• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanından kan veren mi annedir yoksa yüreğinden can veren mi?

Keşke bizde yarının anneleri olarak tüm öksüz ve yetimlere anneninizin şefkatinin merhametinin yarısını gösterebilsek.
Öksüzü yetimi geçtim keşke öz evlatlarımıza karşı böyle olabilsek.
Allah kimseyi anne baba ve evladıyla imtihan etmesin.

O güzel kadının ellerinden öpüyorum bilsin ki cennet ona vadedilmiştir.

Yazının başlangıcında okurken babam bir kadın getirdi deyince aha dedim üvey anne dayağı falan gelecek.Sonrasında o kadar şaşırdım ve duygulandım ki.Anneniz eli öpülesi bir kadın.Siz de kıymetini biliyorsnuz zaten.Çok mutlu olun inşallah:nazar::16:

O kadar duygulandım ki, gözyaşlarıma engel olmak mümkün olmadı.
Böyle "üvey" anneler de var işte . Rabbim herkese böyle üvey anne versin, Her yiğidin harcı değildir, başkasının çocuğunu canı kabullenmek .
Alnından öpülecek kadınmış ... ALLAH ne istediği varsa versin.
Bence de senin annen o ...
Bir annenin çocuğunu bırakıp gitmesi için hiçbir mantıklı bir sebep bilmiyorum ben. İki eli kanda olsa , yavrusuna gelir bir ana .

okurken çok duygulandım.Ben de bir anneyim kızım için dünyayı karşıma alırım.Öz annen gerçek annen olamamış.Annen ne kadar yürekli, asil bir kadınmış helal olsun.Kendi yavrusundan seni ayırmamış bence çok şanslısın.Her gecenin bir sabahı var derler ya sen çok güzel bir sabaha çok güzel bir anneye sahip olmuşsun.Allah annenden razı olsun cennetlik kadın.

Gerçekten çok etkilendim hikayenizden önemli olan doğurmak değil önemli olan evlada canıından can katmakk yüreğinden yürek katmakk onu gözün gibi korumak vee onu her şeyin üzerinde tutup düşünmekk her şeyin en iyisni istemek .. Ne kadar iyi bir insanmışş gerçektenn hayran kaldım annenizin yaptığı fedakarlıklara ..

çok duygulandım okurken
ne kadar güzel yürekli bir kadınmış annen
işte cennet böyle annelerin ayaklarının altında bence

hala hungur hungur agliyarak yaziyorum...
senin adina o kadar cok sevindim ki... lutfen anneniin elinden yanagindan oper misin... sorarsa annesi tarafindan bi kocaya terk edilen kiz der selamimi soylersin... agliyorum cunku bende 11yasinsayken babam olmustu benden dort yas kucuk kiz kardesim wardi babam oldukten bi sene sonra bigun ben abime kalmaya gitmisken annem kiz kardesimi alip kocaya kacti... ewe bi geldim sok sok sok annem yok komsular dedi annen bi adamla gitti diye... hemen annemi yargilayip koca duskunu demeyin ewlenmesinin sebebi wardi ama beni niye
birakti... annem beni istemiyo diye aylarca gorusmedim onla ablamda kaldim... ablamla da anlasamadik gece wakti anne anne diye sokaklara.ciktim daha 13 yasinda gece 12 de sokakta anne diyen bi cocuk... annem uzaktaydi... o halde polise yakalandim sagolsunlar annemi cagirip anneme vediler beni ama bi hafta gecmedi annem uvey baba denen.mahlukatin aklina uydu bana koca aramaya basladi... uwey baba istemedi 14 yasinda ewlendirdiler bi ay ewli kaldim ama kactim dustum yollara kimse elimden tutmadi tek basima.kaldim cok kotu seyler yasadim annem oldugu gun bile kotu isler yapiyodum...
annem oldu olenin arkasindan konusulmazmis ama basima gelen kotuluklerden annemi suclarim napiyim elimde degil... senin ki ne oz anne ne uwey anne...
bence senin annen tam bir melek cennet annelerin ayaklari altindadir diye bi laf varya tam o melek kadina gore.. cennetin en guzel yeri annenin olsun insallah...
Allah mutlulugunuzu bozmasin kardesim....

süper süper süper
ağladım okurken
çünkü benimde senin gibi biyolojik olmayan annem var
gerçekten çok seviyorum onu

hala hungur hungur agliyarak yaziyorum...
senin adina o kadar cok sevindim ki... lutfen anneniin elinden yanagindan oper misin... sorarsa annesi tarafindan bi kocaya terk edilen kiz der selamimi soylersin... agliyorum cunku bende 11yasinsayken babam olmustu benden dort yas kucuk kiz kardesim wardi babam oldukten bi sene sonra bigun ben abime kalmaya gitmisken annem kiz kardesimi alip kocaya kacti... ewe bi geldim sok sok sok annem yok komsular dedi annen bi adamla gitti diye... hemen annemi yargilayip koca duskunu demeyin ewlenmesinin sebebi wardi ama beni niye
birakti... annem beni istemiyo diye aylarca gorusmedim onla ablamda kaldim... ablamla da anlasamadik gece wakti anne anne diye sokaklara.ciktim daha 13 yasinda gece 12 de sokakta anne diyen bi cocuk... annem uzaktaydi... o halde polise yakalandim sagolsunlar annemi cagirip anneme vediler beni ama bi hafta gecmedi annem uvey baba denen.mahlukatin aklina uydu bana koca aramaya basladi... uwey baba istemedi 14 yasinda ewlendirdiler bi ay ewli kaldim ama kactim dustum yollara kimse elimden tutmadi tek basima.kaldim cok kotu seyler yasadim annem oldugu gun bile kotu isler yapiyodum...
annem oldu olenin arkasindan konusulmazmis ama basima gelen kotuluklerden annemi suclarim napiyim elimde degil... senin ki ne oz anne ne uwey anne...
bence senin annen tam bir melek cennet annelerin ayaklari altindadir diye bi laf varya tam o melek kadina gore.. cennetin en guzel yeri annenin olsun insallah...
Allah mutlulugunuzu bozmasin kardesim....

canım :48::48:
sana sarılmak istedim şuan
:26::26::26:

Allah razı olsun annenden..
Sana hem anne hem baba olmuş..
Iki cihanda da yüzü gülsün inşallah..
Çok duygulandım, okurken gözlerim doldu..
Ve şükrettim..
Allahım bana böyle anne baba nasip ettiği için şükrettim..
Böyle kardeşler..
Böyle eş..
Şükürler olsun..

okurken gözlerimden yaşlar geldi.:5:

helal olsun annenize insanlar kendi kanından kendi canından olana sahip çıkmazken,onun yaptığı büyük fedakarlık bu yaptığı çok çok

iyi bir insan olduğunu gösteriyor.

sizde çok şanslısınız ki böyle bir anneye sahipsiniz.

yaşadıklarınızı yaşadığımı düşündüm ve dağıldım
Allah size güç kuvvet versin
şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama travmatik olaylar bunlar
inşallah şuan daha iyi durumdasınızdır:38::38::16:

amin arkadasim cumlemize versin insallah...
sizin ne yasadiginizi bilmiyorum ama ben yasanabilecek en buyuk kotulukleri yasadim daha 21 yasindayim ama cekmedigim
zorluk cile kalmamistir... annemin bi anlik karari beni birakip gitmesi benim bi omrume bedel oldu sukur iyi gibiyim
ama gecmisin acisi oyle.bi cikiyo ki unutmak mumkun degil... geceen kendi konumu actim orda biraz anlattim okuyanlar
saka falan dedi :-)) annelik boyle bisey iste anne var annecik var ama arkadasin ki melekmis benimki zalim felek :-(((

Ağladım resmen... harikulade yazmissiniz... annenizin ellerinden öperim . Cennet onu ayakları altinda, o sizin gerçek anneniz... gurur verici

kendi canından bile olmayan bir çocuğa sahip çıkmak, hem de bu denli..

ilk kez böyle birşeyi duyuyorum,

anneniz cennetlik.. ne mutlu size, öz annenizden ayrılmışsınız ama çektiğiniz acılar güzel günlerin habercisiymiş..

Kıyamam ben ona yaa..Nasıl güzel bi gönlü vardır annenizin..Herkesin yapamayacağı bi fedakarlık.İnanın tüylerim diken diken oldu çok duygulandım...Allah annenizi size ve kardeşinize bağışlasın inşallahhh..:nazar:

Sizin anneniz gibiler gerçek anne tabiki
allah ondan razı olsun
kıymet bilen bi evlat olarak senden de

Back
X