Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

Ben önceleri düzenli hergün yapamzdım tuvaletimi. İki günde bir olduğu oluyordu.
bir kaç hafta önce yaptığım lahana çorbası diyetinin bana bu konuda çok yararı oldu. Artık düzenli bazen 2-3 kere bile yapıyorum. Lahanayı sık tüketmenizi tavsiye ederim. Bir de sanırım metobalizma hızlandıran şeyler sık sık tüketmek lazım. Lahana kırmızı pancar çok önerdiler bana ben ce ikisi de çok lezzetli. Yağsız limonlayarak salata olarak keyifle yenebiliyor. Bir de sütü tarçınlı içmiştim. Tarçın da metabolizma hızlandırıyormuş. Aklınızda olsun.Tarçın sevenler için çok da lezzetli oluyor

Hepimizi tebrik ederim

Çok güzel bir menü afferim :)

Bence haklsıın papatya
ama benim şu konuda kafam karışıyor
Bazen gıdaların kendi kalorileri düşük olsa da yemek olarak piştiklerinde kalorileri daha fazla oluyor. Acaba farklı bir etkileşim oluyor da o yüzden mi kalorisi farklı oluyor. Ben de bazı yemeklere şaşırıyorum çünk.

Menün sanki 1500 kaloriden az gibi duruyor nightwinglower

Ya bu duyguyu çok hissediyor insan. Arada sınırsız kaçamaklar yapmak istiyorsun. Olsun devam ederisn nasıl olsa diyete.Hiç mi olmayacak canım kaçamağımız böyle. O zaman da hata tatsızlaşır ödül olmazsa :)

Merhabalar...
nightwinglover tatlım 5 adet siyah zeytin 20 kalori yapıyor...

Olsun arada hepimizin zayıf düştüğü anlar oluyor. Moraini bozarsan diyete devam etmek için yeterli hevesin kalmaz. Bir günden birşey olmaz heralde .

dünkü yediklerim
aslında pek saglıklı beslenmiyorum ama
eşim ewde çocuklar ewde
öle olunca kendime özel bişey yapamıyorum
ne çıkarsa az kaarınca yemeye çalışıyorum
dün ew temizligi yaptım
1 saatee 700 kalori yakmışınız diyor inanmadım one ölee
biede akşam 3 köfte yedim minik minik kalorisini bulamadıgım için ekleyemedim
[1] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[2] Uno Kepekli Ekmek 3 DİLİM 135
[3] Sucuk 50 GRAM 225
[4] Patates Cipsi 40 gr 227.2
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Uno Kepekli Ekmek 3 DİLİM 135
[7] Tavuklu Şehriye Çorbası 2 PORSİYON 320
[8] Muz 1 ADET 100

1447.2 kal.

Son düzenleme:
Merhabalar...

ben 50 kalori hesaplıyordum, tanesi 10 kaloriden. teşekkürler bu bilgi için. yanılmıyorsam tartıp hesapladın de mi aydasucum?

kızlar bugün benim off günüm. sabahtan beri bir sürü şey yiyorum ve hiçbirini hesaplamıyorum. bugünlük ara verdim diyete. çok stresli başladı bugün.

ben stajyer avukatım. stajla ilgili bir problem çıktı. bakalım yarın halletmeye çalışacağım yoksa 5 aydır yaptığım staj yanacak. akşam da nişanlımın iş görüşmesi var stres stres üstüne. ben de bugünü böyle rahat geçirmeye karar verdim.

bu arada biraz önce koşu bandımız geldi. artık sporumu daha düzenli yapacağım hehe :)

sizler nasılsını bu arada?

1983...
Kusuruma bakma arkadasım ya duzelttım hatamı
İnşallah işe ilgili sorununu halledersin...
Nişanlının da hakkından hayırlısı ne ise o olsun...
Eski günler geldi aklıma, çok stresli oluyor gerçekten...

Koşu bandın hayırlı olsun...
Bilgi edinebildiniz mi ne şekilde kullanacağına dair?

Çok teşekkür ederim canım, benim için önemliydi
Ben bugüne kadar 6 zeytin 100 kaloridir diyerek hesaplama yapıyordum, çok yanlış bir hesapmış.
Şimdi 20 gr siyah zeytinin kalorisini hesapladım, 40-45 kalori civarı.
Arada ciddi bir fark var, bir meyve kalorisi kadar
Tekrar teşekkürler, çok işime yarayacak bu bilgi :)

Merhabalar...

Evet canım, ben daha fazla yemiyim diye eğer 170 kaloriyse yuvarlayıp 200 yapıyorum ya da 110 kaloriyse yuvarlayıp 150 yapıyorum, böylece kalori miktarı artıyor, ben de fazla yememiş oluyorum :)
Aksi takdirde kendimi durdurmam mümkün değil, bugün sınırsız şekilde yeme isteği var içimde.
Her şeyi doyasıya yemek istiyorum of of

Menün sanki 1500 kaloriden az gibi duruyor nightwinglower

Son düzenleme:

Çok rica ederim canım...
Keşke bi de bilgiyi doğru yazsaydım ben daha iyi olcaktı ama

Bu arada ben olaya en başından pat diye girdiğimi farkettmi şimdi...
24 yaşındayım...
Çalışıyorum, sporu evde bantta yapıyorum dışarda gündüz yürüme vaktim olmadığı için...
Nişanlıyım...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

sorun değil canım :) olur öyle hepimize. o zaman yine 10 kalori falan oluyo taş çatlasın bir tanesi galiba.

ya evet düzen kurarken hayat ne stresli. gerçi kurduktan sonra da öyle galiba. hepimiz için hayırlısı gerçekten.

teşekkür ederim canım :) bakalım servisi arayacağım ilk fırsatta, gelip kurarlar, kurunca da anlatırlar her halde.

Stresli zamanlar diyeti bozmak için birebir
Bazen ben de neden herkes gibi hiçbir şeyi kafaya takmadan yaşayamıyorum diyorum.
Sabah kalktığım andan akşam yatağa girip uyuyana kadar hep aynı şey, kilo verdiğim günlerin hayalini kuruyorum, nasıl daha çok kilo verebilirim derdindeyim, aman kaçamak yapmayayım telaşındayım...
Sizde de stresler üst üste gelmiş, gel de yeme şimdi... Ama sen yine de sakın çok yeme

Koşu bandın gelmiş, hayırlı olsun canım :)
Güzel günlerde kullanman ve başarılı, sağlıklı bir şekilde kilo vermen dileğiyle

canım o his bende de vardı dün. ve ben dün akşam oturudm patates kızarttım, bir porsiyon da pilav yedim. genelde stresliyken oluyo o his bana. dün akşam yenildim. bugün de aynı şey olmasın diye gündüzden bıraktım diyeti. böylece canımın istediğini yiyecem ama en azından gece 12 de değil. istiyosan sen de bir öğünlük falan izin ver kendine. benim gibi bir günlük falan değil tabi :)

ben de şimdi farkediyorum. ben de tanıtmadım arkadaşlara kendimi. 27 yaşındayım ben de. işte şimdilik iş yarı zamanlı gibi ama en geç martın 10una kadar tam zamanlı olacak. o zamandan sonra sizlere uzak kalıcam biraz. ben de nişanlıyım bu arada aydasucum. düğün tarihin belli mi? benim 9 temmuzda nikah var.

teşekkür ederim canım. inşallah hayırlı olur. güzel güzel kilo verip sizlere eşlik ederim :)

ya stresle başa çıkmak gerçekten çok zor. bazıları ağzına yemek koymaz. bazıları da direk yemeğe saldırır. ben ikinci gruptayım. abartmadan bugün ara verdim o yüzden. inşallah zayıfladıkça bu güven duygusunu yemekten sağlama durumumuz da değişecek. ve stres yemeğe neden olmayacak böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…