Ayni is yerinde çalıştığım kişi hoşlandığını söyledi beni 4 ,5 ay izleyerek ben de boş değildim.olumlu cevap verdim. İs yerinden kimseye söylemedik,küçük yer olduğundan dışarda da sadece 1 kere buluştuk hep mesajlastik.mekanizmalarımızdan 1.5,2ay sonra buluşmuştuk bana kalp kapaklarından birinin doğuştan eksik olduğunu bunu aileme söylememi çünkü söylersem bu isin olmayacağını bildiğini söyledi.ben de o an için tamam dedim ama sonra aileme yalan söylemem dedim.normalde 4 temmuzda ailemle tanışmaya gelecekti.is yeri tatile girip ben ailemin yanina gelince onun durumunu anlattım olumlu bakmadılar.ama o da hicbir şekilde ne oldu ne bitti ailen ne dedi demedi.sanırım ailemin olumsuz olduğunu düşünerek bisey demiyor.ama bana seni seviyorum hoşlanıyorum diyen evlilik hayalleri kuran kişi biraz ısrarcı olmaz miydi, sanki tam burda söyledikleri yalan mi çıkıyor.ben.de.diziyim iyi yüzüm güzel değildir biliyorum yani.acaba o da ben zaten hastayım beni kimse istemez bu kız da çirkin beni kabul eder mi diye düşündü diyorum.ailesiyle filan paylaşmıştı.su zaman nisan düğün yaparız diyordu.hemen yenildi anlamadım ben.