Evet acıdan başka birşey hissetmedim zatenZarın cok kalın ve esnek olabilir belki. Yanlış anlamazsan daha sonra esinle birlikte oldugunda hala acı hissettin mi?
Merhaba canım seninle aynı kaderi yaşamıştım bende. İlk 1 hafta izin vermedim korkudan 1 haftanın sonunda zar zor oldu ve acıdan ağladım çok zorlandım ama bir damla kan bile gelmedi. Eşimin bana güveni sonsuz oldugu için sorun etmedi ama bende merak ediyordum neden gelmedigini o kadar acı çekmeme rağmenSelam kızlar. Az önce üye oldum. Sizlere sormak istediğim bi konu var. Cumartesi günü evlendim düğünümüz oldu. Bende herkes gibi ilk geceden korkanlardandım çok acıdığını herkes söylüyordu ve öylede oldu. Gözlerim yaşardı o anda zor dayandım. Eşim tamamen girdi içeri ama kan gelmedi. Moralim çok bozuk 2 defa denedik içeri giriyor baya acıyor sonuna kadar girdi ama kan gelmedineden gelmemiş olabilir aranız da yaşayan var mı? Eşime söyledim ben kadın doğuma gitçem dedim randevu aldım. Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemiyorum. Çünkü daha önce böyle birşey yaşamadım bunu kendim biliyorum ama karşı tarafın ne düşündüğünü bilemem. Baya kafaya taktım.
Benimde sizin gibi olmustu acıdan baska birsey hissetmiyordum sonra jinekolga gittim vajinal perdem varmis ondan o kdr agrim falan oluyorms . Tahminim kizlik zarı yirtilan ve fizyolojik herrhangi bir sıkıntısı olmayan kadinlar da ilk geceden sonra agri acı pek olmazEvet acıdan başka birşey hissetmedim zaten
Benimde hala ağrılarım oluyo ilişkide acaba benim de öylemidir sizce. Vajinal muayene de oldum doktor anlayıp söylemezmiydi vajinada perde var diye.çok zorlanıyorumBenimde sizin gibi olmustu acıdan baska birsey hissetmiyordum sonra jinekolga gittim vajinal perdem varmis ondan o kdr agrim falan oluyorms . Tahminim kizlik zarı yirtilan ve fizyolojik herrhangi bir sıkıntısı olmayan kadinlar da ilk geceden sonra agri acı pek olmaz
Ben 3doktora gittim 3ude perdeyi gordu bence bir sorun olsa gorurdu ama emin olmak icin baska bir doktorada gitmenizi oneririmBenimde hala ağrılarım oluyo ilişkide acaba benim de öylemidir sizce. Vajinal muayene de oldum doktor anlayıp söylemezmiydi vajinada perde var diye.çok zorlanıyorum
Anladım teşekkür ederimBen 3doktora gittim 3ude perdeyi gordu bence bir sorun olsa gorurdu ama emin olmak icin baska bir doktorada gitmenizi oneririm
Peki bu perdenin zarla bi ilgisi var mı farklı birşey mi ?Benimde sizin gibi olmustu acıdan baska birsey hissetmiyordum sonra jinekolga gittim vajinal perdem varmis ondan o kdr agrim falan oluyorms . Tahminim kizlik zarı yirtilan ve fizyolojik herrhangi bir sıkıntısı olmayan kadinlar da ilk geceden sonra agri acı pek olmaz
Tabi bazen ilgisi oluyor yani vajinanizin sekline ve yapisina gore degisir. Mesela benim perdem ortadandi yani vajinami sag ve sol olmak uzere ikiye boluyor icerde iki delik olmus oluyor ve cinsel birlesmenin olmasi zorlasiyor benim hem perdem varmis hem kizlik zarim cok kalinmis zaten iliski esnasinda esim fazla guc uyguladigi icin asiir bir kanamam olmustu nerdeyse kan kaybindan gidicekmisim oyle soyliyimPeki bu perdenin zarla bi ilgisi var mı farklı birşey mi ?
Selam kızlar. Az önce üye oldum. Sizlere sormak istediğim bi konu var. Cumartesi günü evlendim düğünümüz oldu. Bende herkes gibi ilk geceden korkanlardandım çok acıdığını herkes söylüyordu ve öylede oldu. Gözlerim yaşardı o anda zor dayandım. Eşim tamamen girdi içeri ama kan gelmedi. Moralim çok bozuk 2 defa denedik içeri giriyor baya acıyor sonuna kadar girdi ama kan gelmedineden gelmemiş olabilir aranız da yaşayan var mı? Eşime söyledim ben kadın doğuma gitçem dedim randevu aldım. Kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemiyorum. Çünkü daha önce böyle birşey yaşamadım bunu kendim biliyorum ama karşı tarafın ne düşündüğünü bilemem. Baya kafaya taktım.
Tabi bazen ilgisi oluyor yani vajinanizin sekline ve yapisina gore degisir. Mesela benim perdem ortadandi yani vajinami sag ve sol olmak uzere ikiye boluyor icerde iki delik olmus oluyor ve cinsel birlesmenin olmasi zorlasiyor benim hem perdem varmis hem kizlik zarim cok kalinmis zaten iliski esnasinda esim fazla guc uyguladigi icin asiir bir kanamam olmustu nerdeyse kan kaybindan gidicekmisim oyle soyliyim
Ben de ilk defa böyle bir bekaret bozulma şekli duydumkan kaybı felan bu biraz ürkütücü olmuş