• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Iyi aksamlar, bugun bebegimin kalbinin durduğunu ve gelisiminin 2 hafta once durdugunu ogrendik, 6. haftada kalmış gelisimi, yarin kurtaj olacagim, ilk kaybim, genetik ve pihtilasma testlerini ücretsiz olarak yaparlar mi? yaşım 34, doktorum ilk kayip icin onermedi ama istersem ucretle yaptiracak, sanirim cok pahaliymis, fiyat hakkinda da bilginiz var mi?
Canım ben de senin gibi ilk kez kalbi durdu ve kürtaj oldum.Peşini bırakmadım ve önce dahiliyeye gittim hematolojiye randevu izni vermesini istedim hematoloğa gittim o da genetiğe yolladı.Genetikte de test yaptırdım 2 ay sonra çıktı

Aaaa şimdi okuyorum sayfaları aynı şehirdeymişiz canım. Urfada bu konuyla iyi ilgilenen bildiğin bi doktor var mı canım tavsiye edebileceğin. Sonucum ne demek bilmiyorum bile iki doktor da önemsemedi düşüğün sebebi o değildir dedi ama içim hiç rahat değil. Asprin kullanıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Mehmet AĞAR'ı çok övüyorlar tam ona gidecekken Arkadaşım arkadaşının eşini önerdi Hüseyin GÖRMÜŞ.Biraz fazla yoğun ama bu durumu önemsiyor bana hemen iğneye başladı

Benim de 8 ocaktı.3.haftadasın bakalım inşallah tutunur bebişin:KK37:
bugün sağlık ocağında kan verdim sabah ama yarın çıkarmış sonuç bugün adete 4 gün kala idrar testim böyle çıktı :dua: Sanırım artık umutlanabilirim değil mi :dua:
43962b72-0db0-480b-a854-eeb4ddd4c49c.jpg

Canım ben de senin gibi ilk kez kalbi durdu ve kürtaj oldum.Peşini bırakmadım ve önce dahiliyeye gittim hematolojiye randevu izni vermesini istedim hematoloğa gittim o da genetiğe yolladı.Genetikte de test yaptırdım 2 ay sonra çıktı
Bebeği patolojiye yolladi benden de daha sonra pıhtılaşma testleri isteyecek devlete yonlendirecekmis, biraz daha icim rahatladi

Nerde canım Hüseyin görmüş devlette mi yoksa özel kliniği mi var
Canım özelde buranın devletine gidilmez.Özel Şanmed hastanesi.Mustafa AĞAR ın özel kliniği var.Bir de Bülent SEZGİN var onun da özel kliniği var.Bir de İmran AYHAN var o da Lotusta

Kızlar mtfhr ikisi de heterozigot, faktör 5 heterozigot ve pai 4g/4g homozigot. Enox kullanıyorum 0,4luk. Ayrıca folik asidi nasıl almalıyıl metil folat mı? Öyle alsam zararı mı olur faydası mı? Suan folidoce kullanıyorum

Kızlar MTHFR 1298 homozigot
Dün hamile olduğumu öğrendim 326 değerim
Ama doktorum çok kötü konuştu oksapar verdi pruloton iğne verdi haftada bir bunları kullanmazsan kesin düşer dedi çok moralim bozuk umreye gidecektim gidersen kesin düşürürsün sen bilirsin dedi içim çok kötü 😔😔
Pıhtılaşma olup benim gibi bebeğine kavuşanlar veya kavuşmayı bekleyenler lütfen içimi aydınlatın🤲❤️

Kızlar MTHFR 1298 homozigot
Dün hamile olduğumu öğrendim 326 değerim
Ama doktorum çok kötü konuştu oksapar verdi pruloton iğne verdi haftada bir bunları kullanmazsan kesin düşer dedi çok moralim bozuk umreye gidecektim gidersen kesin düşürürsün sen bilirsin dedi içim çok kötü 😔😔
Pıhtılaşma olup benim gibi bebeğine kavuşanlar veya kavuşmayı bekleyenler lütfen içimi aydınlatın🤲
Merhaba.
Pıhtılaşman olduğu için ilaçları kullanmazsan düşer demek istemiştir belki. Olanı söylemiştir yani. Burada bir çok kişi kullandığın kan sulandırıcıyı kullanıyor.
Umre içinse tabi sana kalmış. Ama riskli dönemlerdesin sanki. Çok yeni.
Başka çocuk var mıydı ?

Merhaba.
Pıhtılaşman olduğu için ilaçları kullanmazsan düşer demek istemiştir belki. Olanı söylemiştir yani. Burada bir çok kişi kullandığın kan sulandırıcıyı kullanıyor.
Umre içinse tabi sana kalmış. Ama riskli dönemlerdesin sanki. Çok yeni.
Başka çocuk var mıydı ?
Yok canım iki düşüğüm var inşallah bu sağlıkla benimle kalır çok teşekkür ederim 🙏❤️

bugün sağlık ocağında kan verdim sabah ama yarın çıkarmış sonuç bugün adete 4 gün kala idrar testim böyle çıktı :dua: Sanırım artık umutlanabilirim değil mi :dua:
Eki Görüntüle 2585324
Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Testi yaptığında belirtilerin neydi? Benim de adetime 4 gün var. Test yapmak istedim ama almamak için zor tuttum ikna ettşm kendimi adet geçmeyene kadar yapmicam dedim ama maşAllah seninki ne güzel çıkmış görünce pişman oldum yapasım geldi keşke alsaydım :olamaz:

Arkadaşlar oksapar 0,6 doz kullanmaya bugün başladım MTHFR 1298 homozigot
Çok yakıcı bir iğne ve hemen morardı siz nasıl alıştınız kendiniz nasıl yapıyorsunuz 🙁🙁

Back