bırakamam zaten ama doz ayarlaması nasıl yapılıyor bilmiyorum ben 50 kiloyum 0.4 lük kullandırıyor

Merhaba size coraspini ne zaman biraktirdi doktorunuz?
Bana 36.haftada dedi ama okudugum kadariyla bebekte sorun yapabiliomuş
Biraksam bi dert birakmasam bi dert szinde az kalmis hayirli dogumlar olsun insallah
Ben 32 haftalıkken bıraktım, 4 hafta oldu. Teşekkür ederim bu arada. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

Ben 32 haftalıkken bıraktım, 4 hafta oldu. Teşekkür ederim bu arada. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Bende 32 diye biliyorum hatta sordum 32 deilmiydi die eskiden 32ydi snra 34 smdi 36 dedi bebekte sorun yaratiomuş diede okudum kalbiyle alakali bska doktora mi gtsem napsam bilemedim

Back