aynen bendeki durum. 79 ile karbonhidrat diyetine başladım. aman ne güzel kısa sürede 3-4 kilo verdim .sonra şımardım mı ne azıcık kaçamak,ee biraz daha kaçamak derken verdiğimden de kısa sürede aldım hem de 80 kiloyum artık. benim de bir diyet bulmam lazım ve de adamakıllı uymam gerekiyor. nisan sonuna kadar iyi bir kilo vermem lazım. doğum sonrası kilolar diye kendimi avutuyordum ama emzirmeyi de bıraktık artık. bakalım ne bahane bulucam kendime.
neyse elimden geldiğince buraya devam etmeye çalışıcam ben de.herkese kolay gelsin.
slm kızlar dünkü menümü yazamadım evde değildim ... yazmak da istemezdşm zatem 2000 kaloriyi buldum dün çünkü... çiğ köfte ne kadar kaloriliymiş yaaaaa
bugünkü listem de bu...
[1] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[2] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168 168
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309
[5] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[6] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0 0
[7] Portakal 0.5 ADET 25 25
[8] Elma 0.5 ADET 30 30
[9] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[11] Domates 1 ADET 14 14
[12] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4 14.4
[13] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35 35
[14] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1 77.1
[15] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79 79
[16] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 1070.5 kal.
meyve yerim sanırım bi 50 kalori daha alırım...
kilo verme durdu benim de ya olduğum yerde sayıyom of ya :18::18:
kızlar bi de bişey sorayım. sanırım kullananlarınız var. şu kalori sayma işlemi yapan sitelerden artık hangisi iyiyse bana özelden msj olarak atarsanız sevinirim.
Bugünkü kalori alım miktarımız aynı :)
Ben de 1070 kalori aldım.
Listen güzel.
Dünkü menünü yazmamakla hata yapmışsın.
2000 kalori de alsan 3000 kalori de alsan yazmalısın.
İyi ya da kötü, az ya da çok ne yersen ye yaz.
Bu kendini kontrol etmeni kolaylaştırır canım
Benim gibi biri daha :)
Kısa zamanda çok kilo vermek çok cazip geliyor insana.
Ben karbonhidrat ve protein diyetlerini denedim.
Aslında onların sadece kilo vermek değil sağlıklı olmak açısından da çok faydalı olduğuna inanıyorum.
Keşke bu kadar yoğun bir tempom olmasa da o güzel ve sağlıklı diyetleri uygulayabilsem :97:
Ama bu yoğunlukta elime ne geçerse yemek zorundayım.
Bu nedenle kalori sayımı bana en uygunu şu anda.
Yani herhangi bir hazırlık gerektirmiyor, herhangi bir kısıtlama yok.
Bu diyetle, en azından yoğun günleri atlatana kadar devam edicem.
Sonra diğer diyete kaldığı yerden devam ederim.
Şu an pratik olmak ve elime geçenleri kalori miktarını aşmadan yemek en iyisi benim için
işte zaten bu yoğunluk değil mi bizi ne bulduysak ağzımıza tıkıştırmaya iten. sonra da hadi diyete başladık,aaa bir de bakmışsın iki üç gün sonra eski alışkanlıklar canlanıveriyor ve hüsran,hüsran,hüsran.
ama artık çok sıkıldım kilodan,kilolu kadın olmaktan,kıyafet alamamaktan. yeter artık,ne şekilde olursa olsun vericem artık bu kiloları.
Kilo durumun nedir?
Kilo çizelgen olmadığı için göremedim.
Ne kadar fazlalığın var.
Beni bu hale getiren yoğunluk nedeniyle ne bulduysam yemek, bir de bir yemek kaldığında aman ziyan olmasın diye zorla yiyiyordumHep o yüzden bu haldeyim. Başkaları yemez ama ben günahtır, yazıktır diye yerim. Artık kesinlikle yemiyorum.
kızlarrrr71 olmuşummmm bu da bugün kü listemn 1,5 saatte spor yaptım bugün 30 dk yürüyüş 10 dk bisiklet 50 dk da aerobik-pilates
[1] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[2] Elma 1 ADET 60.00
[3] Mandalina 1 ADET 50.00
[4] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[5] Domates 2.5 ADET 35.00
[6] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 70 gr 41.30
[8] Brokoli 50 GRAM 17.50
Toplam : 792.80kal.
3 tane de rondo choco yedim sabah kardeşimin paketinin sonuydu o da bi paket 550 kcal olduğuna göre en fazla 250 kcal dır 21.30 gibi bi de elma fln yemeyi düşünüyorum bu akşam çok riskli bnm için dolapta çikolatalı pasta ve çekmece de poğaçalar duruyo içerde de misafir :S inş tutabilirim boğazımı
Her zaman aynı hızda kilo vermek mümkün değil maalesef.
Güzel güzel kilo verirken vücut direnmeye başlayabiliyor.
Ben çok kilo verdiğim dönemde 2-3 haftayı çok az kilo vererek geçirdiğimi biliyorum.
Eğer sabredersen, diyeti bırakmazsan tekrar aynı hızlı kilo vermeye devam edersin canım :)
Özelden gönderdim canım
Herkes listesini yazmaya gayret ediyor.
Genelde gördüğüm en büyük eksikli spor, buna ben de dahilim.
Az yemek kadar spor da önemli ve çoğumuz bunu yapmıyoruz :97:
Hep beraber bir çözüm bulalım buna
kızlar bugünki menüm
Sabah:
1 bardak süt 77 kalori (saat 12 de içtim kahvaltı yapmaya vakit bulamadım dışarda olduğum için)
Öğle:
zaytinyağlı bamya 1 porsiyon 139 kalori
ızgara tavuk 1 baget 66 kalori
kepek ekmek 1 dilim 55 kalori
Ara:
1 elma 60 kalori
Akşam:
kepek ekmek 3 dilim 165 kalori
beyaz peynir 40gr 100 kalori
siyah zeytin 30gr 62 kalori
çay 2 bardak 10 kalori
Ara:
1 bardak süt (yatarken)
Toplam:: 811 kalori
Akşam kahvaltı tarzı beslendimcanım bişi istemedi yine 1000 kalorinin altında ama canım bişi istemio suyuda çok içtim bugün ondan herhalde 3 bardak da yeşil çay içtim
sporun süper tatlım ama kendini fazla yıpratma spor yaparsam sakın 1000 kalorinin altına düşme hasta filan olursun mazallah dikkat et kendine