Kan gelmedi

Ayyy konu eskiymisss utandım haha Ama okuyan baska biri olursa diye yazayım
Kızlık zarı yırtıldığında kanama her zaman olmaz Esnek olmasa dahi her yırtılmada dışarı akacak kadar kanama olmayabilir
Eğer çok kayganlaşmışsanız ve miktarı da az ise akıntınız sebebiyle seyrelebilir.
Kızlık zarınız esnek olabilir.
Kısacası birsürü sebebi var. Acı olmadıgı sürece kanamaması zaten anormal değil.

Ayrıca bunda takacak bi şey yok ki yahu

Selam kızlar. Az önce üye oldum. Sizlere sormak istediğim bi konu var. Cumartesi günü evlendim düğünümüz oldu. Bende herkes gibi ilk geceden korkanlardandım çok acıdığını herkes söylüyordu ve öylede oldu. Gözlerim yaşardı o anda zor dayandım. Eşim tamamen girdi içeri ama kan gelmedi. Moralim çok bozuk 2 defa denedik içeri giriyor baya acıyor sonuna kadar girdi ama kan gelmedi :KK43: neden gelmemiş olabilir aranız da yaşayan var mı? Eşime söyledim ben kadın doğuma gitçem dedim randevu aldım. Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemiyorum. Çünkü daha önce böyle birşey yaşamadım bunu kendim biliyorum ama karşı tarafın ne düşündüğünü bilemem. Baya kafaya taktım.
eşin git diyorsa ondan ayrıl yaa güvenmiyor mu sana esnek olabilir normal

Ayyy konu eskiymisss utandım haha Ama okuyan baska biri olursa diye yazayım
Kızlık zarı yırtıldığında kanama her zaman olmaz Esnek olmasa dahi her yırtılmada dışarı akacak kadar kanama olmayabilir
Eğer çok kayganlaşmışsanız ve miktarı da az ise akıntınız sebebiyle seyrelebilir.
Kızlık zarınız esnek olabilir.
Kısacası birsürü sebebi var. Acı olmadıgı sürece kanamaması zaten anormal değil.

Ayrıca bunda takacak bi şey yok ki yahu
İnanın takan takıyor malesef

X