Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Dijital tartılarda öyle bir problem var maalesef

Her gün aynı yerde tartılarak sorunu çözebiliyorsun ancak.

İstersen evde bir köşe belirle ve her zaman orada tartıl çünkü bu şekilde tartının yerine göre gösterdiği kilo da değişir :)

Yeri sabit olunca kiloyu farklı gösterse de kilo verme aralığı hep aynı olduğundan ne kadar kilo verdiğini daha sağlıklı bir şekilde görüyorsun.

ben bu dijital tartıdan nehret ediyorum

sabah uyku tatmadı heyecandan tartılıcam diye

bi kaç kere indim çıktım
112.5 dan 116.6
arası her seferinde degişik rakam gösterdi
ne bu şimdi
kaç kiloyum ben

Kızlar buda benim kilo bildirimim. :)
52.7 düm geçen hafta bu hafta 52. 2üm.Hemde fazla dikkat etmeme rağmen çikolatamıda yedim pizzamıda yedim her şeyden yedim.ama kalorime dikkat ederek :)

52.7 düm geçen hafta bu hafta 52. 2üm.Hemde fazla dikkat etmeme rağmen çikolatamıda yedim pizzamıda yedim her şeyden yedim.ama kalorime dikkat ederek :)

tebrik ederim canım. harika :)

Günaydınnnnnnnn
bende 59.5 dan 59kg düşmüşüm........
biraz hayalkırıklığı oldu bende yarım kilo değilde 1kilo vermişimdir diye düşündüm...
bir baktım 500 gram...
sağlık olsun napalım buda iyi..
böyle giderse haftada 500 ayda 2 kilo demek buda 2.5 ayda hedef kiloma ulaşmış olurmu...

1983 ve Cansu ikinizide tebrik ediyorumm...
1983 walla 2 küsür kilo vermişsin maşallah devamı gelsin inşallah......

yine de çok iyi arkadaşım. hem sen sanırım pazartesi başladın, daha bir hafta olmadı. haftaya daha iyi sonuç alıcaksın bence. tebrik ederim :)

1983 ve Cansu ikinizide tebrik ediyorumm...
1983 walla 2 küsür kilo vermişsin maşallah devamı gelsin inşallah......

çok teşekkür ederim canım. benim verecek kilom çok fazla, o yüzden hızlı vericem muhtemelen başta. bu hafta regl haftam, hala regllim. haftaya bu rakamdan daha fazlasını vericem umarım.

Bence hiç üzülme 500 gr vermek çok güzel.:)
zaten sağlıklısıda hafta da yarım kilo vererek ayda 2 kilo verebilmekmiş. böyle devam et canım.:)

günayydın arkadaşlar :)

ben aranızda yeniyim biliyorsunuz.. destekleriniz için çok teşekkür ederim..
bugün çok mutluyum çünkü tam 77.4 olmuşum.. pazartesi başladım yani tam 2 kilooooo

bugün çok mutluyum çünkü tam 77.4 olmuşum.. pazartesi başladım yani tam 2 kilooooo

tebrik ederim arkadaşım, darısı tüm kalan kiloların başına :)

kilo veren arkadaşlar sizleri çok çok çok tebrik ederim darısı ben ve benim gibi veremeyenlerin başına diim =) ben tartılamadım ama büyük ihtimalle aynı kalmıştır kilom veya almışımdır haftaya cumaya kadar da tartılmak istemiyorum önümüzdeki haftayı sporumada devam ederek çok planlı ve verimli geçirmek istiyorum :) bu da bu sabah ki kahvaltım yalnız ekmek yazdığım aslında 4 dilim ekmek değildi böle 2 avcum kadar pideydi onu da krem peynirler fln yiyince nasıl yediğimi anlamadım evde de domates fln yokmuş o yüzden böyle saçma bi kahvaltı oldu petibör meyve ekmek ve peynirden oluşan :S

[1] Elma 1 ADET 60.00
[2] Pide 120 GRAM 319.20
[3] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[4] Pötibör Bisküvi 7 adet 189.00
[5] Krem Peyniri 40 GRAM 136.40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[7] Muz 1 ADET 100.00

Toplam : 795.40kal.

canım hiç sıkılma, hatta motive ol. haftaya eminim çok verimli geçicek senin için. hepimiz çok daha iyi olacağız haftaya.

evet maalesef.
arkadaşlarımla buluştum dışarıda 10 kişinin 10uda pizza yiyince bende mecvur kaldım işte. =( çokda güzeldi ama

Afiyet bal şeker olsun canım

Teşekkürler canım

sağol canım benimkiler afacn bişey sağlam kalmadı kaçıncı klavye kaçıncı mause yetişemiyoruz hızlarına:97:

ay canım yaa Allah bağışlasın

tebrik ederim canım. haftaya çok daha iyi olucaz.

ben de bildirim yapayım. 97.8 kiloyum. 2.2 kilo vermişim :)
çok mutlu oldum.

ayy maşallah çok güsel tebrikler

Aynen canım çok iyi anlıyorum bende çok kaçamak yaparak 500 gr verdiğimi bilirim buna rağmen kilo vermek nasıl mutlu ediyo demi tebrikler

Aa neden öyle dedin 500 gr çok güsel bi sonuç canım yaa gerçekten tebrik ederim sizi de

vay be süper tebrikler arkadaşım

tatlım hastalığın geçsin biraz toparlandığında rahatlıkla vereceğine eminim sen iyileşmene bak hiç düşünme

çok teşekkürler kızlar desteğiniz için :) en büyük motivasyonu siz sağlıyorsunuz bana burası olmasa çoktan vazgeçmiştim belki yine ama burası sayesinde bi sorumluluk kazandım şu son günleri saymazsak diyordum ki bunu yersen akşam yazmak zorundasın tabi yazınca onlarında canları çeker okuyunca en iyisi hiç yeme sen fln diye ikna ediyodum kendimi :) önümüzdeki hafta hepimiz için güzel ve verimli geçicek 1 er 2 şer atıcaz kiloları inanıyorum buna şimdilik ben kaçar kızlarr öptüm hepinizi kocamannn :)

merhaba.bende bu yöntemle 2 sene önce 13 kilo vermiştim.
bugünden itibaren bende bu yönteme başlıyorum.
boyum 1.63 kilom 74,5 .benide aranıza alın.
zannedersem cuma günleri kilo bildirimi yapıyorsunuz,bende katılıyorum aranıza.
herkese kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…