- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Amin canım senden de .Anladim canm ikisi farkli yani ben coraspin kullanmistim acaba oda kanımı fazla sulandırıp bebegin kesede olusmasini mi engelledi hersey geliyor aklima neyse Allah razi olsun canmm ben de basliyayim gec kalmis sayilmam daha adetim 10.günündeyim
Canm ismi neydi kullandigin bebe aspirininin 80 mg mi 100 mg mi kullandindüne kadar bebe asprini kullandım dün coraspin yazdı doktor
100 mg dı galiba tam hatırlamıyorum canımCanm ismi neydi kullandigin bebe aspirininin 80 mg mi 100 mg mi kullandin
Tamm canm eczaneye de sorarim gidince sağol canım senin nasil gidiyor gordun mu bebişi100 mg dı galiba tam hatırlamıyorum canım
Yok canım daha çok yeni. 93 çıkmış kan değerim. Haftaya tekrar gidecez inşAllah o zamana kadar yükselir değerim ve daha netleşir her şey. Leke de var ara ara çok korkuyorumTamm canm eczaneye de sorarim gidince sağol canım senin nasil gidiyor gordun mu bebişi
Bende hamile kalmadan once doktorum folik asit ve coraspin kullan demişti en az 2 ayBen bos gebelik yasadigim ay aspirin kullanmıştım o ay hamile kaldim ama bos gebelikti malesef
Bu ay da kullanayim coraspin mi ismi kullandığın aspirin
Cok Geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın inşallahYok canım daha çok yeni. 93 çıkmış kan değerim. Haftaya tekrar gidecez inşAllah o zamana kadar yükselir değerim ve daha netleşir her şey. Leke de var ara ara çok korkuyorum
Sen Kullandın mı şu an hamile misin canımBende hamile kalmadan once doktorum folik asit ve coraspin kullan demişti en az 2 ay
Çok sağol canım amin inşAllahCok Geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın inşallah
Mrb bende aynı durumdayım da iki dr gittim hamile kalmadan kullanma hamile kalınca iğne olacaksın dedi bende kullanmak istiyorum öncesinde biseyler siz nereye gitmiştiniz ?Bende hamile kalmadan once doktorum folik asit ve coraspin kullan demişti en az 2 ay
Mrb bende aynı durumdayım da iki dr gittim hamile kalmadan kullanma hamile kalınca iğne olacaksın dedi bende kullanmak istiyorum öncesinde biseyler siz nereye gitmiştiniz ?
Hamile kalmadan kullandim coraspin+folbiol
Hamile kalinca iğne+coraspin
Sen Kullandın mı şu an hamile misin canım
Ben 2.gebeligimde hissetim tekrar böyle bisey yasayacagimi ama bana doktorlar hap iğne gibi hicbbisey vermedi ve haliyle düştü suan yine hamile kalmak istiyorum ve kalmadan biseyler kullanmam gerektiğini hissediyorum ama suan farklı bi kadın doğum dr na gittim bana hamile kalınca iğne kullanacaksın dedi kime gitsem bilemiyorum
Ben kürtajdan 10 gun sonra gittim canm 2 ay sonra genetik ve trombofili sonuçlandıkizlar kurtaj sonrasi bugun adet oldum az az geliyor tam sokulemedim.ne zaman arastirma hastanesine gitmeliyim adetliyken oluo mu yoksa gecmesi mi gerekiyor?
Adetin bitince yaptiriyolar benim 2 ayda anca çıkmıştı arastirma hastanesindekizlar kurtaj sonrasi bugun adet oldum az az geliyor tam sokulemedim.ne zaman arastirma hastanesine gitmeliyim adetliyken oluo mu yoksa gecmesi mi gerekiyor?
Bende senin gibiyim doktorlar oncesinde baslatmiyor bisey ama ben de aspirin kullanmak istiyorum umarim bi sorun cikmaz ve hamile kalirim sende hamile kalirsin insallah canmBen 2.gebeligimde hissetim tekrar böyle bisey yasayacagimi ama bana doktorlar hap iğne gibi hicbbisey vermedi ve haliyle düştü suan yine hamile kalmak istiyorum ve kalmadan biseyler kullanmam gerektiğini hissediyorum ama suan farklı bi kadın doğum dr na gittim bana hamile kalınca iğne kullanacaksın dedi kime gitsem bilemiyorum((
3 geninde pihtilasma var canmKızlar Merhaba bendede kanda pıhtılaşma çıktı 2 bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalbi durdu ikisinide 8.haftada..bu ekte ki fotoda ne demek istiyor bilenler yardımcı olabilir mi acaba ?
Ben de kürtajdan tam 4 hafta sonda verdim trombofili ve karyotip analizini. Regl olmamıştım daha. Tahlilleri verdikten 4 gün sonra regl oldum. 1 ay sonra çıkar dedi doktor da.kizlar kurtaj sonrasi bugun adet oldum az az geliyor tam sokulemedim.ne zaman arastirma hastanesine gitmeliyim adetliyken oluo mu yoksa gecmesi mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?