Tabi tabi...
İllaki zamanla olacak bu canım...
Tavsiyem ilk ve son 5 dakika hiç bırakma kolları...
Zamanla bir bakmıssın tutmadan yuruyorsun...
Bu hafta bazı nedenlerden dolayı spor yapamadım, ama senle konustukca ıstahım kabardı resmen eve gıtsem de yurusem dıye...
Tesekkur ederım
Çok güzelhatta epey de az sayılabılır bılıyormusun ben mumkun degıl 20 gr peynır ıcın agzımı bulastırmam bu kadar mı sever ınsan peynırı
GÜNAYDIN ARKADAŞŞLARR..
artık iyice alıştım.. dün akşam mönüm kocamann bir slata ve 2 köfte idi..
bugün akşama doğru yine bütün yediklerimi yazarım.. cuma olmasını iple çekiorummm
canım benim düşüncem içerisine limonun ve elma sirkesinin girdiği bütün sıvıların kilo vermede etkisi büyük... Elma sirkesinin hem fadası çok hemde metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış akşam okudum ve şimdi sabahları elma sirkeli ılık su içiyorum ve gün içinde de ne içersem içiyim su ve yeşil çayda dahil limon sıkıyorum
canım eğer 3 saat ve hızlıysa kesinlkle 300den fazladır.. hatta baya fazladır :)
annem istanbul yenibosnada starctyde
kuzenim istanbul kabataş ta
teyzem istanbul ulus ta
tamam canım kilonu 79.4 olarak alıyorum . cuma günleri bildirim yapıyosunuz canım :) unutmayın :)
bence suyu daha çok tüketmelisin canım.. herşeyden öenmlisi su..
yeşilçayıda 3 fincan içersen yeterlidir :)
+300 kalori almışsın ama yarın halledilir :)
Ben sucuğu tehlikeli bulmuyorum ama patates cipsi kesinlikle zararlı, tıpkı benim bugün yediğim abur cubur gibi
canım yediklerin gerçekten çok fazla.Bence yavaş yavaş azalt haftaya 1600 kalori ile başla hemen sonraki hafta 1500 sonraki haftada 1400 ve bir müddet 1300 kaloriyle devam et kilo vericeksin bu sürede zaten.Eğer 1300 kalori ile kilo vermen durursa yavaş yavaş 1000 kaloriye indir ama 1600den başla birden düşürmemelisin kalorilerini. :)
Başlangıç için fazla fazla bile yapmışsın canım tebrik ederim...
Dışarda yürümekle bir değil değil mi?
Nasıl başladın bilmiyorum ama nacizane bir tavsiyede bulanmak istiyorum sana...
Bandın üstüne çıkar çıkmaz birden yüksekten başlamak ve aynı tempoda misal 30 dakıka sonunda bırakmak oldukca tehlıkelı, en basta kalp rıtmi bakımından...
Tavsiyem şu: Banda çıktıgında 2,5 km ıle basla ve her 10-15 sanıyede bir bir artırarak (2,5 km 2,6 km gibi...) devam et...
İlk beş dakıkan bu sekılde rıtımlı bır sekılde artmıs olur...
Sonrasında sabıt olarak kacta yurumek ıstıyorsan yuru ve bıtırmene son 5 dakıka kala bu seferde azalta azalta bırak (4,5 km 4,3 km gibi...)
Böylece ısınma hareketlerı ıle baslamıs ve bıtırmıs olacaksın aynı zamanda normalde 25 dakıka yuruyorsan boyle 30-35 dakıka yurumus olacaksın ve senı daha az yordugunu farkedeceksın arkadasım...
Küçük bir tavsiye sadece...
Sen ne yaparsan yap doğru yolu çok iyi biliyorsun, çok bilinçli buluyorum seni
citol merhaba...
Aldığın kalori kesinlikle ama kesinlikle fazla değil...
Fakat nelerden aldığın onemlı kı bu da kılo vermemızde son derece onemlı bır etken...
Eger bu aldıgımız kalorı agırlıklı olarak yagdan gelıyorsa (cips gibi) o zaman kılo vermemız bır haylı zorlasacaktır...
Tavsıyem daha doyurucu seylerle kalorınızı tamamlamanız...
Allah razı olsun arkadasım...
Allah'a şükür herşey yolunda, çok mutlu haberler aldığım ve cok telefonla konustugum bır gundu agrım bundan kaynaklansa gerek...
Bugun gectı cok sukur
Ben 117 kılo bır bayanın 1300 lerde bıle kalorı almasını hıc sağlıklı bulmuyorum...
İhtiyacı cok cok daha fazla cunku...
Soyle bır ornek vereyım ben 167 boyundayım ve 79 kıloyken doktorumun verdıgı dıyet lıstesı 1800 kalorı ıdı ve bu sekılde haftada aksamadan 1 kılo verıyordum...
Kaldı kı 1000 lere ınecek bu hastalıklara ya da ölüme davetıye cıkarmak olur... Allah korusun
Teşekkürler tatlım bende bi ara elma sirkeli ballı su içerdim biraz fazla mı aldım nedir tansiyonumu düşürmüştü sen ne kadar içiyorsun ???
Hımm tamam canım 300-350 arasısaydım ben onu
Dün su içemedim çok fazla yeşil çay içtim en önemlisi su diyorsun öyle mi tamam canım suya daha çok ağırlık veriyorum o zaman teşekkürler
Herkese günaydın :)
Güne 80 kilo olarak başlıyorum, biraz kilo almışım.
hiç önemli değil, kesin üstesinden gelirsin sen :)
sana da günaydın arkadaşım.
arkadaşlar aklıma takılan bir şey var... şimdi o sepeti diye geçen sitede bilgisayar kullanmak bile kalori yaktırır diyo ve ben işim gereği günde 6 saat bilgisayar kullanıorum ve 1 saatte televizyon seyrediorum ve nerdeyse 900 kalori yakıomuşum bence bu doğru değil.. bileniniz var mı???
yaa bi de ben spordan nefret ederim yapamamm yanii çok üzülüorum bu duruma yürüşte yapamam üşürüm ya da terlerimm hiç sevmem ama ip atlasam mı acaba günde şöle 40-50 tane onun bile etkisi olabilir
Yapılan aktivite ne olursa olsun etkilidir, mutlaka faydası vardır canım.
Ben pek fazla ip atlamadığım için vücutta nasıl etkileri olduğunu tam bilmiyorum.
Bu konuda Aydasu sana yardımcı olacaktır canım
Herkese günaydın :)
Güne 80 kilo olarak başlıyorum, biraz kilo almışım.
kızlarrrr evde fırından çıkacak olan cevizli-tarçınlı-havuçlu kek var..
1 dilimi kaç kaloridirrrrrrrrrr
yardımmmmmmmm
tünaydın almamışsındır canım...
kalkarkalmaz tartılınca fazla gösteriyor..
uyandıktan yarımsaat yada bir saat sonra tartıl bence açken..........
arkadaşlar ben akşam ciğer yapmayı düşünüorum.. yani karaciğeri alıcam una bulayıp kızartıcam.. şimdi tabi bunun çok kalorisi vardır di mi.. gerçi çok az yiycem ama yemem lazım kan yapıcı şeyler tüketmem gerekiomuş ne kadardır ki kalorisi ?
Yağda ciğerin öyle çok abartılacak kalorisi yok bence.
50 - 75 gr yersen 150- 225 kalori arası bir şey eder.
Ciğerin 1 porsiyonun kalorisi 300 küsür olarak gösteriliyor ama büyük ihtimalle çok yağl olacağını düşünerek kalorileri bu kadar şişiriyorlar. Bir de genelde 1 porsiyon 100 gr oluyor, sen daha az yersin kalori miktarını 200'lerde tutmuş olursun