• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Olmaz inşallah canım :dua: düşük 1den fazla olunca sorun aranır tek düşük muydu senin?
İnşAllah canım. Evet tek düşük. Ama bacaklarımda morluklar oluştu ve de sürekli ağrı vardı 10 dk yürüsem bile. Onun için kanla ilgili bi sıkıntıdan şüphelendim yaptırdım

Aynen canım tevekkül etmekten başka yapabileceğim bir şey yok 🙏🏼 Rabbim en güzelini bilir. Sadece bir an önce durumlar netleşsin istiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın.
Amin canım aynen belirsizlik çok kötü. Rabbim hayırla sonuçlandırsın

Iyi gunler sizlere bi sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim . Bu pihtilasma sorunu teshis edilen herkeste varis var mi acaba bunu duydum ve size sormak istedim

Iyi gunler sizlere bi sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim . Bu pihtilasma sorunu teshis edilen herkeste varis var mi acaba bunu duydum ve size sormak istedim
Ben de varis var ama pıhtılaşma var mı yok mu tam olarak bilmiyorum hâlâ :işsiz:
PAI-1:4G-5G: Heterozigot mutasyon saptanmıştır yazyo sonucumda

Ben de varis var ama pıhtılaşma var mı yok mu tam olarak bilmiyorum hâlâ :işsiz:
PAI-1:4G-5G: Heterozigot mutasyon saptanmıştır yazyo sonucumda
Başka doktora gösterecek misin ne yapacaksın canim
Varis cogu insanda olan birsey pihtilasmayla baglantisi oldugunu hic dusunmuyorum ben

Hanimlae merhaba bende kan pihtilasma sorunundan 2 düşük 1 bos gebelik yasadim suan gebe kalamiyorum benim gibi olup gec gebe kalan varmi yaa 2 yildir evliyim bos gebelikten sonra 7 ay oldu sizce pihtilasma gebe kalmaya engel midir?

Benim sonuclarimda
MTHFR A1298C , F XIII V34L HETEROZİGOT POLIFORMIZM
PAI-1 4G/5G HOMOZIGOT 5G5G GENOTIPI
SAPTANMISTIR.
Yazıyor.
Sonuclari benimle ayni olan var mi aranizda ?

Benim sonuclarimda
MTHFR A1298C , F XIII V34L HETEROZİGOT POLIFORMIZM
PAI-1 4G/5G HOMOZIGOT 5G5G GENOTIPI
SAPTANMISTIR.
Yazıyor.
Sonuclari benimle ayni olan var mi aranizda ?
Kızlar bilgisi olan yardimci olsun bu sonuclarima yorum yaparsaniz sevinirim gebelik öncesi kullandığınız bi ilac varmi 7 ay oldu gebe kalamıyorum

Canım benimle aynı genlerimiz 2 kaybım var benim kadın doğumcum pıhtılaşma var ama düşük seviyede dedi gebelik olunca corasprin ve iğne vericem dedi şuanda 7+3 günlük hamileyim hamile kalmadan önceki ay corasprin kullandım ve hala devam ediyorum öğrenir öğrenmez doktoruma gittim ve iğneye başladı şimdi 24 gündür iğnemi kullanıyorum haftaya cuma kalp atışını duyunca rapor çıkartcak doktorum iğne için
Nasıl gidiyor şuan gebeliğiniz

Iyi akşamlar kızlar, buraya yazarak pihtilasma testleri yaptirmaya karar vermistim(gelisim durmasi nedeniyle kurtaj olmustum) benim testlerim yapılacak kan verdim ama birsey cikmasa da gebelik icin calismalara basladigimizda aspirin kullanmaya da baslasam bir sakıncası olur mu bana ya da bebege zarari olur mu? Boyle bir uygulama yapilan oldu mu, ya da hic duydunuz mu?

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah :dua: Ankara'nın en iyi perinatoloğunu bile aradım,kalp atışından önce iğne veremem dedi :KK57: benim daha regl tarihim bile gelmedi.. bir bulabilsem o doktoru gerçekten sevinicem :işsiz:
Kalp atımı en erken 6 haftada oluyor. Düşüklerin tek nedeni pıhtılaşma değil. Daha önce kayıp yaşadınız mı?

Hanimlae merhaba bende kan pihtilasma sorunundan 2 düşük 1 bos gebelik yasadim suan gebe kalamiyorum benim gibi olup gec gebe kalan varmi yaa 2 yildir evliyim bos gebelikten sonra 7 ay oldu sizce pihtilasma gebe kalmaya engel midir?
Pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil. Eşiniz de ürolojiye muayene olsun, test yaptırsın ondan da kaynaklanabilir.

Iyi akşamlar kızlar, buraya yazarak pihtilasma testleri yaptirmaya karar vermistim(gelisim durmasi nedeniyle kurtaj olmustum) benim testlerim yapılacak kan verdim ama birsey cikmasa da gebelik icin calismalara basladigimizda aspirin kullanmaya da baslasam bir sakıncası olur mu bana ya da bebege zarari olur mu? Boyle bir uygulama yapilan oldu mu, ya da hic duydunuz mu?
Corasprini gebelik öncesi 1 yıla yakın kullandım, 32. haftada bıraktım. Corasprin yada bebe aspirinini günlük hayatında kalp krizine karşı korunma amacıyla kullanan çok var tanıdığım. Öncesinde ameliyat falan olacaksanız bırakmanız, herhangi bir işlem öncesi doktorunuzu bilgilendirmeniz gerek. Annem mesela diş tedavisi olacaktı, diş hekimi bir kaç hafta ara verdirdi öyle yaptı tedaviyi.

Kızlar MTHFR 1298 homozigot
Dün hamile olduğumu öğrendim 326 değerim
Ama doktorum çok kötü konuştu oksapar verdi pruloton iğne verdi haftada bir bunları kullanmazsan kesin düşer dedi çok moralim bozuk umreye gidecektim gidersen kesin düşürürsün sen bilirsin dedi içim çok kötü 😔😔
Pıhtılaşma olup benim gibi bebeğine kavuşanlar veya kavuşmayı bekleyenler lütfen içimi aydınlatın🤲
Umreye giderken kaç saat uçak yolculuğu var ki? Önemli olan uzun süre oturmaman, sabit kalmaman. Kanın hareket etmesi için 1,5-2 saatte bir kalkıp dolaşman gerek. Doktorun da çok olumsuz konuşmuş, kesin düşer ne demek? İnsan biraz yapıcı konuşur. Otobüs yada uçak yolculuğunda ara ara hareket et, ayaklarını arada uzat, kalkıp 1-2 dk yürü. İğneni ve ilaçlarını da aksatma.

Back