Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben o zaman fazla mı abartmışım günde 500 atlardım (gerçi iki gün sürdü ) yine de korkuyorum artık sol bacağımda ağrı var ip atlayınca bişi olck diye korktum.Şöyle başka spor ne yapabiliriz ya... :97:
Bence günlük kalori alımına herkes kendi karar versin :)
Genelde 1000 kalorinin altına inmek tavsiye edilmiyor ama kendinizi rahat hissediyorsanız ya da bir önceki günü dengelemek istiyorsanız o kadar kalori alabilirsiniz.
Ben kalori alımımı duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum ama bir şekilde dengelicem. Bazen 1400, bazen 800 olabilir
Sorma en rahatı evde ip atlamak diye düşündüm feci kilo verdirir diye (10 dk atlıyorum ter içinde kalıyorum) sonra öğrendim ki fazlası zarar dizlerde iltihap riski artıyormuş. Evet spora bir çözüm bulalımmmmm.
listen genel olarak çok güzell hayatımmm :) ama akşam 3 dilim ekmek biraz fazla sanki ama yine de toplam kalorin çok iyi ara öğünde yapmışsın daha ne olsun
bugün zaten 11.30 du ya uyandığımda büyük ihtimalle 1000 e tamamlarım uyuyana kadar ztn elma-mandalina fln dua et de dayanamayıp pasta fln yemiyim :S
süt içiyorsunuz ama tam yağlı içmemelisiniz
haha bende ya odaya kapadım kendimi yeşil çay almaya dahi çıkmadım bekliorum öle birazdan çıkıp çay alcak inş sadece çay alırım 71 i görmüşken bi daha ucunu kaçırmak istemiyorum en azından 65 e kadar fln :/
uwwww çok fazlaaa! canım sen hamlamışsın o zaman 1 hafta fln hiç yorma bacaklarını bence sonra ağrısı fln geçip iyileştiğini hissettiğinde günde yarım saat tempolu yürüyüş ve 4x25 de iip atlarsan acayip kalori yakarsın tabi bacaklarını esnet önce esneme hareketlerini yap ki bi daha hamlama
evet tatlım ama iki gündür canım bişi istemio zorla yiyorum nedense 1000 kaloriyi aşmadım iki gündür sporda yapasım hiç yok nedense bi mucize olsada başlasamda sıkılaşsam azcık
aaaaa ben bunu yeni duuydum hep yararlı tarafını duyardım bende ip atlamayı çok seviorum geçen sene bende günde 1000 kez atlardım sonrada 1 saat egzersiz yapardım nivea body slim in 6 egzersizliklerini filan toplam 1 buçuk saat felan sürüodu gerçekten çok sıkılaşmıştı vücudum keşke şimdide atlasam ozaman trye yılbaşına gitcem die 20 gün felan atlamıştım bi hevesle
evt cnm farkındayım 3 dilim çok ama 2 dilimini tost makinasında yağsız kızarttım kalorisi dahamı azalıo bilmiorum birde günlük kalorim az olmasın die 3 dilime çıkardım ama inş bundan sora daha düzenli beslenicem
ben yağsız içiorum tatlım annem yağsız alıo sağolsun ama kalorisini yağsızın tam olarak bilmiorum bir bardağını 76 kalori olarak hesaplıorum galiba
evt tatlım bencede bırakınca daha çok salıoruz kendimizi incecik olmak varken neden kilolu kilolu dolaşalım dimi ama hem zayıflayınca yeriz istediğimizi sora bir kaç gün az yeyip dengeleriz bir şekilde
geçen ay da atlamıştım ip bir kaç gün her saat başı 200 atlamıştım ama bir kaç gün sonra bıraktım keşke şimdi yeniden başlasam her saat başı 100 atlasam toplamda 500 atlasam yine yeter düşünüyüm az belki atlarım yineee ama inşşşşşşş atlarım
ve başardımmm ! 1 çatal dahi almadım ki annem bana da tabak hazırlamış mutfakta ama dokunmadımm gittim yeşil çayımı doldurdum elmamı yıkadım bi yarım saat küçük kadınlara bakarak yedimmm ve odaya döndümmm evet tatlım zayıflayınca yemeye başlarız ama bu seferde koruma olck tabi haftada 1-2 yi geçmemek gerek ben sporu da hayatım boyunca bırakmıcam her ay spor salonuna gidicem bundan sonra ki yaşamım boyunca belki yaz tatillerinde fln bırakabilirim ki o zamanda en az 4-5 kez yüzmeye gidiyoruz tüm günlük yaz boyu zaten
tatlım o kadar zorlama alt bacakların kas yapar o zaman ve çok zor incelir amaç kas miktarını artırmak değil olanı çalıştırıp yağ yakmak unutma! kas yaparken de yağı atmaz vücut tam tersine kas yapımında kullanır! ve kas eritmek yağ eritmekten daha zor emin ol :/ günlük 100 iyidir sabah aç karnına 50 akşam üstü aç karnına 50 fln tabi ben atlayamıyorum okulum tam gün die ama yazın atlıcam bende
ne güzzelll seniin spor salonuna gitme gibi bir şansın var tatlım keşke benimde öle bir şansım olsa evde hiç uğraşmam spor yapmaya
100de çok az deilmi ama tatlım yine 200 yada 300 olsa olmamı
olmaz bebeğimmmm mızmızlanma bak günde 200-300 fln atlarsan en fazla 1 ay dayanırsın o tempoya ve sadece yorulur kas yapımına sebep olursun ama günde 100 hem kaslarını çalıştırır hem daha esnek olmasını sağlar hem de öyle 1 ay sonra bıkmak veya dayanamamk gibi bi durum olmaz sen 100 atla ama mesela 1 yıl fln atla ya da 5-6 ay aralıksız atla daha iyi güven bana
allah iyiligini vermesinnnnnnBen hiç ip atlamadım
Bu kiloyla dizlerime zarar zaten
tamam guveniorum sana tatlimmmmmmmm gunde 100 defa neki atlarim valla
allah iyiligini vermesinnnnnn
şimdi ben isterim ama gün cumartesi olsaaa? bi de saati 21.00 fln olsaa? bi de cnm dizlerine fln zarar olmaz merak etme atlayabildiğin kadar atla sende hergün bizim salonda daha kimler atlıyo ellerinde iplerle bi görsen bi de hay ben boğazıma ! 2.bardak yeşil çayımı almaya gittim tabi fark ağzımda sakız yoktu bu sefer suyun ısınmasını beklerkene dayanamadım bi parça poğaçadan didikledim 1 tane minik tuzlu kurupasta yedim 1 tane de mandalina yedimn =( ama yine de 1200 ü geçmemişimdir herhalde bugün gece 2 ye kadar uyuyamam ben zaten sabah 11.30 da kalktım ağzıma da sakız aldım şimdi :/ yine en kalorilisinden yani pastadan bi çatal bile almadım ama!
iyi peki o zaman :) ama sen yine de bahane bulma bak önerim var zorlanırım diosan günlük 20 yle başla verdiğin her 200 gram için 1 tane artır yani 1 kilo verince 25 e çıkar 2 kilo olunca 30 yap fln böyle artır sayılarını
Canım istersen boy ve kilo bildiriminde bulun şimdi için :)
Tamam günde 100 kez atlamaya başlicam ama 20 x 5 şeklinde yapabilirim ancak :)