ben bu dijital tartıdan nehret ediyorum
sabah uyku tatmadı heyecandan tartılıcam diye
bi kaç kere indim çıktım
112.5 dan 116.6
arası her seferinde degişik rakam gösterdi
ne bu şimdi
kaç kiloyum ben
Herkese günaydın :)
İlk kilo bildirimini ben yapayım, tam 80 kiloyum.
Kızlar buda benim kilo bildirimim. :)
52.7 düm geçen hafta bu hafta 52. 2üm.Hemde fazla dikkat etmeme rağmen çikolatamıda yedim pizzamıda yedim her şeyden yedim.ama kalorime dikkat ederek :)
Günaydınnnnnnnn
bende 59.5 dan 59kg düşmüşüm........
biraz hayalkırıklığı oldu bende yarım kilo değilde 1kilo vermişimdir diye düşündüm...
bir baktım 500 gram...
sağlık olsun napalım buda iyi..
böyle giderse haftada 500 ayda 2 kilo demek buda 2.5 ayda hedef kiloma ulaşmış olurmu...
1983 ve Cansu ikinizide tebrik ediyorumm...
1983 walla 2 küsür kilo vermişsin maşallah devamı gelsin inşallah......
Günaydınnnnnnnn
biraz hayalkırıklığı oldu bende yarım kilo değilde 1kilo vermişimdir diye düşündüm...
bir baktım 500 gram...
böyle giderse haftada 500 ayda 2 kilo demek buda 2.5 ayda hedef kiloma ulaşmış olurmu...
1983 ve Cansu ikinizide tebrik ediyorumm...
1983 walla 2 küsür kilo vermişsin maşallah devamı gelsin inşallah......
günayydın arkadaşlar :)
ben aranızda yeniyim biliyorsunuz.. destekleriniz için çok teşekkür ederim..
bugün çok mutluyum çünkü tam 77.4 olmuşum.. pazartesi başladım yani tam 2 kilooooo
kilo veren arkadaşlar sizleri çok çok çok tebrik ederim darısı ben ve benim gibi veremeyenlerin başına diim =) ben tartılamadım ama büyük ihtimalle aynı kalmıştır kilom veya almışımdır haftaya cumaya kadar da tartılmak istemiyorum önümüzdeki haftayı sporumada devam ederek çok planlı ve verimli geçirmek istiyorum :) bu da bu sabah ki kahvaltım yalnız ekmek yazdığım aslında 4 dilim ekmek değildi böle 2 avcum kadar pideydi onu da krem peynirler fln yiyince nasıl yediğimi anlamadım evde de domates fln yokmuş o yüzden böyle saçma bi kahvaltı oldu petibör meyve ekmek ve peynirden oluşan :S
[1] Elma 1 ADET 60.00
[2] Pide 120 GRAM 319.20
[3] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[4] Pötibör Bisküvi 7 adet 189.00
[5] Krem Peyniri 40 GRAM 136.40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[7] Muz 1 ADET 100.00
Toplam : 795.40kal.
evet maalesef.
arkadaşlarımla buluştum dışarıda 10 kişinin 10uda pizza yiyince bende mecvur kaldım işte. =( çokda güzeldi ama
Bnnu
Twist hiç yapmadığım için ne kadar kalori harcadığını bilemiyorum ama yanılmıyorsam Aydasu yapıyordu :)
Bu konuda sana o yardımcı olacaktır.
Sporunu arttırdığın için kalori miktarını da arttırmışsın, çok iyi olmuş canım
sağol canım benimkiler afacn bişey sağlam kalmadı kaçıncı klavye kaçıncı mause yetişemiyoruz hızlarına:97:
tebrik ederim canım. haftaya çok daha iyi olucaz.
ben de bildirim yapayım. 97.8 kiloyum. 2.2 kilo vermişim :)
çok mutlu oldum.
Kızlar buda benim kilo bildirimim. :)
52.7 düm geçen hafta bu hafta 52. 2üm.Hemde fazla dikkat etmeme rağmen çikolatamıda yedim pizzamıda yedim her şeyden yedim.ama kalorime dikkat ederek :)
Günaydınnnnnnnn
bir baktım 500 gram...
günayydın arkadaşlar :)
ben aranızda yeniyim biliyorsunuz.. destekleriniz için çok teşekkür ederim..
bugün çok mutluyum çünkü tam 77.4 olmuşum.. pazartesi başladım yani tam 2 kilooooo
kilo veren arkadaşlar sizleri çok çok çok tebrik ederim darısı ben ve benim gibi veremeyenlerin başına diim =) ben tartılamadım ama büyük ihtimalle aynı kalmıştır kilom veya almışımdır haftaya cumaya kadar da tartılmak istemiyorum önümüzdeki haftayı sporumada devam ederek çok planlı ve verimli geçirmek istiyorum :) bu da bu sabah ki kahvaltım yalnız ekmek yazdığım aslında 4 dilim ekmek değildi böle 2 avcum kadar pideydi onu da krem peynirler fln yiyince nasıl yediğimi anlamadım evde de domates fln yokmuş o yüzden böyle saçma bi kahvaltı oldu petibör meyve ekmek ve peynirden oluşan :S
[1] Elma 1 ADET 60.00
[2] Pide 120 GRAM 319.20
[3] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[4] Pötibör Bisküvi 7 adet 189.00
[5] Krem Peyniri 40 GRAM 136.40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[7] Muz 1 ADET 100.00
Toplam : 795.40kal.