Başlangıç için fazla fazla bile yapmışsın canım tebrik ederim...
Dışarda yürümekle bir değil değil mi?
Nasıl başladın bilmiyorum ama nacizane bir tavsiyede bulanmak istiyorum sana...
Bandın üstüne çıkar çıkmaz birden yüksekten başlamak ve aynı tempoda misal 30 dakıka sonunda bırakmak oldukca tehlıkelı, en basta kalp rıtmi bakımından...
Tavsiyem şu: Banda çıktıgında 2,5 km ıle basla ve her 10-15 sanıyede bir bir artırarak (2,5 km 2,6 km gibi...) devam et...
İlk beş dakıkan bu sekılde rıtımlı bır sekılde artmıs olur...
Sonrasında sabıt olarak kacta yurumek ıstıyorsan yuru ve bıtırmene son 5 dakıka kala bu seferde azalta azalta bırak (4,5 km 4,3 km gibi...)
Böylece ısınma hareketlerı ıle baslamıs ve bıtırmıs olacaksın aynı zamanda normalde 25 dakıka yuruyorsan boyle 30-35 dakıka yurumus olacaksın ve senı daha az yordugunu farkedeceksın arkadasım...
Küçük bir tavsiye sadece...
Sen ne yaparsan yap doğru yolu çok iyi biliyorsun, çok bilinçli buluyorum seni
citol merhaba...
Aldığın kalori kesinlikle ama kesinlikle fazla değil...
Fakat nelerden aldığın onemlı kı bu da kılo vermemızde son derece onemlı bır etken...
Eger bu aldıgımız kalorı agırlıklı olarak yagdan gelıyorsa (cips gibi) o zaman kılo vermemız bır haylı zorlasacaktır...
Tavsıyem daha doyurucu seylerle kalorınızı tamamlamanız...
Allah razı olsun arkadasım...
Allah'a şükür herşey yolunda, çok mutlu haberler aldığım ve cok telefonla konustugum bır gundu agrım bundan kaynaklansa gerek...
Bugun gectı cok sukur
Ben 117 kılo bır bayanın 1300 lerde bıle kalorı almasını hıc sağlıklı bulmuyorum...
İhtiyacı cok cok daha fazla cunku...
Soyle bır ornek vereyım ben 167 boyundayım ve 79 kıloyken doktorumun verdıgı dıyet lıstesı 1800 kalorı ıdı ve bu sekılde haftada aksamadan 1 kılo verıyordum...
Kaldı kı 1000 lere ınecek bu hastalıklara ya da ölüme davetıye cıkarmak olur... Allah korusun
senin kilon fazla olduğu için 1800 lerle 1 kilo verebiliosn haftada canım.Ama benim normalde günlük almam gereken kalori 1600 olduğu için ben düşürüyorum biraz