Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limburgcum canım bebişimi sormuşsun bebişim sadece 10 gün bana annelik duygusunu tattırabildi 10. günün sonunda melek oldu.....
ayy canim benim yaa kusura bakma kizmiorsun dimi soruyorum diye kac haftaliktin yavrun
hiç kimse seni ''senin'' kadar düşünemez çevremizde okumuş yada okumamış ama insanlıktan nasibini almamış çok cahil insan var bazıları çok yakınımızda bazıları uzak ama ne farkeder düşüncesizce konuşmaları bi şekilde canımızı yakıyor işte...
sen hayırlısıyla hamile kalda canın kime istiyorsa ona söyle...
kizlar benim dun adetimin 8. gunu idi doktora gittim 13 mm ytumurtam olusmus ilac falan kullanmıyorum sadece sabah ve aksam çakşır otu bal tarcın karısımı yiyorum. 8. gune gore yumurtan erken gelismis dedi doktor. Bugun tekrar bakacak. sizcede 8. gune gore yumurtam buyuk mu?
gulus27, LIMBURG1985, ozpor+, sonuyok kızlar sizlere selam veremedim kusura bakmayın canlarım.şimdi cıkmam lazım akşama misafir var.hazırlık yapmam lazım.kendinize iyi bakın.
kizlar benim dun adetimin 8. gunu idi doktora gittim 13 mm ytumurtam olusmus ilac falan kullanmıyorum sadece sabah ve aksam çakşır otu bal tarcın karısımı yiyorum. 8. gune gore yumurtan erken gelismis dedi doktor. Bugun tekrar bakacak. sizcede 8. gune gore yumurtam buyuk mu?
gülüş,canım ya ben kaçırmış olabilirim sen kaç bebek düşürdün canım.
canım ben doğum yaptım o da 1 tane hiç düşük yapmadım
çevrendekilere verebileceğin en güzel cevap gözlerinin içine bakarak şuh bir kahkaha atıp ''amaaannn herşey insan için boşverin şimdi bu konuyu deyip geçiştirmek yoksa burunlarını herşeye sokuyorlar çünkü en çok bilen onlar ve sen mutlu oldukça canını acıtacak şeyler yapmaya çalışıyorlar
burdaki herkese söylüyorum canınızı acıtabilecek insanlara karşı gülüp geçin onları kaile almayın
valah ben,benle dalaga geçenin başına gelsin diyorum.zaten bi kadının başınada geldi.çünkü beni çok rahatsız ediyodu.sende de kanpıhtılaşması varmıydı.canım.yani iğne felen oldunmu.
slm nergiz ve gülüş sizler nasılsınız
slm ozpor canım ben iyiyim hayırdır niye kafan karışık