slm mserap,
canım o hep birşeyler eksikmiş hissi bizi yiyip bitiriyor inan. ben kendimde de aynı hisleri sürekli yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. histeroskopi ile ilgili soruna ben cevap vermeye çalışayım. öncelikle kürtajlarından sonra kanama miktarının kesilmesi yada çok azalması gibi bir sıkıntın yoksa sorun yoktur diye düşünüyor doktorlar. tabi birde ultrasonla endometrium kalınlığına bakarakta kabaca bu konuda fikir sahibi olabiliyorlar. bu tarz sorunların yoksa bence dert etme bu konuyu derim. birde eşine ve sana genetik inceleme yapılması ile ilgilide bana yapılmıştı fakat genetikteki doktor aslında gerek olmadığını söylemişti. çünkü bebekten aldıkları parçada genetik bir sorun yoksa büyük ihtimalle sizde de yok demek oluyor. yani o öyle açıklamıştı. yani düşük metaryeli incelendiği için içini rahat tut. söylemesi kolay biliyorum fakat gerçekten rahat olmaya çalış. sonuçta stres daha çok etkiliyor bizleri.
Merhaba serapcım; Evet kortizonu tamamen düşüklerim sebebi ile kullanıyorum, bağışıklık sistemini bastırmak için, bahsettiğin sana yapılmayan testlerin hiçbiri banada yapılmadı ama sorun olabileceğini düşünselerdi isterlerdi , bence bunları düşünüp kafanı iyice dağıtma arkadaşım ,moralini yüksek tutmaya çalış , bence şuan kendini iyi hissedebileceğin bir uğraşı bul kafanı dağıt ve sonra da kendini hazır hissettiğinde yeniden deneTabi dr ne diyor şuan bilmiyorum ama ... Bende cumartesi gidicem dr bakalım offf tatlicadiarzu Evet eşim geldi allaha şükür,teşekkür ederim .Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. a.s.
ayşe merhaba, doktordan aldığın güzel habere çok sevindim... artık gözlerimiz senden gelecek o harika haberi okumayı bekliyor olacak ona göre, fazla bekletme bizi :)
slm beliz79,
canım gözün aydın öncelikle. darısı asker yolu bekleyen diğer arkadaşlara. zannedersem birçoğumuz şuan denemelere devam ediyor yada yeni başlayacak. umarım kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla güzel dileklerimize kavuşuruz.
merhaba beliz doğru söylüyorsun gereksydi dr lar isterdi ama gelde bana bunu anlat anlamak istemiyorumki hep eksik arıyorum işte moralimide yüksek tutmayı başaramıyorum bir türlü psikoloğa gitmeyi düşünüyorum inş bu sayede rahatlarım biraz dr 3 ay bekle sonra tekrar başla dedi ama ben 6 aydan önce düşünmüyorum bu arada 18 şubatta kürtaj olmuştum inşallah sende c tesi hayırlısıyla dr agidip başlarsın ve hayırlısıyla hamiş olup bebeğini kucağına alırsın amiiiin canım rabbim gönlümüze göre versin
merhaba arkadaslar
pıhtılaşma ve bağışıklık sisteminden olan testleri 1. düşükten sonra yapıyorlar mı acaba
canım buna tromboli deniyooo bende 2düşük yaptım.3gebelik başlar başlamaz bebe aspirini kullancam.bide heparin diye bi iğne yaptırcam geçmiş olsunn
Merhaba Beliz
Evet 29 martta bi düşüğüm oldu da . Kalp atışlarını almıştık ama 8 hafta 5 günlükken ölmüştü . Ben arastırma falan yaptım netten ve sizin yazılarınızdan bağışıklık sisteminden süpheleniyorum anf... anikor ismini tam bilmiyorum. 6. haftamda kanama baslamıştı doktora gittiğizde bebek canlı düşük tehliken var dedi. 2 hafta sonra gittiğimde ise bebeğin ölçüsü crl sat ile uygundu fakat gebelik kesesi 6 hafta 6 günle uyumluydu yani yavaş gelişiyormuş ve amniyon sıvısı azmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?