- 25 Haziran 2008
- 421
- 0
günaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.