Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergiz büşra siz nasılsınız kızlar
selam canım kusura bakma dün bir ara girdim geri çıktım cevap yazmadım....
herkese günaydın hanımlarr nasılsınız?
günaydın tatlım beni yeni kalktımda.:kedi:
canım soğan kürü gerçekten işe yarıyor bir zararıda yok
canım bende yapacam soğan kürünü....adetim bitsin yapacam:eek:
kızlar dua ile ilgili söylemek istediğim bazı şeyler var. Bir yakınım din görevli ondan aldığım bilgileri size aktarıyorum.
1-duayı internetten indirip okuyabiliyoruz.bilgisayardan okurken abdest almamıza gerek yokmuş. Zaten 50 den sonra ezberleniyor.ezber duası olunca temiz olan heryerde rahatlıkla okuyabilirmişiz,sayıyı doğru tumak kaydıyla.
2- ben kendime de niyet ederek başladım,henüz bitiremedim.bu arada arkadaşımada okuyabilir miyim dedim,tabi ki dedi,arkadaşın için niyet ettiğini belirterek oku dedi.

yani işte,evde,yolda boş kaldığınız her anda 3-5 okusanız gün sonunda bana sayıyı verseniz yeterli olur,bu tür kolaylıları bilirsek daha çabuk bitirebiliriz diye düşündüm.birde sayaçlar var her okuduğunuzda düğmesine basıyorsunuz bir bir atıyor,saymak açısından da kolaylık olur,ben dün kendime aldım ,öpüyorum sizleri.
canım bu dua adetliyken okunuyormu? burda bir arkadaşım okunur dedi ama ben yinede size sormak istedim????
slm nergiz ve gülüş sizler nasılsınız
iyiyim ravzacım... dün adet oldum şükürler olsun....düşükten sonra bu ikinci adetim ve hep 40. gün oldu. ultrasondada tahlillerdede neden geç adet oluyorum bulamadı.düşükten dedi doktor.inşallah düzene girsin diye soğan kürü yapcam canım
sen nasılsın?
pazartesi günü lütfü beyel randevum var,artık doktorlara gitemekten bıktım.ben gitmek istemiyorum eşim illa tutturdu gidelim diye eğer ben hamile kalırsam herşeyi allaha bırakmak istiyorum.ne kadar uğraşırsam uğraşıyım olmuyo.yani anlıycan olyın akışına bırakmak istiyom kendimi.zaten kaderinde yaşaması gerekliyse yaşar.iğne v.b şeyler boş.çünkü enson düşüğümde iğnemi oldum.hastaneden çıkmadım.yinede olacağın önüne geçemedim..

canım sen yine bolca dua et ama yinede dr git. Allah şifamıza verecektir ve sebebi doktor aracı olacaktır....kaydirigubbakcemile5

masallah sıze opuldunuz

cok gecmıs olsun canım kusura bakmazsan bırsey soracagım bebebgın varmı suan yanı anlayaamadım kaybettınmı yoksa kusura bakma lutfen

ınsallah guzel haberlerle don canım

gorduk canım masallah sızede

canım sna nıye 6 ay sure verdı

saol canım ıyıyım cok sukur rabbım sabrını verıyor

saol canım sen nasılsın

amaaaannn sende nıye hayalmıs bakayım bızede nasıp edecek mevlam ınanıyorum ben

canım benım nasıl kıbar nasıl dusuncelısın bıtanem yaaaaaa o lıstede oldukca nasıl mutlu oluyordum her hafta lerledıkce cok uzulucem ama napalım mecbur guncellemen gerekıo ınsallah dua ette yenıden hem benı hem kendını ekle kısa zamnda rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım

limburgcum canım iyi olmana çok sevindim ne yapalım canım bu bizim kaderimiz işallah dediğin gibi bir gün bizde yavrularımıza kavuşucaz
canım doktor bana normalde emziren annelere 2 yıl dedi ama sen 1 yıl bekle dedi bende o bir yılı 6 aya indirdim yani bu 6 ay eşimle benim kararım her şeyi doktora göre yapıyozda ne oluyo boş ver bu sefer kafamın dikine gidicem birada oluruna bırakacam:umursamaz::umursamaz:sırnaşık şey

valla bir şeyler oldu ama neydi bende anlamadım... tamam canım kızma, test yaptıracağım.. sana da haber vereceğim.. tamam.. öptüm seni..

aaaaa illa sana kızıcaz dimi haa şöle hemen testi yapıp bize haber ver merakta bırakma bizi canım işallah hakkında hayırlısı olur yüce rabbim yardımcın olsun

pazartesi günü lütfü beyel randevum var,artık doktorlara gitemekten bıktım.ben gitmek istemiyorum eşim illa tutturdu gidelim diye eğer ben hamile kalırsam herşeyi allaha bırakmak istiyorum.ne kadar uğraşırsam uğraşıyım olmuyo.yani anlıycan olyın akışına bırakmak istiyom kendimi.zaten kaderinde yaşaması gerekliyse yaşar.iğne v.b şeyler boş.çünkü enson düşüğümde iğnemi oldum.hastaneden çıkmadım.yinede olacağın önüne geçemedim..

ozpor canım haklısın hepimiz doktordan usandık ama ne yapalım onlar olmadanda olmuyor eşin doğru sölüyor bir an önce git doktoruna ne olcaksa olsun bende gidicem loğusalık bitsin diye bekliyorum

kız ben konuyu kaçırdım kimmiş bu doktor iyimiymiş.bende izmire yakınım giderim çanakkaleden.
canderyammmm
CANIM BENİM sende gel tabi izmire.sermet sağol ege ünv.profu.riskli gebelikte uzmanmış.ravzayla onu konuştuk.ben ona gidecem .o da dokyoru duymuş tanıyan var mı diye sordu bende bildiklerimi anlattım.durum bu yani.

esteryacığım yumurta gelişimi ile ilgili bir bilgim yok ama sen içini ferah tut gerisini allaha bırak.herşeyin hayırlısı.

ya benim iyi oldu bunu öğrenmem bende hamile kalınca giderim bu doktora...

canım tam bilemiyorum bende protein c eksikliği var ama arkadaşlardan bilen vardır belki.
bu ara sayfalar çok hozlı geçiyor atlamış olabilirler.sen pıkmadan kırılmadan bi kaç kez yaz sorununu olur mu canım.aramıza hoş geldin a.s..bizden kopma canım Şeniz

Teşekkür ederim ilgine a.s.

nedemek biz hep burdayız sana destek için :1hug:

canım sen dalgıçlık eğitimi mi veriyorsun yoksa başka alanda mı eğitimcisin ben su ürünleri mezunuyum ve hala dalgıçlık dersi almadığıma pişmanım :çok üzgünüm:

canım ben 3 yıldız dalıcıyım fakat normalde bunu zevk için yapıyorum
ama SERBEST DALIŞTA MİLLİ SPORCUYUM yani bir profesyonel dalgıçım :lepi:

limburgcum canım iyi olmana çok sevindim ne yapalım canım bu bizim kaderimiz işallah dediğin gibi bir gün bizde yavrularımıza kavuşucaz
canım doktor bana normalde emziren annelere 2 yıl dedi ama sen 1 yıl bekle dedi bende o bir yılı 6 aya indirdim yani bu 6 ay eşimle benim kararım her şeyi doktora göre yapıyozda ne oluyo boş ver bu sefer kafamın dikine gidicem birada oluruna bırakacam:umursamaz::umursamaz:sırnaşık şey

canım benim doğumumdan sonra dr 6 ay sonra görüşelim demişti yani 1 yıl bekletmedi beni gerçi şimdi daha hamile kalamıyorum ama sanırım bu tür düşüklerde 6 ay yeterli olabiliyor çünkü bir özel durumdayız önemli olan rahminin ve senin sağlık olarak bir an önce toparlanmanız mümküm olduğunca çamaşır suyu ve tuz ruhu gibi kimyevi maddelerden uzak dur rahme zarar verebiliyor

NERGıZCıM saol tatlım bende iyiyim adet olmuşsun sevindim şu sıra böle düzensiz gitmesi normal canım yeni düşük yaptın bakalım benimki ne alemde bide bende adet düzensizliği var olmayınca bende telaşa düşerim heralde acaba hamilemiyim diye

canım benim doğumumdan sonra dr 6 ay sonra görüşelim demişti yani 1 yıl bekletmedi beni gerçi şimdi daha hamile kalamıyorum ama sanırım bu tür düşüklerde 6 ay yeterli olabiliyor çünkü bir özel durumdayız önemli olan rahminin ve senin sağlık olarak bir an önce toparlanmanız mümküm olduğunca çamaşır suyu ve tuz ruhu gibi kimyevi maddelerden uzak dur rahme zarar verebiliyor

gülüş aslında doktor bana adet gördükten sonra başlayabilirsin çalışmalara dedi ama bana çok erken gibi geldi başka doktora gittim öle şey olurmu bence 1 yıl bekle vucudun kendine gelsin bu beşinciymiş yazık sana dedi bende 6 ay beklemeye karar verdim zaten ben troit hastasıyım canım yani geç hamile kalıyorum o yüzden 6 ay yeterli gibi geldi eşimle bana sen neler yapıyorsun ne zamandır korunmuyorsun canım kaç ay oldu

CANDERYA sen nasılsın canım sayfalar o kadar çabuk ilerliyorki cevap yazayım derken gelen arkadaşlara slm veremiyorum canım sende iyisindir işallah

gülüş aslında doktor bana adet gördükten sonra başlayabilirsin çalışmalara dedi ama bana çok erken gibi geldi başka doktora gittim öle şey olurmu bence 1 yıl bekle vucudun kendine gelsin bu beşinciymiş yazık sana dedi bende 6 ay beklemeye karar verdim zaten ben troit hastasıyım canım yani geç hamile kalıyorum o yüzden 6 ay yeterli gibi geldi eşimle bana sen neler yapıyorsun ne zamandır korunmuyorsun canım kaç ay oldu

canım benim kistim var ve kanamalarım düzensiz olduğu için doğum kont hapı kullanıyorum hayırlısıyla 2 ay sonra çalışmalara başlayacağız

bende bugun baslıyorum sogan kurune ınsallah bı faydasını gorurum ben ıltıhap ıcın yapıyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı belkıde bu ıltıhap engellıyo kalmamı. ınsallah yumurtlama gunune kadar ıcecem ınsallah bı faydası olur

calıkusum sende degıısklıkler oldumu hmen bu sogan kurunden yanı banada bı faydası olur dımı ya sımdı baslasam 10 gun ıcsem cunku yumrtlama gunume 10 gun var bana yardımcı olurmusun?

yok canım benim için rahat olsun biz niye bu paylaşım sitesindeyiz ki paylaşmayacaksak eğer. hem bazı şeyleri paylaşmalıyız ki aynı hatalara düşmeyelim daha temkinli olalım
meleğim 28+3 günlüktü biliyor musun doğum günümden bir gün sonra kaybettik ciğerleri gelişmiş ama bağısaklar gelirmemiş ve besin gitmediği için 25 haftalığa kadar düşmüş halbuki 5 gün öncesinde dr gitmiştim ama akıllı dr suyun azaldığını bana söylemedi farketmesine rağmen ve önlem alınacak hiçbirşey yapmadı
canim ya ah su drlar biliorum hersey Rabbimden gelior ama allah bizim onumuzdeki imkanlarida kullanmamizi isiyor tedbir senden takdir Allahtan bak bende kac gun hastanede yattim enfeksion yokken hastanede oldu madem boyle risk var niye daha dikkatli olmuyosunuz tedbir almiosunuz dimi neyse canim bizim yavrularimiz melekler ve bize sefaatci olacaklar insallah Rabbim yeniden bizede tum isteyenlerede nasip etsin
gulus27, LIMBURG1985, ozpor+, sonuyok kızlar sizlere selam veremedim kusura bakmayın canlarım.şimdi cıkmam lazım akşama misafir var.hazırlık yapmam lazım.kendinize iyi bakın.
canim nasilsin
banada 2 3 ay bekle dedi sen sezeryan yaptin sanirim acaba ondanmi 1 yil dediki burda benim drumun ablasininda 24 haftalikken karninda olms bebegi 40 cikinca yeniden hamile kalmis suan bir oglu varmis dun duydum bunu nasil umitlendim anlatamam insallah en kisa zamnda bizde hamle kalir hayirli saglikli evlatlarimizi kucaklar koklar onlari buyuturuz
LİMBURG canım sende hoşgeldin nasılsın

hosbulduk canimzemuszemus

Meraba arkadaşlarr...Bugün pek giremedim , ktabımın düzeltmesi gelmiş , onu yetiştirmeye çalışıyorum...
Aslıhancım ben 100 tane okudum canım ...Abdest alıyorum ben , almadanda okuyabilirmiyim canım?
Ravzacım , canım bende sezeryan olmuştum.Bir doktor en az 3 ay , birisi 6 ay birisi de 1 yıl demişti...Ben 4 ay sonra çalışmalara başladım canım ve 5,5 ay sonrada bebişim geldi çok şükür...Canım vakit gerçekten çabuk geçiyor .Bebişim yaşasaydı 8 aylık olacaktı teyzesi , şimdi kardeşi karnımda...Canım , senin öncekiler sezeryan dedğildi değil mi?
Limburgcum , senin normal doğum olduğu için lohusalıktan sonra çalışmalara başlanıyor bildiğim kadarıyla...Ama doktorların çoğu en az 3 ay diyor...Ahhh canlarım , sizi o kadar iyi anlıyorum ki...Birsağlıkla alsak bebişlerimizi kucağımıza...

X