- 13 Kasım 2010
- 819
- 2
ciddden ya ama ben bu hafta hep aştım yani 1000 in altına inemedim düzensizdi hayatım bi kere gece geç saatte yatmak öğlen uyanıp kahvltı fln hiç bişi anlamadım yani spor da yapamadım ama yarın akşam dönüyorum artık yaza kadar hiç bozmıycam bugün iddiaya girdik yaza kadar 60 olabilirsem bana çok şık bi elbise alcak arkadaşım olamazsam ben ona spor ayakkabı alcam olur muyum sizce haziran ın 15 ine kadar fln 60 ?
Rica ederim canım ne demek...
Aslına bakarsan ben çoğu sitenin kalorileri şişirdiğini düşünüyorum...
İçine giren besinler belii nasıl bu kadar kalorili olur diyor insan...
Kendi mantığım çerçevesinde mantıklı buldum ben bu tabloyu...
diyetclub yazarsan bulursun canım, belkı kaynak bulabılırsın, dıyetısyenden mı bılemıyorum cunku...
Sahsen ısıme geldı mantıklı da buldum aldım memnunıyetle kullanıyorum
Yarın sabah senın ıcın 5 tane zeytını tartayım canım, bılıyordum fakat ezbere konusmayım sımdı, yarın sabah net rakam soylerım...
doğumdan sonra 84 kiloydum
şu an 79 diyete başlayalı 1 ay ancak olmuştur
1000in üstüne çıkmıyordum aslında ama 1200e kadar yolu var
3-4 gündür biraz aştım malesef
hedefim 65 boyum 1,78
inşallah hepimiz ideal kilomuza ineceğiz....
slm kızlarrrr =)) ben yarın akşam dönüyorum kayseri ye ve eski sporla bütün hayatıma hem de tam dönüyorum çünkü yurda gidicem ve annemin o güzel yemeklerinden yiyemicembu da rahatça gezdiğim son gündü ve arkadaşımla pizza hut da sınırsız menü almak gibi büyük bi hata yaptık ama pişman değilimm bugün hiç olmadığım kadar doydum sabahtan itibaren yediklerim... (pişman değilim çünkü yarın akşam otobüse binicem ve dönücem kayseri de ne starbucks ne de pizza hut var rahatım yani akdeniz salatalarıma dönebilirim ) (dondurma mado dn 2 kepçeydi miktarını 250 gr diye hesaplattım az mı fazla mı bilemem :S )
[1] Sucuk 5 GRAM 22.50
[2] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165.00
[3] Sütaş Tam Yağlı Koyun Peyniri 60 GRAM 208.20
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[5] Zeytin (yeşil) 5 GRAM 7.20
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[7] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55.00
[8] Pizza Hut kalın hamurlu peynirli 6 DİLİM 1080.00
[9] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[10] Domates 3 ADET 42.00
[11] Salatalık (hıyar) 4 ADET 44.00
[12] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[13] Dondurma 250 GRAM 482.50
[14] ETİ BROWNİ İNTENSE 0.4 100 GR 186.00
Toplam : 2414.41kal.
Canım kaç kalorilik yapıyorsun ????
Ben normal su içiyorum sabahları ..
bugünden sonra sıcağa yakın içeyim bari...
bitki bende içiyorum...
Eşim akşam 7 de evde olduğu için yemek yemem 7yi buluyor...
olursun bence
iradelisin maşallahhh :)
Canım senden ilk defa böyle bir liste görüyorum :)
Ama arada sırada hepimiz kaçamak yapıyoruz, sen de kaçamak yapmışsın
2-3 gün dikkat edersen hiçbir sorun kalmaz, afiyet olsun
Afiyet olsun yemişşin artık canım....
hazirana kadar 60 olursun canım...
inş öle olur yaacanım aldığın kalori kötü değil. yarın hafif şeyler yiyerek bu cipsi de tolere edersen sorun yok bence. moralini bozma hiç.
menün 5 çeşit ve hani açıkçası sağlıklı gözükmüyor.Kalorinin az olasının yanında yediklerinin besin değerleri de çok önemli ama bozma moralini yarın ki menünü çok daha sağlıklı bol sebze yeşil çay ağırlıklı geçirirsen çok sorun olmaz yani bu günki menünün etkisini en en en aza indirmek istiyorsan yarın çok dikkat etmen gerekli..
Aslında meyveyle kahvaltının arasinda çok zaman farklı yok. Ama daha dikkatli olmaya çalışıcam
Canım yaa mercimekli köftenin kalorisi o kadar yüksek mi?? Ben anladım bu zamana kadar niye kilo aldıgımı. Ben hafta sonu sıkıldıgımda köfte yapar, 10 taneye yakın yerdim, anamm anammm