• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım hesabın pasifmiş ama yine yazayım belki açar görürsün. Sana ne kadar teşekkür etsem az, Allah senden razı olsun canım. Senin sayende bu doktoru buldum inşAllah iyi gelecektir. Bende pıhtılaşma varmış iğne yazdı iki günde bir olacam
Çok sevindim canım.Hangi doktora gittin?Bebeğime kavuşmama dua etsen yeter canım :D :D Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım

Çok sevindim canım.Hangi doktora gittin?Bebeğime kavuşmama dua etsen yeter canım :KK70: :KK70: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım
Amin canım benim. Çok teşekkürler. Hüseyin Görmüş e gittim. Kan pıhtılaşması var sende bence dedi. İğneye başladım bi haftadır. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana da canım ☺🤲

kız o ne?doktorum da bana düşük riskin var dedi ama niye öyle konuşmuş ki.ben de 1298 homozigot bir şey olmaz Allahın izniyle oksaparı kullanalım
Canım o doktor neden öyle konuştu bilmiyorum ama içimi çok sıktı hala aklıma geliyor yine kötü oluyorum ama ben kendi asıl doktoruma gittim o bana olması gereken ilaçları verdi umredeyim şimdi şükürler olsun bir sorunla karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam ilaçlarımı kullanıyorum bakalım Türkiyeye dönünce baktırıcam her şeye vardır bunda bir hayır inşallah değerlerim yükselmiştir sadece o konuda endişem var Allah kucaklarımızı boş koymasın canım🤲❤️

Canım o doktor neden öyle konuştu bilmiyorum ama içimi çok sıktı hala aklıma geliyor yine kötü oluyorum ama ben kendi asıl doktoruma gittim o bana olması gereken ilaçları verdi umredeyim şimdi şükürler olsun bir sorunla karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam ilaçlarımı kullanıyorum bakalım Türkiyeye dönünce baktırıcam her şeye vardır bunda bir hayır inşallah değerlerim yükselmiştir sadece o konuda endişem var Allah kucaklarımızı boş koymasın canım🤲
Amin canım inşallah.Bu arada iğne yapılmasını iyi araştır.Morarmaların ve aşırı ağrıların olmaması lazım yanlış bir şeyler yapıyorsundur

Amin canım benim. Çok teşekkürler. Hüseyin Görmüş e gittim. Kan pıhtılaşması var sende bence dedi. İğneye başladım bi haftadır. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana da canım ☺🤲
Belki karşılaşırız canım hüseyin beyi beklerken :)

Sen de hamileymişsin bilmiyordum. Duamı değiştiriyorum Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🤲😊

Sen de hüseyin bey e gidiyorsun. Ben şuan yoldayım gidiyorum sen de gelsenee :KK70: inşAllah keseyi görürüz dua bekliyorum canım. Sen keseyi gördün mü bu arada
evet canım ben önermemiş miydim sana? yarın gideceğim canım.keseyi gördüm çok şükür darısı başına canım

evet canım ben önermemiş miydim sana? yarın gideceğim canım.keseyi gördüm çok şükür darısı başına canım
Sağolasın inşAllah görürüm 🤲 evet sen önermiştin de sen bikaç kişi önerdin ya dedim acaba hangisine gidiyorsun
Sen keseyi beta hcg kaçken gördün canım

Sağolasın inşAllah görürüm 🤲 evet sen önermiştin de sen bikaç kişi önerdin ya dedim acaba hangisine gidiyorsun
Sen keseyi beta hcg kaçken gördün canım
yok gittiğim hüseyin görmüş tanıdık olduğu için alternatifleri de saydım tabi.beta hcg için kan verdim ama sistem gitmişti doktor baktı gerek yok betaya dedi.sonucumu almadım dur bakıp söyleyeyim sana

Amin canım inşallah.Bu arada iğne yapılmasını iyi araştır.Morarmaların ve aşırı ağrıların olmaması lazım yanlış bir şeyler yapıyorsundur
Benimkilerde bazen minicik morariyor,bazen büyük, bazen dağınık bi morarma oluyor anlamiyrm,45 derece aciyla vuruyrm,dik vurmaya cesart edemedim

Benimkilerde bazen minicik morariyor,bazen büyük, bazen dağınık bi morarma oluyor anlamiyrm,45 derece aciyla vuruyrm,dik vurmaya cesart edemedim
Ben eşimle belden denedim morardı o da aceleyle arabada yanlış yere yapmışız onun dışında yaşamadım.Şöyle ki 20 tane iğne vuruldum artık.Öncelikle eşime yabancı videoları izlettim ve ona da öğrettim.İzledik ve doğru uyguladık.Karnımda ufak noktalar var onlar da zamanla geçiyor öyle bezeler falan da yok.45 derece yağ tabakasının az olduğu noktalarda yapılıyor diye okumuştum.Birincisi ben de her seferinde söz konusu iğne olduğu için geriliyorum.Bezle göbeğime buz tutuyorum ve eşim ıslak mendille siliyor.İğnenin ucunu pamukla siliyor ki ilaç kalıp yakmasın diye.Sonra eliyle büzüp dik şekilde sokuyor.Enjekteyi olabildiğince yavaş veriyor.Sonrasında çekiyor pamuk tıkıyor 2 dk bastırıyorum.Sonrasında buz tutup devam ediyorum.Çok abartıldığı için korkmuştum ama ya çok narinsiniz ya da yanlış şeyler yapıyorsunuz bu ağrılı bir işlem değil.

Ne icin kullanılıyor ne gibi faydasi var canm
canım ben kan pıhtılaşmasının yumurtanın kalitesini bozabildiğini okumuştum yabancı kaynaklarda.folik asit ve b12 de yumurta kalitesini artırıyor ama mthfr mutasyonu söz konusu olunca folik asiti folata çeviremiyor vücut.o yüzden metilkobalamin ve folat içeren osendeyi önerdim.ben de şuan hamileyim osende kullanıyorum

Morarma illaki olur dedi doktor bana asıl olması lazım hemşire yaptı oldu ağrı da desen illaki az da olsa oluyor
Pek anlamadım canım cümleni.Ağrı farklı acı farklı.Yani iğne giriyor hafif bir cız ediyor tabi ki.Sonra ilaç da yakıyor.Ama 5 dklık olay hemen geçiyor bazen hiç yakmıyor.

Back