- 15 Ekim 2019
- 216
- 523
Nasıl yaniTabi bazen ilgisi oluyor yani vajinanizin sekline ve yapisina gore degisir. Mesela benim perdem ortadandi yani vajinami sag ve sol olmak uzere ikiye boluyor icerde iki delik olmus oluyor ve cinsel birlesmenin olmasi zorlasiyor benim hem perdem varmis hem kizlik zarim cok kalinmis zaten iliski esnasinda esim fazla guc uyguladigi icin asiir bir kanamam olmustu nerdeyse kan kaybindan gidicekmisim oyle soyliyim
3 4 gun surdu megerse hem kizlik zarı yirtilmis hem ortadaki perde zorlamadan dolayi yirtilmis sonrasi ameliyat falan zaten evlendim 1hafta sonra ameliyat oldum once kan durmasini icerdeki yaranin gecmesini beklediler sonra ameliyat ay zor gunlerdi Allah kimsenin basina vermesin ister istemez psikoloji bozuluyor benim oyle olmustu o yuzden yeni evlenecek arkadaslarima hep soylerim evlenmeden bir jinekologa gidin ters birsey varsa onlar rontgenle falan gorup soylerler diyeNasıl yanikan nasıl durdu?
Birde balayında mı oldu?
tabi canim malesef ama herkesin basina gelecek diye birsey yok Allah korusun ilk gun bunlari yasamak hic istemezdim ama malesef hic unutamicam bir tecrubem olmus oldukan kaybı felan bu biraz ürkütücü olmuş
Korktum vallah3 4 gun surdu megerse hem kizlik zarı yirtilmis hem ortadaki perde zorlamadan dolayi yirtilmis sonrasi ameliyat falan zaten evlendim 1hafta sonra ameliyat oldum once kan durmasini icerdeki yaranin gecmesini beklediler sonra ameliyat ay zor gunlerdi Allah kimsenin basina vermesin ister istemez psikoloji bozuluyor benim oyle olmustu o yuzden yeni evlenecek arkadaslarima hep soylerim evlenmeden bir jinekologa gidin ters birsey varsa onlar rontgenle falan gorup soylerler diye
Bazılarının Doğum yapınca patlıyormuşSelam kızlar. Az önce üye oldum. Sizlere sormak istediğim bi konu var. Cumartesi günü evlendim düğünümüz oldu. Bende herkes gibi ilk geceden korkanlardandım çok acıdığını herkes söylüyordu ve öylede oldu. Gözlerim yaşardı o anda zor dayandım. Eşim tamamen girdi içeri ama kan gelmedi. Moralim çok bozuk 2 defa denedik içeri giriyor baya acıyor sonuna kadar girdi ama kan gelmedineden gelmemiş olabilir aranız da yaşayan var mı? Eşime söyledim ben kadın doğuma gitçem dedim randevu aldım. Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemiyorum. Çünkü daha önce böyle birşey yaşamadım bunu kendim biliyorum ama karşı tarafın ne düşündüğünü bilemem. Baya kafaya taktım.
Katılıyorım maalesef, yukardaki mesajımdaki gibi hiç evlenmemiş genç kızlarımız korkuyor bunları görünce,bu yuzden ilk gece korkusu ve vajinismus vs yaşayıp sonra sonuç mutsuz bir evlilik oluyorKan kaybı nedir yA bilinçsizce sözleriniz yüzünden bir sürü genç kızın gerdek gecesini kabusa çevriliyor..kişiye bağlı acı olabilir ona lafım Yok ama lütfen çok acıdı kanama durmadı gibi boşa cümleler sarf etmeyin yeter artık
Ben evliliğimde vajinismus u çekmiş birisiyim doktor yardımıyla yendim ve o kadar bilgi kirliliği varmış ki kafamda yırtıldı patladı kanama durmadı vs bu tarz yazıları okuyunca sinirlenip üzülüyorum haliyle ..Katılıyorım maalesef, yukardaki mesajımdaki gibi hiç evlenmemiş genç kızlarımız korkuyor bunları görünce,bu yuzden ilk gece korkusu ve vajinismus vs yaşayıp sonra sonuç mutsuz bir evlilik oluyor
İlk zamanlar ben de yaşadım, ilişkiye hiç izin vermiyordum maalesef. Sonra nolduysa kafamda yendim galiba zannettiğm kdr acımadığını farkettim kasmadım kendimi düzeldi. Ama insanların korkutmasının etkisi fazla bence vajinismusda.Ben evliliğimde vajinismus u çekmiş birisiyim doktor yardımıyla yendim ve o kadar bilgi kirliliği varmış ki kafamda yırtıldı patladı kanama durmadı vs bu tarz yazıları okuyunca sinirlenip üzülüyorum haliyle ..
Aynen bende bende bende sinir oluyorum su tabulari bi kaldirsinlar bende vajinimustum yenicem insalllah egzersizleri yapiyorum kimse yasamasin boyle biseyiBen evliliğimde vajinismus u çekmiş birisiyim doktor yardımıyla yendim ve o kadar bilgi kirliliği varmış ki kafamda yırtıldı patladı kanama durmadı vs bu tarz yazıları okuyunca sinirlenip üzülüyorum haliyle ..
Tabiki insanlarin anlatmalari yuzunden boyle olduk kan durmadi etmedi yok orda kaldi kitlendik bilmem ne carsaflar kan revan icindeydi heo boyle seyler duydum kmse korkmasin vajinimus olmasinnn...İlk zamanlar ben de yaşadım, ilişkiye hiç izin vermiyordum maalesef. Sonra nolduysa kafamda yendim galiba zannettiğm kdr acımadığını farkettim kasmadım kendimi düzeldi. Ama insanların korkutmasının etkisi fazla bence vajinismusda.
Hayvanlar bile giriyi iliskiye insanlar giremiyoe diyio alay edenler bile var keyfimizden giremedik sankiYaşamayan anlayamaz ne var korkacak ordan bebek çıkıyor derler ama o psikoloji farklı muzdarip olan herkes yensin inşallah
Benimki esnek ama hiç gelmedi yanlış Bilgi vermeyinKizlik zariniz esnek olabilir. Bi kac kere deneyin kan gelecektir.
Sizin gelmedi diye bu bayaninda gelmeyecek degil. Tamam net konusmak dogru degil ama cevremdeki insanlarn kizlik zarlari esnek olanlar bi kac iliskiden sonra kan geldigini soyluyr.Benimki esnek ama hiç gelmedi yanlış Bilgi vermeyin
Gelse ne olur gelmese ne olur ucuz ve boş şeylerSizin gelmedi diye bu bayaninda gelmeyecek degil. Tamam net konusmak dogru degil ama cevremdeki insanlarn kizlik zarlari esnek olanlar bi kac iliskiden sonra kan geldigini soyluyr.