• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil. Eşiniz de ürolojiye muayene olsun, test yaptırsın ondan da kaynaklanabilir.
Az once bi doktora yazdim uzman oda sonuclarima bakip trombofili tasiyicisi olduğumu gebe kalmadan once igne kullanmam gerektigini söyledi burda hamgi doktora gitsem hafif phtilasma var gebe kalinca igne baslariz diyor ne apacam bilemedim denizlide olup riskli gebeliklerde iyi olan bi doktor yok mu acaba

Kalp atımı en erken 6 haftada oluyor. Düşüklerin tek nedeni pıhtılaşma değil. Daha önce kayıp yaşadınız mı?
6 tane kaybım var canım. 3'ü kürtaj oldu ve genetik incelemeler yapıldı ne bebeklerde ne de eşim ve bende genetik bir sorun da çıkmadı. Bende 4 tane trombofili var..başka bir neden bulamadılar malesef :(

6 tane kaybım var canım. 3'ü kürtaj oldu ve genetik incelemeler yapıldı ne bebeklerde ne de eşim ve bende genetik bir sorun da çıkmadı. Bende 4 tane trombofili var..başka bir neden bulamadılar malesef :KK43:
Siz iğneyi keseyi görmeden kullanmak istiyorsunuz. İğne eczanede reçetesiz satılıyor, ama iğneyi yapmak için hastaneler reçete istiyor. Kendiniz yapabilecekseniz alıp kullanabilirsiniz. Şöyle ki, ben 4+5’te doktora gittim kese o zaman göründü ve o gün iğneye başladım. O gün kan verdim test için, sonuç 3 hafta sonra çıktı, o süre boyunca temkinen iğne kullandım. Sonuç normal çıksaydı iğneyi bırakacaktım. O yüzden bir zararı olacağını sanmıyorum. Ben gebelik öncesi corasprin kullanıyordum, hamilelikte iğne ile birlikte devam ettim.

Az once bi doktora yazdim uzman oda sonuclarima bakip trombofili tasiyicisi olduğumu gebe kalmadan once igne kullanmam gerektigini söyledi burda hamgi doktora gitsem hafif phtilasma var gebe kalinca igne baslariz diyor ne apacam bilemedim denizlide olup riskli gebeliklerde iyi olan bi doktor yok mu acaba
İğne sadece gebelikte kullanılmıyor, hatta yüksek dozları tedavi amaçlı kullanılıyor. Gebelikte ise doktorlar keseyi görünce yani sizin gebe olduğunuz kesinleşince veriyorlar. Hematolojiye de gidebilirsiniz, onların alanı bu.

Siz iğneyi keseyi görmeden kullanmak istiyorsunuz. İğne eczanede reçetesiz satılıyor, ama iğneyi yapmak için hastaneler reçete istiyor. Kendiniz yapabilecekseniz alıp kullanabilirsiniz. Şöyle ki, ben 4+5’te doktora gittim kese o zaman göründü ve o gün iğneye başladım. O gün kan verdim test için, sonuç 3 hafta sonra çıktı, o süre boyunca temkinen iğne kullandım. Sonuç normal çıksaydı iğneyi bırakacaktım. O yüzden bir zararı olacağını sanmıyorum. Ben gebelik öncesi corasprin kullanıyordum, hamilelikte iğne ile birlikte devam ettim.
Aynen öyle erken başlamak istiyorum bu sefer farklı bi şekilde denemek istiyorum. Coraspini ben de zaten normal hayatımda kullanıyordum ona devam ediyorum. Ve bugün Gazi üniversitesine gittim hematoloji bölümüne testlerim yapıldı.. Öğlen beni arayacaklarını söylediler büyük ihtimalle bugün kullanmaya başlayacağım :dua:

İğne sadece gebelikte kullanılmıyor, hatta yüksek dozları tedavi amaçlı kullanılıyor. Gebelikte ise doktorlar keseyi görünce yani sizin gebe olduğunuz kesinleşince veriyorlar. Hematolojiye de gidebilirsiniz, onların alanı bu.
Hemotoloji gebelikle ne alakasi var ki benim araştırmalarım yapıldı trombofili taşıyıcılığı varmis bende hemotolojiye ne icin gidicem

canım bunu önemseyen doktoru bulman lazım ben öyle yaptım
Canım hesabın pasifmiş ama yine yazayım belki açar görürsün. Sana ne kadar teşekkür etsem az, Allah senden razı olsun canım. Senin sayende bu doktoru buldum inşAllah iyi gelecektir. Bende pıhtılaşma varmış iğne yazdı iki günde bir olacam

Canım hesabın pasifmiş ama yine yazayım belki açar görürsün. Sana ne kadar teşekkür etsem az, Allah senden razı olsun canım. Senin sayende bu doktoru buldum inşAllah iyi gelecektir. Bende pıhtılaşma varmış iğne yazdı iki günde bir olacam
Canm gebe kalmadan mi igne basladi sana

Biraz anlatirmisin gebe kalmadan mi basladi igne ne ignesi kullaniyorsun acaba canm bende 7 ay oldu gebe kalamiyorum sadece pihtilasma var hormon testlerim fln hersey normal doktorlar igne aspirin bile baslatmiyo bi folik asit kullaniyorum gebe kalinca igne baslariz deyip duruyorlar baska doktora mi gitsem napsam bilemedim

Biraz anlatirmisin gebe kalmadan mi basladi igne ne ignesi kullaniyorsun acaba canm bende 7 ay oldu gebe kalamiyorum sadece pihtilasma var hormon testlerim fln hersey normal doktorlar igne aspirin bile baslatmiyo bi folik asit kullaniyorum gebe kalinca igne baslariz deyip duruyorlar baska doktora mi gitsem napsam bilemedim
Başka doktora git canım. Ben anlattım bu doktora cümleyi kurdum dedim ki 'sizden önce 2 doktora sordum' dedim sonrasını o getirdi pıhtılaşma yok gebe kalınca bakarız dediler demi dedi. Evet dedim. Eğer kürtaj olmasaydın düşük yapmasaydın öyle diyebilirdim ama bi düşük yapmışsın riske atamam bunu dedi. İğneye başlicaz dedi. Hamileyim bu arada canım 4 haftalık tam zamanında gelmişsin felan dedi sonra

Başka doktora git canım. Ben anlattım bu doktora cümleyi kurdum dedim ki 'sizden önce 2 doktora sordum' dedim sonrasını o getirdi pıhtılaşma yok gebe kalınca bakarız dediler demi dedi. Evet dedim. Eğer kürtaj olmasaydın düşük yapmasaydın öyle diyebilirdim ama bi düşük yapmışsın riske atamam bunu dedi. İğneye başlicaz dedi. Hamileyim bu arada canım 4 haftalık tam zamanında gelmişsin felan dedi sonra
Canm bana pihtilasma var ama hafif oncesinde ilac kullanmana gerek yok dedi doktorlar bazisi ignr kullanıyor yada en basiti aspirin kullanıyor bana sadece folik asit kulllan gebe kalinca igne baslicaz dediler gebe de kalamiyorum bu ay saliverdim kendimi hangi doktora gidecegimi sasirdim yoruldum valla hic bisey yapasim gelmiyor sanki cidden esimde sen cok düşünüyorsun bisey cok isteyince olmuyor bosver akisina birak olursa olur diyo bende neden olmuyor bi sorun mu var diyorum gec kalmak istemiyorum ama sanirim bu bi kac ay akisina birakicam yaza dogru olmadi yine doktora giderim havalar soğuk ondan mi bilmiyorum canim hic bisey yapmak istemiyor cok yorgun hissediyorum Allah hayirlisiyla nasip etsin ne diyim ... ama dualara devam😉

Sen gebe kaldigini ogrenince mi basladin ignelere canm

Sen gebe kaldigini ogrenince mi basladin ignelere canm
Evet canım bugün öğrendim ve bugün başla dedi doktor. Sana bi tavsiye canım az bi pıhtılaşman varsa bebe asprini kullan bence. Bugün doktoruma kendi doktorum gebe kalınca başla asprine dedi ama ben başlamıştım 3 haftadır kullanıyorum dedim aferin çok iyi etmişsin dedi. Bi de bebe asprinin bi zararı yok bildiğim kadarıyla. Etki etti mi etmedi mi bilmiyorum ama ben ilk defa bu ay kullandım ve bu ay gebe kaldım. Yani gebelik oluşumunu da etkiler mi bilmem ama benim bu ayda oldu etkiliyor da olabilir

Evet canım bugün öğrendim ve bugün başla dedi doktor. Sana bi tavsiye canım az bi pıhtılaşman varsa bebe asprini kullan bence. Bugün doktoruma kendi doktorum gebe kalınca başla asprine dedi ama ben başlamıştım 3 haftadır kullanıyorum dedim aferin çok iyi etmişsin dedi. Bi de bebe asprinin bi zararı yok bildiğim kadarıyla. Etki etti mi etmedi mi bilmiyorum ama ben ilk defa bu ay kullandım ve bu ay gebe kaldım. Yani gebelik oluşumunu da etkiler mi bilmem ama benim bu ayda oldu etkiliyor da olabilir
Ben bos gebelik yasadigim ay aspirin kullanmıştım o ay hamile kaldim ama bos gebelikti malesef
Bu ay da kullanayim coraspin mi ismi kullandığın aspirin

düne kadar bebe asprini kullandım dün coraspin yazdı doktor
Anladim canm ikisi farkli yani ben coraspin kullanmistim acaba oda kanımı fazla sulandırıp bebegin kesede olusmasini mi engelledi hersey geliyor aklima neyse Allah razi olsun canmm ben de basliyayim gec kalmis sayilmam daha adetim 10.günündeyim

Back