Kan Grubuna Göre Beslenme

Denenir de hindi de pahalı yaw... Tavuk iyiydi pek de severim. Koyun fena, kuzu leziz ama pahalı...

0 kan grubuna sahibim ve diyetisyene gittiğimde metabolizmanın yavaş çalıştığını söyledi. kiloyu zor veriyorum. Her sabah kaynamış yumurta yerim, 2 güne bir öğlen süt içerim. kendimi zorladım ve bıraktım ama eskiden kahvaltıda bile et olsun isterdim. yoksa doymazdım etoburluk da tamamdır. Doğru mu ki bu kan grubu olayı .... tutuyor

t
teşekkürler:)

Arkadaslar kan gurubuna göre beslenme tamamen doğrudur bu şekilde bende kilo verdim ve tiroid problemim düzeldi şunu eklemek isterim eskiden Kur'an Kursu'nda okurdum bize taa o zaman hocamız bu bilgiyi verdi ibni sina keşfetmiş bunu hani bazısı Der ya ben bu diyetle kilo verdim bazısında da o diyet işe yaramaz bazende maske birine alerji yapar ama diğerine yarar işte bu kan grubuyla alakalıymış hatta bu durum bazen karaktere kadar inebiliyormuş

benim kan guruıbum A eşimin de A ama bizim evde et yenmediği gün olmaz. sebze yemeklerini bile et ile yaparım . eşim sebzeden nefret ediyor neredeyse... hiç yemiyoruz oğlum için yapmaya özen gösteriyorum ama maalesef yeteri kadar değil. bu bilgiler ışığında bizim et yemememiz gerekli imiş ama hiç sanmıyorum uygulayabileceğimi.

Evde rastgele bir kitaba rastlamam sonucu ogrendim bu Kan Grubuna Gore Beslenme olayini. Okudum ve sevmedigim ne varsa tuketmemem (portakal, muz, asitli icecekler,sut vb) sevdigim ne varsa vucuduma yararli oldugunu yazmislar. Tesaduf olabilir mi? Zannetmiyorum. Cok inandim ben bu olaya, uyguluyorum da bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…