- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 34
Evim yerden ısıtmalı petek olsa kapatırım ama giden borulardan hangisi hangi odaya gidiyo bulmam biraz zor,
daha kolay ısınıyor ama zaten evde değiliz akşama kadar açık mı bırakmalıyım ?
Bu sayfanın üzerindeki "bir derdim var" yazısına tıkla,yine üstte "yeni konu aç"butonu göreceksin,ona tıklayarak açabilirsinKizlar kusura bakmayin konu acamiyorum nerden acabilirim konu buray yazdim aktif diye
Ona neymis ki ?? Sanki kalerifer ucretini öduyor ... ben mesafemi koyardim yada yuzune söylerdim direkt onu ilgilendirmedigini ..İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Komsunuzu hic ilgilendirmeyen sizin de hic umursamamanız gereken bir konu :) sallayın gitsin cocuklar mutlu siz mutluİyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Tsk edrmBu sayfanın üzerindeki "bir derdim var" yazısına tıkla,yine üstte "yeni konu aç"butonu göreceksin,ona tıklayarak açabilirsin