Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım senden de .
Hiç bilmiyorum ki ben de bu konuda doktorlar bile şaşırmış durumda bence. Her biri farklı şeyler söylüyor Rabbim Şafii ismiyle tarafından şifa versin

Tamm canm eczaneye de sorarim gidince sağol canım senin nasil gidiyor gordun mu bebişi
Yok canım daha çok yeni. 93 çıkmış kan değerim. Haftaya tekrar gidecez inşAllah o zamana kadar yükselir değerim ve daha netleşir her şey. Leke de var ara ara çok korkuyorum

Kızlar bugün trombofili test sonuçlarımı aldım kromozom henüz çıkmamış. Sadece paı-1 geninde homozigot yazıyor daha doktora gitmedim bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen Tıbbi genetik doktoru çok ciddi değil ama kadın doğumcun gebelikte iğne başlatabilir dedi.

Eklentiler

• AA1631E6-9383-435F-A576-4AD2CAAB9FE9.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 46
Bende hamile kalmadan once doktorum folik asit ve coraspin kullan demişti en az 2 ay
Mrb bende aynı durumdayım da iki dr gittim hamile kalmadan kullanma hamile kalınca iğne olacaksın dedi bende kullanmak istiyorum öncesinde biseyler siz nereye gitmiştiniz ?

Kızlar Merhaba bendede kanda pıhtılaşma çıktı 2 bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalbi durdu ikisinide 8.haftada..bu ekte ki fotoda ne demek istiyor bilenler yardımcı olabilir mi acaba ?

Eklentiler

• 32F1C753-0507-4272-8DCB-4937EF5239A3.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben 2.gebeligimde hissetim tekrar böyle bisey yasayacagimi ama bana doktorlar hap iğne gibi hicbbisey vermedi ve haliyle düştü suan yine hamile kalmak istiyorum ve kalmadan biseyler kullanmam gerektiğini hissediyorum ama suan farklı bi kadın doğum dr na gittim bana hamile kalınca iğne kullanacaksın dedi kime gitsem bilemiyorum ((

kizlar kurtaj sonrasi bugun adet oldum az az geliyor tam sokulemedim.ne zaman arastirma hastanesine gitmeliyim adetliyken oluo mu yoksa gecmesi mi gerekiyor?

Bende senin gibiyim doktorlar oncesinde baslatmiyor bisey ama ben de aspirin kullanmak istiyorum umarim bi sorun cikmaz ve hamile kalirim sende hamile kalirsin insallah canm

kizlar kurtaj sonrasi bugun adet oldum az az geliyor tam sokulemedim.ne zaman arastirma hastanesine gitmeliyim adetliyken oluo mu yoksa gecmesi mi gerekiyor?
Ben de kürtajdan tam 4 hafta sonda verdim trombofili ve karyotip analizini. Regl olmamıştım daha. Tahlilleri verdikten 4 gün sonra regl oldum. 1 ay sonra çıkar dedi doktor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…