Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim suan olmaz yani oylemi

Ben lohusalık dönemimde uygulamamıştım canım...Ama benim kanamam 15-20 gün sürmüştü , sonra ilk gelen adetten sonra uygulamıştım...Bu dönemde uygulanır mı bilmiyorum canım...Normalde adetliyken uygulanmıyor , senin kanaman var mı şu an ?

Ben lohusalık dönemimde uygulamamıştım canım...Ama benim kanamam 15-20 gün sürmüştü , sonra ilk gelen adetten sonra uygulamıştım...Bu dönemde uygulanır mı bilmiyorum canım...Normalde adetliyken uygulanmıyor , senin kanaman var mı şu an ?

evet canim regl donemindeki kadar degil ama gelior yani o zaman ben bunu senin gibi deneyeyim ilk adetimden sonra cok saol canim cok soru sordum hakkini helal et

kızlar bi dua buldum aynen yazıyorum:"kim birmusibetle karşılaşır ve allahın emrettiği gib(inna lillah ve inna ileyhi raciün)dedikten sonra allahım bu musibette beni mükafatlandır ve bunun ardın da bulunan hayırlısını bana ver,derse alahu teala onun istediği gibi yapar...

allahu teala buyuruyorki:kullarımdan herhangi birine,bedeninde malında veye evledında bir musibet uğrarsa bu musibeti sabır ile karşılarsa kıyamet günü onun için mizan kurmak veye defter açmaktan haya ederim.diyor...

oh ne güzel anne kız,benim annem de yanımda olsa keşke.benim annem pek gezmeyi sevmez binde bir gelir yanıma hep düşük yaptığımda geliyo.birkerecikte mutluyken gelse yanıma,zaten bu sefer hamile kalırsam sadece siz bileceksiniz hamile olduğumu kimseyle paylaşmak istemiyorum..

Üzülmeyin sakın,ben annemle aynı şehirdeyim,şanslıyım anlayacağınız,annemde pek gelip kalmaz,bu seferde 3.kez kaybetmeme o da dayanamayacağı için geldi,en fazla bir hafta kalabilir ama : ))
bende bu gebeliğimi herkesle paylaşmadım,çok yakınlarım dışında tabii,ister istemez duyuluyor
zaten zaman çok çabuk geçiyor,4 aylık olup haraktlerini hissedene kadar bende paylaşmayacağım

kızlar benim moralim bozuldu yaaa.18 ekim son adet tarihim..bugün test aldım eczaneden erken gebelik testi diye satılıyor..negatif çıktı..acaba şu soğan kürüne ben de başlasammı birdahaki ay için..

dua eden tüm arkadaşların allah dualarını kabul etsin..sonuçta allah isterse ol derse herşey olur..sebep bahane kalmaz..birde ben araştırırken buldum sizlerlede paylaşmak istedim:

Kendini haramdan korumayı, halâl ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, (Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir. Bu durumda gebe kalırsa, şeytan ona zarar vermez.

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile
kadını bu tehlikelerden saklar.

allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasib etsin..

merhabalar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.ben de bundan önce 3 düşük yaşadım.sonuncusu tüp bebekti.en sonunda kan pıhtılaşması tespit edildi mtfhr heterozigot ve faktör13 homozigot çıktı.şimdi dondurulmuş embriyolarımla transfer yaptırdım.şu anda cleaxan başladım.ve aspirin.
sormak istediğim şey sizler kaçlık kullanıyosunuz.kiloya göremi ayarlanıyo.ben .6 lık aldım ama yarısını kullanıyorum.yani 0.3lük.
lütfen yardımcı olun çünkü çok ama çok tedirginim.bu kez olursa tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

merhabalar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.ben de bundan önce 3 düşük yaşadım.sonuncusu tüp bebekti.en sonunda kan pıhtılaşması tespit edildi mtfhr heterozigot ve faktör13 homozigot çıktı.şimdi dondurulmuş embriyolarımla transfer yaptırdım.şu anda cleaxan başladım.ve aspirin.
sormak istediğim şey sizler kaçlık kullanıyosunuz.kiloya göremi ayarlanıyo.ben .6 lık aldım ama yarısını kullanıyorum.yani 0.3lük.
lütfen yardımcı olun çünkü çok ama çok tedirginim.bu kez olursa tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

öncelikler geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin canım.bende daha önce
3 düşük yaşadım.
iğneyi soruyorsan ben 04 lük kleksan kullandım ama 11 haftalık kalbi durdu.işe yaramadı.
sen nasıl yarısını kullanıyorsun anlayamadımCADIARZU

kızlar benim moralim bozuldu yaaa.18 ekim son adet tarihim..bugün test aldım eczaneden erken gebelik testi diye satılıyor..negatif çıktı..acaba şu soğan kürüne ben de başlasammı birdahaki ay için..

dua eden tüm arkadaşların allah dualarını kabul etsin..sonuçta allah isterse ol derse herşey olur..sebep bahane kalmaz..birde ben araştırırken buldum sizlerlede paylaşmak istedim:

Kendini haramdan korumayı, halâl ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, (Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir. Bu durumda gebe kalırsa, şeytan ona zarar vermez.

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile
kadını bu tehlikelerden saklar.

allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasib etsin..

canım daha erken belki hamilesindir4-5 gün sonra gene test yap...

Limburgcum , tarifi aşağıdaki gibi canımm...
Faydaları da , rahmi temizliyo , iltihabı atıyo, adet düzenliyor...Çabuk hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye de bir yerde okumuştum...Kuru incir de bol bol tüketmek yine çabuk hamile kalmayı sağlıyormuş...
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

anammm kız biz çalışıyoz nerde içicez hergün bunu..ev hanımlarına uygun bu kür.ancak onbeş tatilde yapılır.ama o zaman da belki hamiş olurummmkaydirigubbakcemile3 :lepi: hihoyyyt

NERGİZCİM saol tatlım bende iyiyim adet olmuşsun sevindim şu sıra böle düzensiz gitmesi normal canım yeni düşük yaptın bakalım benimki ne alemde bide bende adet düzensizliği var olmayınca bende telaşa düşerim heralde acaba hamilemiyim diye

canlarım benim de adetim kürtajdan sonraki 4. ayda ancak tam zamanında olmaya başladı.vücut ancak toparlıyor.28 günde olurken 2 ay 24 günde adet oldum.ancak bu son adetimde yani 4. adetimde 28. günde oldum yerimseniben

kızlar slm geçmişi okuyamadım ama iyi dilekleiniz için hepinize çok teşekkür ederim. nete giremiyorum o yüzden gelişmelerden haberdar değilim. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim sarılık oldu. onunla birlikte tekrar hastanede gezmekten rahimdeki tüm dikişlerim attı. ve enfeksiyon kapmışım. bu yüzden tekrar dikişde atmadılar açık yara bekliyoruz ki kendi kendine iyileşicek diye. çok kötü günlergeçiriyorum canım çok yanıyor. ama kızıma bakınca tüm acılarım kayboluyor.aslında yavaş yavaş toparlanmaya başladım eskiye göre daha iyiyim. kızımda atlattı sarılığı çok şükür. umarım herkes çok iyidir. hepinizi öpüyorum.

canım ya inan çok üzüldüm umarım bir an önce sağlığına kavuşursun

cnm yorumlarin icin tesekkür ederim digerleri cikincada paylasicam seninle face varmi senin?
Canim Face yok msn adresime yazabilirsin.

çalıkuşu fotodaki seenmisin kızzzz.sende zcık toplusun. aaaaaaaaa bende azıcık tombişim.kaydirigubbakcemile3
Evet benim eminecigim sorma ben bayagi bir tombisim.
Allahtan kocis hoslaniyo yoksa hapi yutmustum. Dolgun seviyo bizim herif.kaydirigubbakcemile3

bende bugun baslıyorum sogan kurune ınsallah bı faydasını gorurum ben ıltıhap ıcın yapıyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı belkıde bu ıltıhap engellıyo kalmamı. ınsallah yumurtlama gunune kadar ıcecem ınsallah bı faydası olur

calıkusum sende degıısklıkler oldumu hmen bu sogan kurunden yanı banada bı faydası olur dımı ya sımdı baslasam 10 gun ıcsem cunku yumrtlama gunume 10 gun var bana yardımcı olurmusun?
Canim Insallah iyi gelir, ben Adetime 15 gün kala basladim ve bu defaki adetim cok tuhaf geldi afedersin böyle pigtilar bosandi benden. Hic böyle olmamistim.
Dene Canim kari var zarari yok. Hoca dedi zaten en saglili kadinin bile bu kürü yilda iki defa uygulamsi lazimmis. Bu Sogan Rabbim tarafindan sanki kadinlarin Rahimi ve yumurtaliklari icin yaratilmis diye yazmis hoca sitesinde.

Canım , ben öğretmenim , aynı zamanda yeni sisteme yönelik ders kitabı yazıyorum...
Bu arada canım , soğan kürü için en erken adetin 7. günü başlanıyor diye biliyorum ama eminde değilim...Çalıkuşuna da soralım , netleştirelim...Tadı pek soğana benzemiyor bu arada :)
Melekcigim hocanin bana söyledigine göre Adete 15 gün kala baslanmasi lazimmis ve o ay kesinlikle bebek calismalarina ara verilmesi gerekiyormus.
Bu Kür Rahimi temizledigi icin bebek varsa düsürebilirmis.
3-4 Ay 15 günlük uygulanmasi gerekiyormus.
Tadi Sogana benzemiyor gercekten. Alsinca hosuna bile gidiyo kaydirigubbakcemile3
ya kizlar zahmet olmazsa su sogan kurunun faydalarini ve kurun tarifini banada yazarmisiniz
Canim Saolsun Melek yazmis.
Cok basit, ben calistigim icin Aksam geldikten yemekten önce ve yatmadan önce yapip ictim 15 gün yaptim simdi Hocanin bana gönderdigi bir cay var ona basladi 21 gün icecegim ( Tadi Berbat zehir gibi, Sogana Raziydim) ve sonra cay bitince ertesi gün yine 15 gün sogan kürü var.
Sonrada Hocayi aramam lazim, niyeyse bilmiyom kürler bitince ara demisti.

yaaa kızlar geçmişi birsürü okuyorum mesaj topluyorum sonra hata oluyoşuyor ve hopp hepsi gidiyor yaaa offfffff deli oldum. neyse aklımda kaldığı kadar yazayım..
dinamis geçmiş olsun canım
limburg o listeye yine girceksin inşallah...
sülal zayıflayınca niye gitsin kız vitaminler... zayıflamalıyım kiiiii inşallah bir daha hamile olursam güzel bir hamile olayım...
lidyacım bende özellikle mthf olanlarda b 12 nin önemini okudum nette ama sen bildiklerini özelden bana mesaj at şeker...

büşra calikusu nasilsiniz kizlar
caliskusum sogan kokuyomu bu ya cok tiksindirici gibi geldi bana ama napalim deniycem iste insallah faydalarini goruruz canim
geleveracim insallah canim hepimiz birden sira sira gireiz ve beraber ilerleriz o listede

Merhaba kızlar:)

Soranlar, geçmiş olsun diyenler hepinize teşekkürler, allahtan dün ve bugün tatilde evdeyim, yattım dinlendim tam atlatamasam da biraz olsun geçirdim gibi nezle illetini..Ama halim görülmeye değer kızlar, şaka gibi 5 dakikada bir hapşırıyorum yaa..

Limburg, Gelevera
ve bekleyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız, inşallah en kısa zamanda listeye yeniden girip sağlıkla sonuna dek gideceksiniz:Saruboceq:

Lılzar ya ben bir de Papatyasüreyya yım çok merak ediyorum. Haber alan var mı aranızda, uzun zamandır yazmadı da..ınşallah o da bebişi de çok çok iyidir:Saruboceq:

Dinamisscim cok gecmis olsun
Yeni gelen arkadaslar hepinize cok gecmis olsun
Geleveracim tek bildigim bu... gunde 100 mg b6 ve 2000 mikrogram b12 aliyorum bebisim ben.

X