Benim de 4-5 gündür kabızlık problemim var :44:
Tartıya çıktığımda biraz fazla çıkıyorum haliyle, regl öncesi şişkinliğim de eklenince...
Denediğim yöntemler de pek işe yaramadı maalesef
qiz3mm
21 Ocak = 65.7
28 Ocak = 65.1
4 Şubat = 64.5
Katrem
21 Ocak = 81.2
28 Ocak = 80.5
4 Şubat = 79.4
Bnnu
21 Ocak = 61.3
28 Ocak = 61.1
4 Şubat = 60.6
Medusa
21 Ocak = 67.7
28 Ocak = 66.8
Nightwinglover
21 Ocak = 81.6
28 Ocak = 80.6
4 Şubat = 79.8
independent
17 Ocak = 71
24 Ocak = 70.1
Anna_maria
28 Ocak = 70.2
4 Şubat = 69.7
Hanoi
28 Ocak = 56.7
4 Şubat = 56.7
Ca_cansu
28 Ocak = 53.1
4 Şubat = 52.7
Serapkaya
28 Ocak = 61.9
4 Şubat = 59.8
Lavanta83
28 Ocak = 65
4 Şubat = 63
Aydasu
31 Ocak = 0
6 Şubat = 1 kilo 100 gr verdi
Denizkizi
4 Şubat = 82
Ceylin33
4 Şubat = 78
Citol
4 Şubat = 117
Aycaozdemir
8 Şubat = 69
Nınım
6 Şubat = 59.5
Kızlar liste bu şekilde herkes kontrol etsin düzeltilecek ynlş yerler varsa söylesinnn
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr yağsız peynir
1 adet salatalık
3 adet zeytin
1 adet domates
2 bardak bitki çayı (şekersiz)
arada
1 tane portakal
1 tane elma
öğlen
bol yeşillik arasında haşlanmış fasulye ve nohuttan salata
arada
yarım kase sebze çorbası
kızlar öğle yemeğinde 4 yemek kaşığı bezelye yemeği yedim. içindekilerin 1 kaşığı kadar da patatesti.
şimdi netten bakıyorum bezelye yemeğinin porsiyonu yaklaşık 300 kalori diyorlar ama bezelyenin 100 gramı sadece 84 kalori. ben bunu 300 kalori hesaplamayacağım. çünkü 100 gr bezelye olsa, 30 gr patates olsa, bir tatlı kaşığı da yağ olsa, ki bunlar abartılmış hali, 80+30+50, toplam 170 kalori anca yapıyor. haksız mıyım sizce?
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr yağsız peynir
1 adet salatalık
3 adet zeytin
1 adet domates
2 bardak bitki çayı (şekersiz)
arada
1 tane portakal
1 tane elma
öğlen
bol yeşillik arasında haşlanmış fasulye ve nohuttan salata
arada(1)
yarım kase sebze çorbası
arada(2)
Süte buğday kepeği karıştırarak içtim.
akşam
1 kase ayran aşı
Salatalık, turp, havuç ve diğer yeşilliklerden salata
arada(saat 20.00 gibi yicem)
Meyve salatası
- 1/2 muz
- 1 portakal
- 1/2 elma
toplam: 1500 kalori civarı
spor: 100 dk yürüyüş
Ancak 1 lt su içebildim, 2 bardak da bitki çayı.
Biraz daha fazla su içmeyi denemeliyim :44:
inşallahh yaa =) olursam buraya bi şimdiki 42 beden halimi bi de o halimi çeker koyarım =) bugün bilmeden yedim aslında biliyomusunuzilk kez pizza hut a gitmiştik baktık millet açık büfe gibi bi yerden salata pizza fln alıyo bizde aldık dilim hesabıyla ödicez sanıyoruz bu arada salata da aldık geçtik masaya adam geldi 2 sınırsız 1 salata dedi biz hıh fln olduk sınırsız derken fln sonra adam dedi ne kadar yerseniz yiyin aynı ücreti ödüyosunuz bittikçe alabilrsiniz burdan dedi biz sevinsek mi üzülsek mi şaşırdık çünkü sadece 2 dilim almıştık başta sonra dedik ki amannn yaza kadar bi daha görüşemicez hazır sınırsız yapmışken koyver gitsin yani sonra da dedim ki madem aştım bugün son kez canımın çektiği herşeyi yiyiyimm
Bugünkü menüm iğrenç
Çok üzgünüm ve kendimi mutsuz hissediyorum hislerime yenildim ve 1 paket cipsi nasıl bitirdiğimi ben bile bilmiyorum.Yardım edin kızlar
1] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 40 GRAM 160.8
[2] mercimekli köfte 3 3 adet 462
[3] Patates Cipsi 100 gr 568
[4] İnek sütü 0.200 LİTRE 130
[5] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
Toplam : 1480.8 kal.
yediklrim sadece 5 çeşit ve kalori çok fazla
Gerçi gün içinde almam gerekn kalori miktarı 1600 ama 1400 kaloriyle zayıflayabilirmiym bilmiyorumki :S:S:S
Merhabalar...
nightwinglover tatlım 5 adet siyah zeytin 20 kalori yapıyor...
Merhabalar...
ben 50 kalori hesaplıyordum, tanesi 10 kaloriden. teşekkürler bu bilgi için. yanılmıyorsam tartıp hesapladın de mi aydasucum?
kızlar bugün benim off günüm. sabahtan beri bir sürü şey yiyorum ve hiçbirini hesaplamıyorum. bugünlük ara verdim diyete. çok stresli başladı bugün.
ben stajyer avukatım. stajla ilgili bir problem çıktı. bakalım yarın halletmeye çalışacağım yoksa 5 aydır yaptığım staj yanacak. akşam da nişanlımın iş görüşmesi var stres stres üstüne. ben de bugünü böyle rahat geçirmeye karar verdim.
bu arada biraz önce koşu bandımız geldi. artık sporumu daha düzenli yapacağım hehe :)
sizler nasılsını bu arada?
Merhabalar...
Menün sanki 1500 kaloriden az gibi duruyor nightwinglower
Çok teşekkür ederim canım, benim için önemliydi
Ben bugüne kadar 6 zeytin 100 kaloridir diyerek hesaplama yapıyordum, çok yanlış bir hesapmış.
Şimdi 20 gr siyah zeytinin kalorisini hesapladım, 40-45 kalori civarı.
Arada ciddi bir fark var, bir meyve kalorisi kadar
Tekrar teşekkürler, çok işime yarayacak bu bilgi :)
1983...
Kusuruma bakma arkadasım ya duzelttım hatamı
İnşallah işe ilgili sorununu halledersin...
Nişanlının da hakkından hayırlısı ne ise o olsun...
Eski günler geldi aklıma, çok stresli oluyor gerçekten...
Koşu bandın hayırlı olsun...
Bilgi edinebildiniz mi ne şekilde kullanacağına dair?
ben 50 kalori hesaplıyordum, tanesi 10 kaloriden. teşekkürler bu bilgi için. yanılmıyorsam tartıp hesapladın de mi aydasucum?
kızlar bugün benim off günüm. sabahtan beri bir sürü şey yiyorum ve hiçbirini hesaplamıyorum. bugünlük ara verdim diyete. çok stresli başladı bugün.
ben stajyer avukatım. stajla ilgili bir problem çıktı. bakalım yarın halletmeye çalışacağım yoksa 5 aydır yaptığım staj yanacak. akşam da nişanlımın iş görüşmesi var stres stres üstüne. ben de bugünü böyle rahat geçirmeye karar verdim.
bu arada biraz önce koşu bandımız geldi. artık sporumu daha düzenli yapacağım hehe :)
sizler nasılsını bu arada?
Evet canım, ben daha fazla yemiyim diye eğer 170 kaloriyse yuvarlayıp 200 yapıyorum ya da 110 kaloriyse yuvarlayıp 150 yapıyorum, böylece kalori miktarı artıyor, ben de fazla yememiş oluyorum :)
Aksi takdirde kendimi durdurmam mümkün değil, bugün sınırsız şekilde yeme isteği var içimde.
Her şeyi doyasıya yemek istiyorum of of
Çok rica ederim canım...
Keşke bi de bilgiyi doğru yazsaydım ben daha iyi olcaktı ama
Bu arada ben olaya en başından pat diye girdiğimi farkettmi şimdi...
24 yaşındayım...
Çalışıyorum, sporu evde bantta yapıyorum dışarda gündüz yürüme vaktim olmadığı için...
Nişanlıyım...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
Stresli zamanlar diyeti bozmak için birebir
Bazen ben de neden herkes gibi hiçbir şeyi kafaya takmadan yaşayamıyorum diyorum.
Sabah kalktığım andan akşam yatağa girip uyuyana kadar hep aynı şey, kilo verdiğim günlerin hayalini kuruyorum, nasıl daha çok kilo verebilirim derdindeyim, aman kaçamak yapmayayım telaşındayım...
Sizde de stresler üst üste gelmiş, gel de yeme şimdi... Ama sen yine de sakın çok yeme
Koşu bandın gelmiş, hayırlı olsun canım :)
Güzel günlerde kullanman ve başarılı, sağlıklı bir şekilde kilo vermen dileğiyle