Ama aklımda değil mesela durup dururken kendi kendine sert sert vurmaya başlıyor yada çarpıntı oluyor bazen çarpıntı yokken bile sanki göğüs kafesim titriyor gibi oluyor boynum atıyor kalp gibi doktor psikoz dedi anlamadımPsikolojik olduğu söylenmiş zaten, öyle görünüyor
Ya bazen çok takılıp acillik oluyorum bazen umrumda olmuyor zaten bu ara aşırı baş dönmem ve sersemlik var yorgunluktan emzirmeden kaynaklı mıdır buSakın ol ve kalbini rahat bırak artık
Aklınızda olmasına gerek yok. Kalbiniz en ufak bi artış hızı yaşasa siz buna kulak kesildiğiniz için aksiyeteniz tetiklenecek ve hızlı & sert çarpmaya başlayacak hemen. Döngü yani bu.Ama aklımda değil mesela durup dururken kendi kendine sert sert vurmaya başlıyor yada çarpıntı oluyor bazen çarpıntı yokken bile sanki göğüs kafesim titriyor gibi oluyor boynum atıyor kalp gibi doktor psikoz dedi anlamadım
Biraz sağlık bilginiz olsa şunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlardınız aksine hareketli olmalısınız aksine kalbinizi daha çalıştırmak için spor yapmalısınız aksine günde 1 fincan kahveyi sağlık için içmelisiniz.kalbim yorulacak diye yerimden kalkmıyordum kahve bile içmiyordum
Ben çarpıntı için acile gittim benim iman tahtası dediğim yerde böyle titreme kalp atışı gibi şeyler oluyordu onu sordum psikoz dedi psikolojik olarak olmayan şeyleri vücudun varmış gibi gösteriyor dediAklınızda olmasına gerek yok. Kalbiniz en ufak bi artış hızı yaşasa siz buna kulak kesildiğiniz için aksiyeteniz tetiklenecek ve hızlı & sert çarpmaya başlayacak hemen. Döngü yani bu.
Psikoz tanısını ne için koydu?
Gelde bunu bana anlat o zaman hayattan kopmuştum çok fenaydı yaBiraz sağlık bilginiz olsa şunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlardınız aksine hareketli olmalısınız aksine kalbinizi daha çalıştırmak için spor yapmalısınız aksine günde 1 fincan kahveyi sağlık için içmelisiniz.
O an aklında kalbin yoktur ama dün çok düşünmüşsündür o bilinç vücutta o etkiyi yaratıyor mesela bir haber izlersin duyarsın o an etkilenmediğini zannedersin sonra bir bakarsın kalbini dinliyorken bulursun kendiniAma aklımda değil mesela durup dururken kendi kendine sert sert vurmaya başlıyor yada çarpıntı oluyor bazen çarpıntı yokken bile sanki göğüs kafesim titriyor gibi oluyor boynum atıyor kalp gibi doktor psikoz dedi anlamadım
Psikoz değil ki bu, psikoz çok farklı bi şey. Ya siz doktoru yanlış anladınız ya doktor size yanlış anlattı.Ben çarpıntı için acile gittim benim iman tahtası dediğim yerde böyle titreme kalp atışı gibi şeyler oluyordu onu sordum psikoz dedi psikolojik olarak olmayan şeyleri vücudun varmış gibi gösteriyor dedi
Terapi alma imkanınız varsa terapi alın ilaç kullanamıyorsunuz sanırım emzirme var çünkü vücudunuzu dinlemek yerine bir şeylerle meşgul olunGelde bunu bana anlat o zaman hayattan kopmuştum çok fenaydı ya
Bunun sağlık bilgisi ile alakası yok. O an mantıklı mantıksız ayrımı yapılamıyor.Biraz sağlık bilginiz olsa şunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlardınız aksine hareketli olmalısınız aksine kalbinizi daha çalıştırmak için spor yapmalısınız aksine günde 1 fincan kahveyi sağlık için içmelisiniz.
İsterse yapılabiliyor bu bir panik atak ve anksiyete beynin kalbini yorma dese de inadına sağlıklı olmak için ne yapılabiliyorsa onları yapmak gerekiyorBunun sağlık bilgisi ile alakası yok. O an mantıklı mantıksız ayrımı yapılamıyor.
İstedik ve yapamadıkİsterse yapılabiliyor bu bir panik atak ve anksiyete beynin kalbini yorma dese de inadına sağlıklı olmak için ne yapılabiliyorsa onları yapmak gerekiyor
Alıyorum ama ilaç kullanmıyorum emziriyorum sürekli dışarı çıkıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum psikoz nedir tam olarakPsikoz değil ki bu, psikoz çok farklı bi şey. Ya siz doktoru yanlış anladınız ya doktor size yanlış anlattı.
Psikiyatrik tedavi alıyor musunuz
Öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğinceTerapi alma imkanınız varsa terapi alın ilaç kullanamıyorsunuz sanırım emzirme var çünkü vücudunuzu dinlemek yerine bir şeylerle meşgul olun
Ben de gerçekten yapabileni tebrik ederim bi anda gülüp eğlenirken azıcık kalp batmasında aklım oynuyor korkudan direkt oraya odaklanıyorum bazen kendimi durdurmayı başarıyorum eğer evdeysem ohooo tamam panik geçiriyorumİstedik ve yapamadık
Sağlıklı bir ruh halindeyken dümdüz mantık insanıyken o an imkansız hale geliyor.
He yapabilen vardır, siz yapabiliyorsunuzdur tebrik ederim.
Ben de yapamıyordum terapi aldım öylelikle bile zorluyor bazenİstedik ve yapamadık
Sağlıklı bir ruh halindeyken dümdüz mantık insanıyken o an imkansız hale geliyor.
He yapabilen vardır, siz yapabiliyorsunuzdur tebrik ederim.