Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

ben de aletin hevesiyle öğleden sonrayı iple çekiyorum :) alışkanlık olur inşallah.

sabahları canım pek bir şey istemiyor benim. peynir zeytinle aram çok yok. olsa hayatta bu kadarla kalmam. peynir çok sağlıklı bir şey, ne güze çok sevmen.

GÜNAYDIN ARKADAŞŞLARR..

artık iyice alıştım.. dün akşam mönüm kocamann bir slata ve 2 köfte idi..

bugün akşama doğru yine bütün yediklerimi yazarım.. cuma olmasını iple çekiorummm

GÜNAYDIN ARKADAŞŞLARR..

artık iyice alıştım.. dün akşam mönüm kocamann bir slata ve 2 köfte idi..

bugün akşama doğru yine bütün yediklerimi yazarım.. cuma olmasını iple çekiorummm

tebrik ederim arkadaşım. bu yöntemle insan hiç açlık çekiyo. zamanla dolduramayacaksın bile kalori limitini bence.

Teşekkürler tatlım bende bi ara elma sirkeli ballı su içerdim biraz fazla mı aldım nedir tansiyonumu düşürmüştü sen ne kadar içiyorsun ???

Hımm tamam canım 300-350 arasısaydım ben onu
Dün su içemedim çok fazla yeşil çay içtim en önemlisi su diyorsun öyle mi tamam canım suya daha çok ağırlık veriyorum o zaman teşekkürler

+300 kalori almışsın ama yarın halledilir :)
Ben sucuğu tehlikeli bulmuyorum ama patates cipsi kesinlikle zararlı, tıpkı benim bugün yediğim abur cubur gibi
o sucugu bende çok tehlikeli buluyorum zeraden şeyi kaç kalori
ama ewdee var eşimde istiyo yap diye
ee önüme gelincede bir iki çatal alamaktan kndimi alamıyorum
bitmesini bekliyorum bidaha almıcam zaten ewe
kalori sepetinde 1600 olarak verdi günlük diyet ihtiyacımı
haftada o kadarda düşüremem
zaten istesemde yapamam hem dayanamam gücüm kalmaz yani hemde o kadar iradeli deyilim sanırım
:13:
banada doktorum 1500 diyet uygulamamı söledi bide ben xenical kullanıyorum günlük vucuduma giren yagın 3/2 kullanılmadan dışarı atılıyor
bununda verdigi bir rahatlık var üstümde aslında

yeşil çay midemi acıtıyor benim
genede içeyim dedim
almaya gittigimde 5.1 yerde çaylarının hazır sallamaları çıkmış aldım
günde 1 veya 2 bardak içiyorum bende

2 gündür içimde bir umut bir sevinççç
zayıflayacagıma kanaat getirdim
açayip içim kıpır kıprr
bir yandada korkuyorum ayın 26 sında randevum var doktorumla nasıl olcak ne kadar eksik çıkıcam diye
acaba leslie ile yürü mu yapsam 1 mil olanından
içimdde spora karşı azcık istek sevgi yokki
görücü üsülü kendinden 30 yaş büyük adamla ewlendirilen kızlar ın duydugu nehreti hissediyorum spora karşı

Herkese günaydın :)
Güne 80 kilo olarak başlıyorum, biraz kilo almışım.

arkadaşlar aklıma takılan bir şey var... şimdi o sepeti diye geçen sitede bilgisayar kullanmak bile kalori yaktırır diyo ve ben işim gereği günde 6 saat bilgisayar kullanıorum ve 1 saatte televizyon seyrediorum ve nerdeyse 900 kalori yakıomuşum bence bu doğru değil.. bileniniz var mı???

yaa bi de ben spordan nefret ederim yapamamm yanii çok üzülüorum bu duruma yürüşte yapamam üşürüm ya da terlerimm hiç sevmem ama ip atlasam mı acaba günde şöle 40-50 tane onun bile etkisi olabilir

hiç önemli değil, kesin üstesinden gelirsin sen :)

sana da günaydın arkadaşım.

Teşekkür ederim canım :)

İnsan yatarken bile kalori harcar ama hareketli bir duruma göre çok çok daha az.
Bilgisayar kullanırken de tv seyrederken de kalori harcarsın ama saatte 80-100 kaloriyi geçmez bence.
Yani günde 6 saat bilgisayar kullanıp 1 saat de tv seyrediyorsan 560-700 kalori harcarsın kişisel özelliklerine göre :)

Yapılan aktivite ne olursa olsun etkilidir, mutlaka faydası vardır canım.
Ben pek fazla ip atlamadığım için vücutta nasıl etkileri olduğunu tam bilmiyorum.
Bu konuda Aydasu sana yardımcı olacaktır canım

yaa bi de ben spordan nefret ederim yapamamm yanii çok üzülüorum bu duruma yürüşte yapamam üşürüm ya da terlerimm hiç sevmem ama ip atlasam mı acaba günde şöle 40-50 tane onun bile etkisi olabilir

Oy oy oy...
Dün tövbe ettim ip atlamaya...
Ya ben cidden yaşlandım ya da bünyem ipi dün kaldıramadı...
Sadece 75 kere atladım ama bittim yani
Ben galiba yine yürüyüşüme twist shape aletıme devam edeceğim canım

arkadaşlar ben akşam ciğer yapmayı düşünüorum.. yani karaciğeri alıcam una bulayıp kızartıcam.. şimdi tabi bunun çok kalorisi vardır di mi.. gerçi çok az yiycem ama yemem lazım kan yapıcı şeyler tüketmem gerekiomuş ne kadardır ki kalorisi ?

kızlarrrr evde fırından çıkacak olan cevizli-tarçınlı-havuçlu kek var..
1 dilimi kaç kaloridirrrrrrrrrr
yardımmmmmmmm

Ben evde kek yaptığımda içine koyduğum tüm malzemelerin kalorisini hesaplayıp dilim başına bölüyorum, sağlıklı bir hesaplama yöntemi bence :)

Bildiğim tarife göre havuçlu-cevizli kekin malzemeleri

3 su bardağı un (yaklaşık 375 gr) ~ 1365 kalori

3 yumurta ~ 240 kalori

2 su bardağı şeker (370 gr) ~ 1480 kalori

3/4 su bardağı sıvı yağ (150 ml) ~ 696 kalori

1 su bardağı süt (200 ml) ~ 124 kalori

3 havuç ~ 105 kalori

100 gr ceviz ~ 549 kalori

1 tatlı kaşığı tarçın ~ 13 kalori

toplam: 4572 kalori

Keki kaç eşit parçaya bölersem 4572'yi ye o rakama bölüyorum :)
Mesela 20 eşit parça yaparsan her dilim 228-229 kalori olacaktır, 16 eşit dilim yapmayı tercih edersen 285 kalori gibi.

Ben bu yöntemle hesaplıyorum, işine yarar umarım

kızlarrrr evde fırından çıkacak olan cevizli-tarçınlı-havuçlu kek var..
1 dilimi kaç kaloridirrrrrrrrrr
yardımmmmmmmm

Son düzenleme:
Güzel fikir, teşekkür ederim :)
Yarın bir de böyle deneyeyim

tünaydın almamışsındır canım...
kalkarkalmaz tartılınca fazla gösteriyor..
uyandıktan yarımsaat yada bir saat sonra tartıl bence açken..........

Yağda ciğerin öyle çok abartılacak kalorisi yok bence.
50 - 75 gr yersen 150- 225 kalori arası bir şey eder.
Ciğerin 1 porsiyonun kalorisi 300 küsür olarak gösteriliyor ama büyük ihtimalle çok yağl olacağını düşünerek kalorileri bu kadar şişiriyorlar. Bir de genelde 1 porsiyon 100 gr oluyor, sen daha az yersin kalori miktarını 200'lerde tutmuş olursun

canımm arkadaşımm teşekkürr ederimmm öle yapıcam 250 gram ciğer alıcam .. 2 kişiyiz.. ben daha az yerim bi de semizotu salatasıı tamamdır akşam mönümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…