Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

Benim gibi biri daha :)
Kısa zamanda çok kilo vermek çok cazip geliyor insana.
Ben karbonhidrat ve protein diyetlerini denedim.
Aslında onların sadece kilo vermek değil sağlıklı olmak açısından da çok faydalı olduğuna inanıyorum.
Keşke bu kadar yoğun bir tempom olmasa da o güzel ve sağlıklı diyetleri uygulayabilsem :97:
Ama bu yoğunlukta elime ne geçerse yemek zorundayım.
Bu nedenle kalori sayımı bana en uygunu şu anda.
Yani herhangi bir hazırlık gerektirmiyor, herhangi bir kısıtlama yok.
Bu diyetle, en azından yoğun günleri atlatana kadar devam edicem.
Sonra diğer diyete kaldığı yerden devam ederim.
Şu an pratik olmak ve elime geçenleri kalori miktarını aşmadan yemek en iyisi benim için

Bugünkü kalori alım miktarımız aynı :)
Ben de 1070 kalori aldım.
Listen güzel.
Dünkü menünü yazmamakla hata yapmışsın.
2000 kalori de alsan 3000 kalori de alsan yazmalısın.
İyi ya da kötü, az ya da çok ne yersen ye yaz.
Bu kendini kontrol etmeni kolaylaştırır canım

kızlar bi de bişey sorayım. sanırım kullananlarınız var. şu kalori sayma işlemi yapan sitelerden artık hangisi iyiyse bana özelden msj olarak atarsanız sevinirim.

kızlar bi de bişey sorayım. sanırım kullananlarınız var. şu kalori sayma işlemi yapan sitelerden artık hangisi iyiyse bana özelden msj olarak atarsanız sevinirim.

Özelden gönderdim canım

yok cnm o sitede dün menümü yaptım zaten de buraya yazmadım
karbonhidrata yüklenmemeye çalışıyorum .. sağlıklı vermek istiyorum çünkü daha önce yaşadığım verdiklerimi geri alma durumunu yaşamak istemiyorum... hepimiz ulaşırız amacımıza işallah cnm yaa

işte zaten bu yoğunluk değil mi bizi ne bulduysak ağzımıza tıkıştırmaya iten. sonra da hadi diyete başladık,aaa bir de bakmışsın iki üç gün sonra eski alışkanlıklar canlanıveriyor ve hüsran,hüsran,hüsran.
ama artık çok sıkıldım kilodan,kilolu kadın olmaktan,kıyafet alamamaktan. yeter artık,ne şekilde olursa olsun vericem artık bu kiloları.

Kilo durumun nedir?
Kilo çizelgen olmadığı için göremedim.
Ne kadar fazlalığın var.

Beni bu hale getiren yoğunluk nedeniyle ne bulduysam yemek, bir de bir yemek kaldığında aman ziyan olmasın diye zorla yiyiyordum Hep o yüzden bu haldeyim. Başkaları yemez ama ben günahtır, yazıktır diye yerim. Artık kesinlikle yemiyorum.

canım 80 kiloyum. boyum 1.60 ve en az 60 olmam lazım. yani 20 kiloluk bir yükü her saniye üzerimde taşıyorum (

kızlarrrr 71 olmuşummmm bu da bugün kü listemn 1,5 saatte spor yaptım bugün 30 dk yürüyüş 10 dk bisiklet 50 dk da aerobik-pilates

[1] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[2] Elma 1 ADET 60.00
[3] Mandalina 1 ADET 50.00
[4] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[5] Domates 2.5 ADET 35.00
[6] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 70 gr 41.30
[8] Brokoli 50 GRAM 17.50

Toplam : 792.80kal.

3 tane de rondo choco yedim sabah kardeşimin paketinin sonuydu o da bi paket 550 kcal olduğuna göre en fazla 250 kcal dır 21.30 gibi bi de elma fln yemeyi düşünüyorum bu akşam çok riskli bnm için dolapta çikolatalı pasta ve çekmece de poğaçalar duruyo içerde de misafir :S inş tutabilirim boğazımı

kızlar bugünki menüm

Sabah:
1 bardak süt 77 kalori (saat 12 de içtim kahvaltı yapmaya vakit bulamadım dışarda olduğum için)

Öğle:
zaytinyağlı bamya 1 porsiyon 139 kalori
ızgara tavuk 1 baget 66 kalori
kepek ekmek 1 dilim 55 kalori

Ara:
1 elma 60 kalori

Akşam:
kepek ekmek 3 dilim 165 kalori
beyaz peynir 40gr 100 kalori
siyah zeytin 30gr 62 kalori
çay 2 bardak 10 kalori

Ara:
1 bardak süt (yatarken)

Toplam:: 811 kalori

Akşam kahvaltı tarzı beslendim canım bişi istemedi yine 1000 kalorinin altında ama canım bişi istemio suyuda çok içtim bugün ondan herhalde 3 bardak da yeşil çay içtim

sporun süper tatlım ama kendini fazla yıpratma spor yaparsam sakın 1000 kalorinin altına düşme hasta filan olursun mazallah dikkat et kendine

Özelden gönderdim canım

İlgine teşekkür ederim bu konu sayesinde azimliyim zaten
hem şu siteyi bana da gönderebilir misin

Bence günlük kalori alımına herkes kendi karar versin :)

Genelde 1000 kalorinin altına inmek tavsiye edilmiyor ama kendinizi rahat hissediyorsanız ya da bir önceki günü dengelemek istiyorsanız o kadar kalori alabilirsiniz.

Ben kalori alımımı duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum ama bir şekilde dengelicem. Bazen 1400, bazen 800 olabilir

Herkes listesini yazmaya gayret ediyor.
Genelde gördüğüm en büyük eksikli spor, buna ben de dahilim.
Az yemek kadar spor da önemli ve çoğumuz bunu yapmıyoruz :97:
Hep beraber bir çözüm bulalım buna

Hareketsiz bir gün geçiriyorsak 1000 güzel ancak gün hareketli koşuşturmalı yorucuysa 1000 in üzerine çıkmakta bi zarar olmayacağını düşünüyorum.Binevi günlük yaşam hareketliliğine göre.

Herkes listesini yazmaya gayret ediyor.
Genelde gördüğüm en büyük eksikli spor, buna ben de dahilim.
Az yemek kadar spor da önemli ve çoğumuz bunu yapmıyoruz :97:
Hep beraber bir çözüm bulalım buna

Sorma en rahatı evde ip atlamak diye düşündüm feci kilo verdirir diye (10 dk atlıyorum ter içinde kalıyorum) sonra öğrendim ki fazlası zarar dizlerde iltihap riski artıyormuş. Evet spora bir çözüm bulalımmmmm.

tatlım 10 dk değilde 30 saniye fln aralarla 25x4 yani 100 tane iyi oluyo bugün sporda öyle yaptık mesela

listen genel olarak çok güzell hayatımmm :) ama akşam 3 dilim ekmek biraz fazla sanki ama yine de toplam kalorin çok iyi ara öğünde yapmışsın daha ne olsun

sporun süper tatlım ama kendini fazla yıpratma spor yaparsam sakın 1000 kalorinin altına düşme hasta filan olursun mazallah dikkat et kendine

bugün zaten 11.30 du ya uyandığımda büyük ihtimalle 1000 e tamamlarım uyuyana kadar ztn elma-mandalina fln dua et de dayanamayıp pasta fln yemiyim :S

Ya ben o zaman fazla mı abartmışım günde 500 atlardım (gerçi iki gün sürdü ) yine de korkuyorum artık sol bacağımda ağrı var ip atlayınca bişi olck diye korktum.Şöyle başka spor ne yapabiliriz ya... :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…