Kalorifer şımarıklığı

Kaloriferleri kar yagmadan hava sogudugunda hemen yakmak gerekir duvarlarin sogumamasi icin
Eger duvarlar sogursa evi isitmak cok zor. 200 odeyeceginiz yerde ayni sicaklikta 400 odersiniz
Matematik hesabi yapilirsa once yakan daha karlidir

Biz de dun actik...evin soguklugu kirilsin diye biraz acmak gerek...elbette ki cocugu cok simartmayin...biraz kalin giyinsin...ama durumuniz cok kotu degilse yakin kaloriferi...benim cocuklugumda ailemin durumu pek iyi degildi anca kar yagarsa sobayi guzel yakioduk aklima geldikce uzulurum...orta yolu bulabilirsiniz

Evimde kalorifer yok.Yasadigim yerde doğal gaz da yok zaten....hepiniz simariksiniz

Ya boşverin bundan şımarık olduğunumu cıkarmış cocuk yahu bu hepsinin huyu farklı yapma dersin yapar ćocuklar ćiçektir.

Komşuya ne. Şımarık veya değil. Petek açık veya değil. Üstübe vazife olmayab şeylere boş boş yorumlar yapan gereksiz biri

Evin içine termometre koymanızı tavsiye ederim.Ben normalde üşüyen biriyim hemen kombiyi açarım.3 aylık bebeğim vasıtası ile termometre koydum eve.Bugün dışarsın 11 dereceydi peteği sadece 1 saat çalıştırdım ve kapattım.Derece 21-22 olduğu sürece üşüsekte açmıyorum ben, çünkü ideal ısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…