İyi de üşümeyen çocuk neden üşüyorum desin? Kaldı ki çocuklar da kolay kolay üşüyorum demezlerAslında ev sıcak ama kızım üşümüş.
"Ev sıcak, ne üşümesi" demek de saçma olur diye düşündüm. gerçekten üşüyordur değil mi?
Burası şuan gündüz bile 3 derece.Ben Hollanda'da yasiyorum. Bizde gece sıcaklığı su aralar 5 ila 10 derece arasi. Ama biz hala kalorifer yakmadik. Bize gore bu hala soguk sayilmaz. Burda insanlar cocuklarini yagmur çamur disari cikartir, bisiklete bindirir. Türklerde kat kat giyindirir cocuklarini, hic soguga alistirmaz sık sık hasta olurlar. Ben gece hala cami acarim biraz yillardir grip olmadim. Bu Hollandalilarin cocuklari hastalik bilmiyor. Bence de kalorifer acmak icin erken ama acarsaniz da kim ne diyebilir sizin eviniz.
Çok ilginç ya.
Merkezi sistemler 15 ekim -15 nisan arası açmak zorundalar demişti bize site yönetimi.
Valla bende konyadayım. Bayadır açık kaloriferim.
Sürekli aç kapa daha fazla ödemene sebep olur .bizde açsak mı açmasak mı diye düşünüyoruz..
Peki hanımlar açtığınızda gece ve ya evden çıkarken kapatıyor musunuz ?
Bazıları ev soğumasın diye kapatmıyolar, yeniden ısıtmak için aynı gazı harcayacak falan diye ? mantıklı mı değilmi bilemedim. siz nasıl yapıyorsunuz, hep açık kalsa çok yüksek bi fatura gelmez mı ?
Bizim en düşük 40 derece
Her apartmanın sistemi farklı demekki bende kalın giyemem hele ki kazak hiç giyemem alerjim varBen de konyadayım bizimki merkezi bir haftadır yanıyor zaten ki ben hep yazlık modda dolaşırım evde kat kat kalın giyinmeyi sevmem evde dışarda zaten giyiniyoruz evde rahat giyinirim
bizde açsak mı açmasak mı diye düşünüyoruz..
Peki hanımlar açtığınızda gece ve ya evden çıkarken kapatıyor musunuz ?
Bazıları ev soğumasın diye kapatmıyolar, yeniden ısıtmak için aynı gazı harcayacak falan diye ? mantıklı mı değilmi bilemedim. siz nasıl yapıyorsunuz, hep açık kalsa çok yüksek bi fatura gelmez mı ?
Bizim en düşük 40 derece
Sürekli aç kapa daha fazla ödemene sebep olur .
Hep açık, çok soğuk günlerde salonum tek petek açık, diğer günlerde petekten kapatıyorum
Eve girince yatak odasını açıyorum, yatarken sıcacık oluyor
En rahat böyle oldu, en güzeli ev termostatı sabit sıcaklıkta kalması ama yaptıramadık