• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar oksapar 0,6 doz kullanmaya bugün başladım MTHFR 1298 homozigot
Çok yakıcı bir iğne ve hemen morardı siz nasıl alıştınız kendiniz nasıl yapıyorsunuz 🙁🙁
Benimde oksapar 0.4 ama abarttiģn kadr deil batirirken acimio sdce enjekte ederken cok az yakiyo 5 sn o kdar gobekten yap igneyi titretme alisirsin ;)

Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Testi yaptığında belirtilerin neydi? Benim de adetime 4 gün var. Test yapmak istedim ama almamak için zor tuttum ikna ettşm kendimi adet geçmeyene kadar yapmicam dedim ama maşAllah seninki ne güzel çıkmış görünce pişman oldum yapasım geldi keşke alsaydım :olamaz:
Ayy cnm çok sağol inşallah sağlıkla devam eder kayiplarim var endişem büyük ama yine de çok şükür :dua: aynı gün değerim 208 çıktı kanda.. son adetim 14 ocakti BAT da 9 Şubat.. erken döllenme oldu heralde bu kadar erken çıkmasına ben de sasirdim..yarın tekrar kan vericem bakalım hayırlısı:dua: beklemeye çalış ama pıhtılaşma varsa da bir dene ama çıkmazsa da üzülme daha erken çünkü.. inşallah isteyen herkesin güzel sonuçlarını görelim burda :dua::dua:

Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla, sorunsuz devam eder.
Benim de 2 kayıp var. En son 1 ay önce. Cuma günü kan verdik kromozom analizi ve trombofili paneli. Bakalım ne çıkacak
Trombofili paneli icin dusuk ve kurtaj sonrasi bekleme suresi ne kadar, 20 gun mu?

Ayy cnm çok sağol inşallah sağlıkla devam eder kayiplarim var endişem büyük ama yine de çok şükür :dua: aynı gün değerim 208 çıktı kanda.. son adetim 14 ocakti BAT da 9 Şubat.. erken döllenme oldu heralde bu kadar erken çıkmasına ben de sasirdim..yarın tekrar kan vericem bakalım hayırlısı:dua: beklemeye çalış ama pıhtılaşma varsa da bir dene ama çıkmazsa da üzülme daha erken çünkü.. inşallah isteyen herkesin güzel sonuçlarını görelim burda :dua::dua:
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşAllah canım hepimiz 🤲
Test yapmadım canım tuttum kendimi adet günümden bi gün önce yani p.tesi yapcam inşAllah. Salı günü de pıhtılaşma sonucumu göstermek için doktora gidecem zati. Varsa pazartesi yapmam geç olmaz demi. Daha pıhtılaşma var mı yok mu onu bile tam bilmiyorum ama belirtilerim kafamı karıştırıyor çok fazla midem bulanıyor ve göğüslerim offf napcam hiç bilmiyorum

Doktorun kontrole çağırmadı mı canım
Hem parça kalmış mı kalmamış diye hem beta hcg için çağırması lazım
Kontrole gidecegim ama test icin birsey demedi belki gidince soyleyecektir, muayenehaneye gidiyorum kan isterse disarda veriyorum

Kontrole gidecegim ama test icin birsey demedi belki gidince soyleyecektir, muayenehaneye gidiyorum kan isterse disarda veriyorum
Evet canım muhtemelen hemen kana gönderecektir seni sonra da muayene
Ben de parça kalmıştı iki defa kürtaj oldum gibi bişe oldu çok kötüydü. Senin öyle bişe çıkmaz ve temiz der sana inşAllah

Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşAllah canım hepimiz 🤲
Test yapmadım canım tuttum kendimi adet günümden bi gün önce yani p.tesi yapcam inşAllah. Salı günü de pıhtılaşma sonucumu göstermek için doktora gidecem zati. Varsa pazartesi yapmam geç olmaz demi. Daha pıhtılaşma var mı yok mu onu bile tam bilmiyorum ama belirtilerim kafamı karıştırıyor çok fazla midem bulanıyor ve göğüslerim offf napcam hiç bilmiyorum
Canım sonucun çıktıysa zaten orda yazar aslında raporda, ama p.tesi zaten adet gununse birkaç günden hicbisey olmaz merak etme :dua:

Benimde oksapar 0.4 ama abarttiģn kadr deil batirirken acimio sdce enjekte ederken cok az yakiyo 5 sn o kdar gobekten yap igneyi titretme alisirsin :KK66:
Gerçekten mi benim ağrı eşiğim düşük belki de ondan çok hissettim.
inşallah bugün denicem eşim yapacak bana sonra da yavaş yavaş kendim yaparım artık🙁

Canım sonucun çıktıysa zaten orda yazar aslında raporda, ama p.tesi zaten adet gununse birkaç günden hicbisey olmaz merak etme :dua:
Canım sonucumu iki doktora gösterdim önemli bişey değil düşüğe sebep olmaz dediler ama o zaman niye düşük oldu. Niye normal yazmıyo da heterozigot mutasyon yazyo. İşte başka doktora gösterecem inşAllah dediğin gibi bikaç günde bişe olmaz canım 🤲

Trombofili paneli icin dusuk ve kurtaj sonrasi bekleme suresi ne kadar, 20 gun mu?
Benim doktorum başka testler de söylemişti. 6 hafta sonra toparlan öyle yaptır dedi. Gen testleri sonuçta değişecek bir şey değil. Yine de 1 ay bekledim.
İstediği diğer testleri homosistein vs falan onları gebelik planladığım zaman yaptıracağım.

M murakami2501 inşAllah doğru kişiyi etiketledim :KK56:
Nasılsın canım noldu durumun merak ettim
Merhaba canım benim durumum biraz muallakta. Kesenin arkasında büyük bir kanama alanı varmış. Kanamam devam ediyor . Doktor ya kese büyüdükçe kanamayı baskılanacak ya da kanamayla kese düşecek dedi. Yarın kontrolüm var bakalım. Günde dört kere progestan içiyorum. Çoğu zaman yatıyorum. Annem geldi o ilgileniyor evle. Çalışmam yasak raporluyum. Durumlar böyle.

Merhaba canım benim durumum biraz muallakta. Kesenin arkasında büyük bir kanama alanı varmış. Kanamam devam ediyor . Doktor ya kese büyüdükçe kanamayı baskılanacak ya da kanamayla kese düşecek dedi. Yarın kontrolüm var bakalım. Günde dört kere progestan içiyorum. Çoğu zaman yatıyorum. Annem geldi o ilgileniyor evle. Çalışmam yasak raporluyum. Durumlar böyle.
Anladım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Bikaç ay kanamalı devam eden birsürü gebelik var bildiğim. Ama gitse de üzülme çünkü en azından hamile kalabiliyoruz ve sağlıklı olmadığı için gidiyor onlar şükretmek lazım aslında. Napalım sabır ve tevekkülden başka yapacağımız bişey yok olduran O 🤲

Canım sonucumu iki doktora gösterdim önemli bişey değil düşüğe sebep olmaz dediler ama o zaman niye düşük oldu. Niye normal yazmıyo da heterozigot mutasyon yazyo. İşte başka doktora gösterecem inşAllah dediğin gibi bikaç günde bişe olmaz canım 🤲
Olmaz inşallah canım :dua: düşük 1den fazla olunca sorun aranır tek düşük muydu senin?

Anladım canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Bikaç ay kanamalı devam eden birsürü gebelik var bildiğim. Ama gitse de üzülme çünkü en azından hamile kalabiliyoruz ve sağlıklı olmadığı için gidiyor onlar şükretmek lazım aslında. Napalım sabır ve tevekkülden başka yapacağımız bişey yok olduran O 🤲
Aynen canım tevekkül etmekten başka yapabileceğim bir şey yok 🙏🏼 Rabbim en güzelini bilir. Sadece bir an önce durumlar netleşsin istiyorum. Çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın.

Back