Kalorifer şımarıklığı

1 komşuya ne o mu veriyor doğal gaz paranıza
2 ben 10 gündür yakıyorum valla sadece oğlum değil bende üşüyorum ankara soğuk yani
çok uyuz oluyorum herkesin her şeye karışmasına ya

Evim yerden ısıtmalı petek olsa kapatırım ama giden borulardan hangisi hangi odaya gidiyo bulmam biraz zor ,
daha kolay ısınıyor ama zaten evde değiliz akşama kadar açık mı bırakmalıyım ?

kis ayinda oyle yapin bence,
ama mevsim gecislerinde gerek yok, ev o kadar sogumuyordur gunduz.

Grill sen boşver komşuyu,ben bile üşüyorum marmara gibi ılıman bir bölgede:)

Değişik bir endişe
şımarık olsa ne olmasa ne, sonuçta sizin evlatlarınız
hay Allahım :)

benim anlamadığım komşunun sözleri sizin için neden bu kadar önemli? ya da biz kızlarınıza evet şımarıkmış desek şımarık mı oluyorlar. siz ve ailenizin ne düşündüğü önemli üçüncü kişilerin yargıları değil.

Yani birazcik katiliyorum komsuya.
Esim yaz kis sort tisortle gezmek istiyor. Evdeki havanin disaridaki havadan bu kadar farkli olmasi iyi degil.
Ideali 18-22 derece arasi. Bu derecede tisortle duramayan da kombiyi artiracagina kazak giymeli cidden.

Ona neymis ki ?? Sanki kalerifer ucretini öduyor ... ben mesafemi koyardim yada yuzune söylerdim direkt onu ilgilendirmedigini ..

Güneş artık ısıtmıyor duvarlar soğudu haliyle ev soğuk benimde peteklerim bayadır açık hasta olup doktora para vereceğime sıcacık evimde oturur faturamı öderim

Komsunuzu hic ilgilendirmeyen sizin de hic umursamamanız gereken bir konu :) sallayın gitsin cocuklar mutlu siz mutlu

Biz üşüyen bir milletiz. Dışarı 50 dereceyken dolmuştaki/otobüsteki teyzelerin "camı kapat evlâdım" tacizlerine az maruz kalmadık.
Kulunçlarını,böbreklerini üşütenlerin,soğuktan damarları üstüste binenlerin çocuklarıyız.
Üşüyoruz vesselam...
Ayrıca Ankara 2-3 gündür dötümü dondurdu. İlk eşim hastalandı,hepimize bulaştırdı.
Bu arada eşim yazın 40 derece sıcağında karnına polar saran sevgili kayınvalidemin oğlu :/

komşunuz haksız çünkü ona ne onu ne ilgilendirir?ayrıca kimse benim çocuğuma laf söyleyemez.Ama aynı şey benim kızımda olsa daha bu havada kombi yakmazdım (istanbuldayım) üşüsün gelsin aklı başına birazcık.acımazsızca gelebilir ancak başka türlü doğrusunu öğretemediysem bu zamana kadar bu zamandan sonra anca böyle.

Evin şımarığı benim,ama oğlum set çekiyor sağolsun insan niye sıcacık olur ki...ne guzel klima açacaydim ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…