Kan gelmedi

Zor bir süreç sizin açınızdan es ne kadar anlayışlı olursa olsun insan kendi icinde kotu hisseder . Tekrar dene ve esine sag ve sol hareket yapmasını söyle.bacaklarını tam ac korkma aşı gibi acı gecici Esin tam sertlesme halinde olsun... olmadı doktorlar kaldırıyor perdeyi..

Nasıl yani kan nasıl durdu?

Birde balayında mı oldu?

Nasıl yani kan nasıl durdu?

Birde balayında mı oldu?
3 4 gun surdu megerse hem kizlik zarı yirtilmis hem ortadaki perde zorlamadan dolayi yirtilmis sonrasi ameliyat falan zaten evlendim 1hafta sonra ameliyat oldum once kan durmasini icerdeki yaranin gecmesini beklediler sonra ameliyat ay zor gunlerdi Allah kimsenin basina vermesin ister istemez psikoloji bozuluyor benim oyle olmustu o yuzden yeni evlenecek arkadaslarima hep soylerim evlenmeden bir jinekologa gidin ters birsey varsa onlar rontgenle falan gorup soylerler diye

Korktum vallah Gecmis olsun!
Balayinda dag basinda veya maldivler gibi issiz adada basima geldigini düsünüyorumda, Allah korusun

Bazılarının Doğum yapınca patlıyormuş

Kan kaybı nedir yA bilinçsizce sözleriniz yüzünden bir sürü genç kızın gerdek gecesini kabusa çevriliyor..kişiye bağlı acı olabilir ona lafım Yok ama lütfen çok acıdı kanama durmadı gibi boşa cümleler sarf etmeyin yeter artık

Katılıyorım maalesef, yukardaki mesajımdaki gibi hiç evlenmemiş genç kızlarımız korkuyor bunları görünce,bu yuzden ilk gece korkusu ve vajinismus vs yaşayıp sonra sonuç mutsuz bir evlilik oluyor

Inan canim kan geldimi gelmedimi takma kafana herkesde bir olcak die bisi yok doktora da bunun icin gtme ben vajinimusum iliskiye giremiyrum kan man gelse ne gelmese ne psikolojisndeydim artik tedaviye basladim bgun doktorda 4 dilatoru soktugumda kan geldi yirtildi kizlik zarim esimde yanimdaydi yani kanin cokda bi onemi yok

Zaten bence vajinismus da tamamen bizim toplumdaki bu cinselliğin tü k...a olarak görülmesinden, ya da insanların ilk geceyi fazla abartmasından kaynaklanıyor.

Katılıyorım maalesef, yukardaki mesajımdaki gibi hiç evlenmemiş genç kızlarımız korkuyor bunları görünce,bu yuzden ilk gece korkusu ve vajinismus vs yaşayıp sonra sonuç mutsuz bir evlilik oluyor
Ben evliliğimde vajinismus u çekmiş birisiyim doktor yardımıyla yendim ve o kadar bilgi kirliliği varmış ki kafamda yırtıldı patladı kanama durmadı vs bu tarz yazıları okuyunca sinirlenip üzülüyorum haliyle ..

İlk zamanlar ben de yaşadım, ilişkiye hiç izin vermiyordum maalesef. Sonra nolduysa kafamda yendim galiba zannettiğm kdr acımadığını farkettim kasmadım kendimi düzeldi. Ama insanların korkutmasının etkisi fazla bence vajinismusda.

Aynen bende bende bende sinir oluyorum su tabulari bi kaldirsinlar bende vajinimustum yenicem insalllah egzersizleri yapiyorum kimse yasamasin boyle biseyi

Tabiki insanlarin anlatmalari yuzunden boyle olduk kan durmadi etmedi yok orda kaldi kitlendik bilmem ne carsaflar kan revan icindeydi heo boyle seyler duydum kmse korkmasin vajinimus olmasinnn...

Yaşamayan anlayamaz ne var korkacak ordan bebek çıkıyor derler ama o psikoloji farklı muzdarip olan herkes yensin inşallah
Hayvanlar bile giriyi iliskiye insanlar giremiyoe diyio alay edenler bile var keyfimizden giremedik sanki

Benimki esnek ama hiç gelmedi yanlış Bilgi vermeyin
Sizin gelmedi diye bu bayaninda gelmeyecek degil. Tamam net konusmak dogru degil ama cevremdeki insanlarn kizlik zarlari esnek olanlar bi kac iliskiden sonra kan geldigini soyluyr.

Sizin gelmedi diye bu bayaninda gelmeyecek degil. Tamam net konusmak dogru degil ama cevremdeki insanlarn kizlik zarlari esnek olanlar bi kac iliskiden sonra kan geldigini soyluyr.
Gelse ne olur gelmese ne olur ucuz ve boş şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…