Sadece bir kere başbaşa görüştüğünüz ve mesajlaşmaktan öte bir şey paylaşmadığınız biriye evlilik yoluna çıkmak mantıklı mı?
Bu eş adayınızın kalp hastası olmasından bağımsız bir sıkıntı.
Ayrıca çirkinlikle güzellikle hiç alakası yok kendinizi gömmeyin.[/QUOTE
birbirimizi tanıyalım demiştik
bi yandan da kendisin de hastalığını özür olarak görüyor o yüzden mi ısrarcı degilBence seni sevmemiş dediğin gibi sevseydi arardı sorardı.
Ayni is yerinde çalıştığım kişi hoşlandığını söyledi beni 4 ,5 ay izleyerek ben de boş değildim.olumlu cevap verdim. İs yerinden kimseye söylemedik,küçük yer olduğundan dışarda da sadece 1 kere buluştuk hep mesajlastik.mekanizmalarımızdan 1.5,2ay sonra buluşmuştuk bana kalp kapaklarından birinin doğuştan eksik olduğunu bunu aileme söylememi çünkü söylersem bu isin olmayacağını bildiğini söyledi.ben de o an için tamam dedim ama sonra aileme yalan söylemem dedim.normalde 4 temmuzda ailemle tanışmaya gelecekti.is yeri tatile girip ben ailemin yanina gelince onun durumunu anlattım olumlu bakmadılar.ama o da hicbir şekilde ne oldu ne bitti ailen ne dedi demedi.sanırım ailemin olumsuz olduğunu düşünerek bisey demiyor.ama bana seni seviyorum hoşlanıyorum diyen evlilik hayalleri kuran kişi biraz ısrarcı olmaz miydi, sanki tam burda söyledikleri yalan mi çıkıyor.ben.de.diziyim iyi yüzüm güzel değildir biliyorum yani.acaba o da ben zaten hastayım beni kimse istemez bu kız da çirkin beni kabul eder mi diye düşündü diyorum.ailesiyle filan paylaşmıştı.su zaman nisan düğün yaparız diyordu.hemen yenildi anlamadım ben.
öncelikle mantık ağırlıkta ama sevedebilrim, yani birinin seni seviyorum demesi bi sıcaklık hissettiriyor.korkum onun beni evlilikte yari yolda bırakması olur.bi de sizce kendinde bunu özür olarak mi görüyor o yüzden mi hic ses etmedi ya da seni seviyorum demesi yalan miydi seviyorum diyen boyle mi davraniKalp kapak ameliyatı oldum .kapağı değişecekse bi ilaç kullanacak ve ömür boyu tahlil gerekli hep hastanede her ay .en ufak diş temizlemesi gerekse operasyon olarak skntili. Kadinlarda gebelik onermiyorlar ama erkekte sknti değil Sperm olarak. Gerçekten seviyorsanız asilmayacak problemler değil ama yok büyük bir aşk değil mantık on planda vs derseniz de baslamayin derim .en basitinden hareketlerim kisitlandi biraz da psikolojik. Bu yüzden eşim e ayak uydurmak zor oluyor fedakarlık yapıyor ama nereye kadar. Eksilerini artılarıni düşünüp karar verin hayırlısı olsun
evet ama ben burda onun söylediklerim de takiliyorum yani yalan miydi belki ısrarcı olsaydı başka turlu de olabiltdiAilen sevgilin hasta diye evliliğe sıcak bakmıyor çocuk ısrar etse ne olur etmese ne olur
Evet büyük bi bağ yok zaten mesajlarla duygusuz soğuk kalınıyor.yas zaten 30a 1kala evlilik niyetiyle görüşüyorduk o dedi ailelerimize söyleyelim diyeE tanımadan ailelere açılıyorsunuz ama.
Görünen o ki bir sevgi ya da bağlılık oluşmamış.
Ya bu yüzden ya da karşıdaki insan sizi zorlamamış olmamak için üstünüze düşmüyor, konuyu irdelemiyor.
Siz de çok düşünmeyin bence. Karşı tarftan bir hareket gelmesi lazım önce.
çok acı geldi söylediklerimiz sizce aileme karşı mi gelmeliydim.peki seni seviyorum demelerIsrar edecegi bir sey yok. Adamla birbirinizi dogru duzgun tanimiyorsunuz. Hemen ailenize adamin hastaligini soyleyip reddi almissiniz bile. Siz nasil ailenize " bu benim sevdigim adam, siz isteseniz de istemeseniz de onunla olmak istiyorum" diyemediyseniz, o adam da size israrli olmaz. Sonucta kimse kimsenin askindan ölmüyor. Daha ilk dakikadan ofsayt.
Ben acikcasi evlilik vs gibi 2 kisilik ozel iliskilerde bu kadar aileci olmayi anlamiyorum. Kac yasina gelmis kadinsiniz. Artik bu tur kararlari kendiniz vermelisiniz ve ayaklariniz da yere saglam basmali. Tamam, aileden esten dosttan fikir alinir da, cocuk gibi ebeveynden evlilk izni almaya donunce olay, olmuyor. Sizin saglam bir iliskiniz olsaydi, veya evlilik yapacak donanimda olsaydiniz guc olarak, aileniz izin vermedi diye bu kadar kolay vazgecemezdiniz. Saglam bir iliskiniz yok, daha tanisma evresindesiniz zaten. Iste bu yuzden de karsinizdaki adam israrci olmak mecburiyetinde degil, zaten hastaligiyla ilgili cekinceleri varmis.çok acı geldi söylediklerimiz sizce aileme karşı mi gelmeliydim.peki seni seviyorum demeler
o zaman sevdiğini söylediği yalan seven boyle yaparBen acikcasi evlilik vs gibi 2 kisilik ozel iliskilerde bu kadar aileci olmayi anlamiyorum. Kac yasina gelmis kadinsiniz. Artik bu tur kararlari kendiniz vermelisiniz ve ayaklariniz da yere saglam basmali. Tamam, aileden esten dosttan fikir alinir da, cocuk gibi ebeveynden evlilk izni almaya donunce olay, olmuyor. Sizin saglam bir iliskiniz olsaydi, veya evlilik yapacak donanimda olsaydiniz guc olarak, aileniz izin vermedi diye bu kadar kolay vazgecemezdiniz. Saglam bir iliskiniz yok, daha tanisma evresindesiniz zaten. Iste bu yuzden de karsinizdaki adam israrci olmak mecburiyetinde degil, zaten hastaligiyla ilgili cekinceleri varmis.
evet kendime dedim. Ama ben öyle düşündüğünü bilemem ki .öyle düşünebilir diye tahmin ediyorum ama bana seviyorum derken yalan söyledi diye de tahmin ediyorumBelkide hastalığı yüzünden geri adım attığını düşünerek uzak duruyordur. O dediğinin aynısı benim babamda var. 55 yıl kimse anlamadı bile. Bazen nefes darlığı çekiyordu ama normal calisio yaşadı bu yaşına kadar çok şükür birseyden geri kalmadi. Belki bugün "sağlam" biriyle evlenirsin başına birşey gelir hiçbirşeyin garantisi yok. Çok istiyorsan olur hersey. Sen çirkin diye kendinemi dedin? Orayı anlamadim. Hastaların hepsi aa ben hastayım bu çirkin bu beni kesin kabul eder diyemi dusunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?