Başlangıç için fazla fazla bile yapmışsın canım tebrik ederim...
Dışarda yürümekle bir değil değil mi?
Nasıl başladın bilmiyorum ama nacizane bir tavsiyede bulanmak istiyorum sana...
Bandın üstüne çıkar çıkmaz birden yüksekten başlamak ve aynı tempoda misal 30 dakıka sonunda bırakmak oldukca tehlıkelı, en basta kalp rıtmi bakımından...
Tavsiyem şu: Banda çıktıgında 2,5 km ıle basla ve her 10-15 sanıyede bir bir artırarak (2,5 km 2,6 km gibi...) devam et...
İlk beş dakıkan bu sekılde rıtımlı bır sekılde artmıs olur...
Sonrasında sabıt olarak kacta yurumek ıstıyorsan yuru ve bıtırmene son 5 dakıka kala bu seferde azalta azalta bırak (4,5 km 4,3 km gibi...)
Böylece ısınma hareketlerı ıle baslamıs ve bıtırmıs olacaksın aynı zamanda normalde 25 dakıka yuruyorsan boyle 30-35 dakıka yurumus olacaksın ve senı daha az yordugunu farkedeceksın arkadasım...
Küçük bir tavsiye sadece...
Sen ne yaparsan yap doğru yolu çok iyi biliyorsun, çok bilinçli buluyorum seni
citol merhaba...
Aldığın kalori kesinlikle ama kesinlikle fazla değil...
Fakat nelerden aldığın onemlı kı bu da kılo vermemızde son derece onemlı bır etken...
Eger bu aldıgımız kalorı agırlıklı olarak yagdan gelıyorsa (cips gibi) o zaman kılo vermemız bır haylı zorlasacaktır...
Tavsıyem daha doyurucu seylerle kalorınızı tamamlamanız...
Allah razı olsun arkadasım...
Allah'a şükür herşey yolunda, çok mutlu haberler aldığım ve cok telefonla konustugum bır gundu agrım bundan kaynaklansa gerek...
Bugun gectı cok sukur
Ben 117 kılo bır bayanın 1300 lerde bıle kalorı almasını hıc sağlıklı bulmuyorum...
İhtiyacı cok cok daha fazla cunku...
Soyle bır ornek vereyım ben 167 boyundayım ve 79 kıloyken doktorumun verdıgı dıyet lıstesı 1800 kalorı ıdı ve bu sekılde haftada aksamadan 1 kılo verıyordum...
Kaldı kı 1000 lere ınecek bu hastalıklara ya da ölüme davetıye cıkarmak olur... Allah korusun
Teşekkürler tatlım bende bi ara elma sirkeli ballı su içerdim biraz fazla mı aldım nedir tansiyonumu düşürmüştü sen ne kadar içiyorsun ???
Hımm tamam canım 300-350 arasısaydım ben onu
Dün su içemedim çok fazla yeşil çay içtim en önemlisi su diyorsun öyle mi tamam canım suya daha çok ağırlık veriyorum o zaman teşekkürler
independent
kızlarr ben dün midemi üşütmüşüm sanırım biraz gecenin bi vakti midemi boşaltıp uyudum o yüzden =( gece boyu da terledim fln sabahta kalkamadım kendime gelip kalkabildiğimde de saat 6 ydı bugün.. annem bulantı önleyici şurup fln verdi gündüz de bi uyandığımda nane limon içmiştim 1 bardak onu hatırlıyorum kalkıncada biraz bezelye yemeği 4-5 çatal patates kızartması 3 yemek kaşığı fln da pilav yedin 4-5 tane de pe5tibör bisküvi yedim ama listede petibörü 1 dilim ekmek diye hesaplattım çünkü öyle bi değişim hatırlıyorum 4 tane petibör 1 dilim ekmeğe eşit diye nane limon u nasıl hesaplatsam bilemedim
[2] Nane 15 GRAM 9.75
[3] Limon Suyu 100 ml 70.00
[4] Bal 0.6 YEMEK KAŞIĞI 42.00
[5] Etli Bezelye 0.6 PORSİYON 171.00
[6] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163.00
[7] Patates Kızartması, Küçük 0.7 ADET 144.20
[8] Ekmek 1 DİLİM 65.00
Toplam : 664.95kal.
kızlarr ben dün midemi üşütmüşüm sanırım biraz gecenin bi vakti midemi boşaltıp uyudum o yüzden =( gece boyu da terledim fln sabahta kalkamadım kendime gelip kalkabildiğimde de saat 6 ydı bugün.. annem bulantı önleyici şurup fln verdi gündüz de bi uyandığımda nane limon içmiştim 1 bardak onu hatırlıyorum kalkıncada biraz bezelye yemeği 4-5 çatal patates kızartması 3 yemek kaşığı fln da pilav yedin 4-5 tane de pe5tibör bisküvi yedim ama listede petibörü 1 dilim ekmek diye hesaplattım çünkü öyle bi değişim hatırlıyorum 4 tane petibör 1 dilim ekmeğe eşit diye nane limon u nasıl hesaplatsam bilemedim
[2] Nane 15 GRAM 9.75
[3] Limon Suyu 100 ml 70.00
[4] Bal 0.6 YEMEK KAŞIĞI 42.00
[5] Etli Bezelye 0.6 PORSİYON 171.00
[6] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163.00
[7] Patates Kızartması, Küçük 0.7 ADET 144.20
[8] Ekmek 1 DİLİM 65.00
Toplam : 664.95kal.
ben her sbah içiyorum canım bana dokunmuyor sen djkkat et o zaman ... bu arada çocuklar klavyemj halletmişler ekran klavyesiyle yazmaya çalışıorum o yüzdende yeni klavye alana kadar yazamıcam sanırım zor böyle
evet hanınmlar bugünkü menüm. :)
[1] Bolulu Hasan Usta Kazandibi 0.5 100 gr 96.5
[2] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[3] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[4] Pizza 1 ADET 584
[5] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[6] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[7] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
Toplam : 1100.7 kal.
evet maalesef.
arkadaşlarımla buluştum dışarıda 10 kişinin 10uda pizza yiyince bende mecvur kaldım işte. =( çokda güzeldi ama
Serapkayra
Oh ohh sucuklar yenmiş, keşke bizde olsa da ben de yesem
Ekran klavyesiyle mi yazıyorsun?
Tüm harflari tek tek seçerek çok zor, hemen yeni bir klavyen olur inş :)
Daha önce ben hiç sirke içmedim ama bugün televizyonda çok övdüler, yarından itibaren başlicam.
Sen yararını gördüğüne inanıyor musun?
bnnu -
Tamam canım tskler ay bu arada sana da mı geçmiş olsun desem ne desem
Katrem
Bana 640 kalori çok geldi.
İçinde ketçap, mayonez ve hardal olsa da çok 640 kalori.
Bence 400 civarındadır kalorisi.
Profiterolün kalorisi de kremasının ve üstündeki çikolatanın yoğunluğuna göre değişir.
Ben içine kabak üstüne de %70 kakao oranına sahip çikolata koyduğumda iri bir top 45-50 kalori oluyor.
Ortalama büyüklükte bir top 50- 80 kalori arasında değişir bana göre.
Ama uzun zamandan beri normal profiterol yemiyorum, hep kabaklı.
O yüzden kalorisinden emin olamadım, diğer hanımların görüşlerini de merak ettim şimdi.