• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kalpli çıktı almak için??:/

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
Arkadaşlar nikah hediyemi ben kendim evde yaptım ama üzerine kalpli çıktı olarak isimlerimizi yapıştırmak istiyorum.
Bunun kolya yolunu bilen var mı acaba ,
El işleriyle hobiyle uğraşan arkadaşlarım bilir.

Arkadaşlar nikah hediyemi ben kendim evde yaptım ama üzerine kalpli çıktı olarak isimlerimizi yapıştırmak istiyorum.
Etiket tarzı yapışacak bir şey mi istiyorsunuz yoksa zımbayla falan tutturulcak bişimi . Ben kendi söz hediyeliklerimin isimlerini kendim çıkardım. Ama nası bişi istediğinize bağlı.

Merhaba :) grafik işleriyle uğraşan bir tanıdığınız varsa bilgisayar üzerinden hazırlayabilir. Herhangi bir ozalitçide bas-kes data olarak çıktısı alınabiliyor. kalpleriniz hazır kesili olarak elinizde olur. İsterseniz arkası yapışkanlı da olabiliyor ya da isteğe göre farklı bir kağıda da basılabiliyor.

Photoshopta da bi sayfaya istediğin ebatta ve sayıda kalp kopyalayıp çıktısını alıp kendin kesebilirsin canım bende nişanımda magnetlerin üstüne yazı çıkarmıştım ve konuşma balonu yapmıştım photoshopta :)

Photoshopta da bi sayfaya istediğin ebatta ve sayıda kalp kopyalayıp çıktısını alıp kendin kesebilirsin canım bende nişanımda magnetlerin üstüne yazı çıkarmıştım ve konuşma balonu yapmıştım photoshopta :)

hangi programı kullandınız? bende yapmak istiyorum ama photoshoptan hiç anlamam kolay yapılabilecek bişeymi?

hangi programı kullandınız? bende yapmak istiyorum ama photoshoptan hiç anlamam kolay yapılabilecek bişeymi?
Photoshopta yaptım canım ben ama başka hangi programda yapılır su an aklima gelmedi. Aslinda pek zor degil ama yinede zaman alici tabi

Ben yolunu buldum bu şekilli delgeçler var onlardan aldım . (kırtasiyeden) Kalp şeklinde kırmızı kağıda ismimizi çıktı aldım ve şekilli delgeçle kestim harika oldu öneririm.

Back