Ben ankaradayım 1haftadır kısık derecede yanıyor petekler acıp kapatma gibi şansımız yok merkezi sistem acıldımı kapatamıyorsunuz ama bugün çok soguk üşümüştur çocukAslında ev sıcak ama kızım üşümüş.
"Ev sıcak, ne üşümesi" demek de saçma olur diye düşündüm. gerçekten üşüyordur değil mi?
İyi akşamlar. Benim evimde kalorifer sistemi yok. Öncelikle onu belirteyim :) olsaydı muhtemelen ben de komşunuzun kafasında olurdum. Zira geçen kış çocuğu iki kat giydirip ısıtıcı açmamış insanım havanın çok soğuk olduğu 1-2gün hariç.. Ama tabi ki çocuk sıkı giyinmeyi reddediyorsa sanırım çaresiz kalıp açardım.İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Çok ilginç ya.
Merkezi sistemler 15 ekim -15 nisan arası açmak zorundalar demişti bize site yönetimi.
Çok hoşsunuz:) bende bütün kış öyle geziyorum fakat biz Türklerin genetiği sıcaklığa alışık olduğu için soğuk aşırı soğuk geliyor. 6 ayda İtalya’ya tatile gitmek istemiştim, otel görevlisi bana milliyetimi sordu Türküm deyince , su ve hava size ve bize göre soğuk olduğu için gelmenizi tavsiye etmiyorum demişti :)))Komşuyu saçma buldum,ona ne?
ama ben de peteklerin hemen açılması taraftarı değilim. Hele bir ayaz olsun, kar gelsin...
Ailelerimiz bizi böyle böyle çıtkırıldım yetiştiği için en ufak şeyde hasta oluyoruz.
Eksi 15 dereceyken iki kuzey ülkesine gitmiştim, ben kafama içi yünlü bere, ellerime kar eldiveni,kocaman manto,atkı .. uzaylı gibi yürürken millet bebek arabasında minik bir battaniyeyle çocuk gezdiriyordu . Ortamda benden başka astronota benzeyen de yoktu :)
Simariklik değil ama çocuk biraz soğuk görse bence onun için biraz daha iyi olabilir-uzun vadede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?