- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
İncek’e kar atıştırmış, orada durum nedir?Haha yorumlarını seviyorum ceycey. Dikmenden selam :)
selammm .dikmen çok soğuk olur amaa.valla akpınardaydım ben de ama ev hiç ısınmıyordu yak yak 6 sene once 800 tl yakıta verıyordum .tek iyi yanı her yere yakınlığıydı yokuşlarında araba sürmek eziyetti yav.ama seğmenler parkını özledim bakHaha yorumlarını seviyorum ceycey. Dikmenden selam :)
Yangin var yangin var ben yaniyorum’u belime esarp baglayip antreyi holu artik nere genisse tepmek suretiyle oynarim manyak bu der kapimdan gecmez bir daha o rahat ben rahatYarın sorar kaç derecede yaktın diye :)
Aslında ev sıcak ama kızım üşümüş.
"Ev sıcak, ne üşümesi" demek de saçma olur diye düşündüm. gerçekten üşüyordur değil mi?
O da büyük sorun, kansızlık var, bebek var, kuş var, üşümek var.Komsuya ne .Herkes kendi cebine bakar .Bizim merkezi .Konya'dayiz.Sizin komsu gibiler yuzunden daha bugun açabildiler .3 aylik bebegimi hasta edecegim diye cok korktum.
valla abla sen biraz pintisin galiba deseydin keske evdeyim yani kazakla oturcak halim yok biz 1 aydır yakıyoz evde öyle kalın kıyafeti hic sevmemİyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Düşer burda da sabah süprizle uyanırsam şaşırmam. :/İncek’e kar atıştırmış, orada durum nedir?
Gönül rahatlığıyla yakabiliriz, kar düşmüş artık.
Ov yokuş kelimesini duymak istemiyorum.selammm .dikmen çok soğuk olur amaa.valla akpınardaydım ben de ama ev hiç ısınmıyordu yak yak 6 sene once 800 tl yakıta verıyordum .tek iyi yanı her yere yakınlığıydı yokuşlarında araba sürmek eziyetti yav.ama seğmenler parkını özledim bak
Çok zor cidden. Biz de 15 ekim de açılacak diye bekliyorduk hala yok. 15 kasım dediler. Bebek olmasa idare edeceğiz de o üşütürse diye korkuyoruz. Siz de boşverin komşuyu bizim yerimize de ısının ısıtın, şımartın yavruları :)))Merkezi sistem zor cidden.
Bildiğim kadarıyla yasa var.
10. ayda açılır, 4. ayda kapatılır diye