Nasıl mantıklı ne acıdan.evet biliyorum az ölmeyeceğini yayınlanmayacağını bilemem ama ..Bence hastalığından dolayı israr etmiyor olabilir yani tamamen psikolojik hasta olmasi da engel değil bence sağlıklı biriyle evlenir sin kaza geçirir felç olur hayatta insan ne yaşayacağını bilemez bence adam gayt mantıklı geldi bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalp hastası erkek arkadaşımı ailem istemiyor
- Konu Sahibi Smyrina
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ailem hasta sevgili seviyorum diyen kisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
Mantıklı olan adamın ısrar etmemesI yani zaten başından beri temkinli davranmış hasta olduğumu Ailene söyle demişNasıl mantıklı ne acıdan.evet biliyorum az ölmeyeceğini yayınlanmayacağını bilemem ama ..
- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
Siz de onu sevmiyormuşsunuz ki ailenize eyvallah demişsiniz, ona bakarsak. Ne diyelim yani...o zaman sevdiğini söylediği yalan seven boyle yapar
Kalbimle sıkıntılarım var benimde en ufak streste çok kötü oluyorum. Zaten reddedileceğini biliyordu aileden iyice stres altına girip kendi sağlığını kaybetmemeyi istemiş de olabilir. Bu yaşına kadar hastalığıyla zaten takmamayı öğrenmiştir kendisi için :) bi kere görüşmüşsünüz ne siz ne de o gemileri yaksın zaten. Mesajlaşmayla tanıyamazsınız evleneceğim dediğiniz adamı da. Ben kendini üzmemek için deşmediğini düşünüyorum şahsen. Seni seviyorum ise günümüzde malesef naber nasılsın gibi bişey oldu, her söyleyene itibar etmeyin kendi iyiliğiniz için
- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
Hastalığı evliliğe engel değil, hepimiz hastalık adayıyız. Yarının garantisi yok.Ayni is yerinde çalıştığım kişi hoşlandığını söyledi beni 4 ,5 ay izleyerek ben de boş değildim.olumlu cevap verdim. İs yerinden kimseye söylemedik,küçük yer olduğundan dışarda da sadece 1 kere buluştuk hep mesajlastik.mekanizmalarımızdan 1.5,2ay sonra buluşmuştuk bana kalp kapaklarından birinin doğuştan eksik olduğunu bunu aileme söylememi çünkü söylersem bu isin olmayacağını bildiğini söyledi.ben de o an için tamam dedim ama sonra aileme yalan söylemem dedim.normalde 4 temmuzda ailemle tanışmaya gelecekti.is yeri tatile girip ben ailemin yanina gelince onun durumunu anlattım olumlu bakmadılar.ama o da hicbir şekilde ne oldu ne bitti ailen ne dedi demedi.sanırım ailemin olumsuz olduğunu düşünerek bisey demiyor.ama bana seni seviyorum hoşlanıyorum diyen evlilik hayalleri kuran kişi biraz ısrarcı olmaz miydi, sanki tam burda söyledikleri yalan mi çıkıyor.ben.de.diziyim iyi yüzüm güzel değildir biliyorum yani.acaba o da ben zaten hastayım beni kimse istemez bu kız da çirkin beni kabul eder mi diye düşündü diyorum.ailesiyle filan paylaşmıştı.su zaman nisan düğün yaparız diyordu.hemen yenildi anlamadım ben.
Ama sizden böyle önemli bir konuyu saklamanızı istemesi ve ne oldu diye arayıp sormaması daha büyük problem. Bence kendinizi kaptırmadan önce iyice bi ölçüp tartın.
- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
Hastalığı evliliğe engel değil, hepimiz hastalık adayıyız. Yarının garantisi yok.Ayni is yerinde çalıştığım kişi hoşlandığını söyledi beni 4 ,5 ay izleyerek ben de boş değildim.olumlu cevap verdim. İs yerinden kimseye söylemedik,küçük yer olduğundan dışarda da sadece 1 kere buluştuk hep mesajlastik.mekanizmalarımızdan 1.5,2ay sonra buluşmuştuk bana kalp kapaklarından birinin doğuştan eksik olduğunu bunu aileme söylememi çünkü söylersem bu isin olmayacağını bildiğini söyledi.ben de o an için tamam dedim ama sonra aileme yalan söylemem dedim.normalde 4 temmuzda ailemle tanışmaya gelecekti.is yeri tatile girip ben ailemin yanina gelince onun durumunu anlattım olumlu bakmadılar.ama o da hicbir şekilde ne oldu ne bitti ailen ne dedi demedi.sanırım ailemin olumsuz olduğunu düşünerek bisey demiyor.ama bana seni seviyorum hoşlanıyorum diyen evlilik hayalleri kuran kişi biraz ısrarcı olmaz miydi, sanki tam burda söyledikleri yalan mi çıkıyor.ben.de.diziyim iyi yüzüm güzel değildir biliyorum yani.acaba o da ben zaten hastayım beni kimse istemez bu kız da çirkin beni kabul eder mi diye düşündü diyorum.ailesiyle filan paylaşmıştı.su zaman nisan düğün yaparız diyordu.hemen yenildi anlamadım ben.
Ama sizden böyle önemli bir konuyu saklamanızı istemesi ve ne oldu diye arayıp sormaması daha büyük problem. Bence kendinizi kaptırmadan önce iyice bi ölçüp tartın. Ben sevgi olduğunu düşünemedim ne yazikki
- 17 Şubat 2015
- 7.879
- 21.122
- 348
Öyle evlilik mi olur duygusuz hissiz. Adam senden cevap bekliyor neden ısrar etsin? Belki daha evvel bu durum sorun yaşanmasına sebep oldu, bağ kurulmadan evvel gerçekler bilinsin istedi. Hastalıkla uğraşmak kolay değil, destek olacak mısın ona ömür boyu?/ Ben çirkinim düşüncen bile bencilce. Biz tabanı oluşmamış ilişkiler bitmeye mahkumdur.
- 23 Mart 2017
- 253
- 341
- 33
- 39
Büyük bir ihtimalle Aileniz onun hastalığından dolayı kabul etmediği için ısrar etmek de cesaret edememiştir.Yani hastalığını bu işe engel olarak gördüğü için geri çekilmiştir.Eğer siz kendisinden her konu da eminseniz hastalığının sizin için sorun olmadığının güvenini inancını verin kendisine.O zaman cesaretlenip daha ısrarlı Ve istekli olabilir.Ama iyi düşünmek lazım her yönüyle.
- 23 Mart 2017
- 253
- 341
- 33
- 39
Büyük bir ihtimalle Aileniz onun hastalığından dolayı kabul etmediği için ısrar etmek de cesaret edememiştir.Yani hastalığını bu işe engel olarak gördüğü için geri çekilmiştir.Eğer siz kendisinden her konu da eminseniz hastalığının sizin için sorun olmadığının güvenini inancını verin kendisine.O zaman cesaretlenip daha ısrarlı Ve istekli olabilir.Ama iyi düşünmek lazım her yönüyle.
di mi meden gizleyeyim evlilik gibi çok çok önemli konuda saklamak yalan soylemektirHastalığımı ailene söyleme ne demek ya?
Hastalığı bir kenara bırakıp yorum yapıyorum.
Kişiliği hastalıklı bu adamın. Ailenden gizle kısmına acayip takıldım.
diyelimki ailem olumlu su an belki o aradığı için ben de aramiyorum insan seviyorum dedi ge kişiye hic mi pesinden gitmezBüyük bir ihtimalle Aileniz onun hastalığından dolayı kabul etmediği için ısrar etmek de cesaret edememiştir.Yani hastalığını bu işe engel olarak gördüğü için geri çekilmiştir.Eğer siz kendisinden her konu da eminseniz hastalığının sizin için sorun olmadığının güvenini inancını verin kendisine.O zaman cesaretlenip daha ısrarlı Ve istekli olabilir.Ama iyi düşünmek lazım her yönüyle.
- 30 Haziran 2017
- 194
- 1.032
- 63
- 36
- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
Özür olarak da görebilir bilemiyorum erkekler pek duygusal da bakmiyor sanki bu duruma. Ben pek atlatamadim eşime karşı eksik hissettim gebelik yasak diye falan. Yani sevmiyor da olabilir bunu ancak karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz. Mantık varmış ve ailenizde karşı çıkmış pek üstünde durmayın allah başka kısmet versinöncelikle mantık ağırlıkta ama sevedebilrim, yani birinin seni seviyorum demesi bi sıcaklık hissettiriyor.korkum onun beni evlilikte yari yolda bırakması olur.bi de sizce kendinde bunu özür olarak mi görüyor o yüzden mi hic ses etmedi ya da seni seviyorum demesi yalan miydi seviyorum diyen boyle mi davrani
Özür olarak da görebilir bilemiyorum erkekler pek duygusal da bakmiyor sanki bu duruma. Ben pek atlatamadim eşime karşı eksik hissettim gebelik yasak diye falan. Yani sevmiyor da olabilir bunu ancak karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz. Mantık varmış ve ailenizde karşı çıkmış pek üstünde durmayın allah başka kısmet versin
bu nasıl bi hastalık zor mu hep b i ölüm korku şu mu var ,ona da üzülüyorum keske boyle olmasaydı ,Özür olarak da görebilir bilemiyorum erkekler pek duygusal da bakmiyor sanki bu duruma. Ben pek atlatamadim eşime karşı eksik hissettim gebelik yasak diye falan. Yani sevmiyor da olabilir bunu ancak karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz. Mantık varmış ve ailenizde karşı çıkmış pek üstünde durmayın allah başka kısmet versin
- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
ailemde boyle olduğunun farkında ama bile bile hastalığı belli olan biri akil kari değil diye dusunuyorlarbence kendini eksik görüyor. eksiğiyle onu kabullenebilecek birini istiyor en doğal hakkı. ailenizin tavrını da yanlış buldum. hastalık bu kendi seçimi değil ki. bugün ona yarın sana olabilir.