Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Ne güzel azimlisiniz hatunlar maşallah
Valla ben de bırakmam çünkü fazla kiloyu kabullenemiyorum o zaman paşa paşa sayacağız kalorileri

Ben bırakmam asla sadece kızımın iyilesmesini bekliyorum. Bide ara tatil eşim evdeyken kalori sayamiyorum of her sabah taze sicak ekmek getiriyorrrrr. Yoksa ben bayat ekmek yerdim tutardi
Ben de tatilden çok umutluydum ama aynen eşim kahvaltıya kalıyor okan altıya kalınca da yapmak daha zor oluyor
Akşam çay saatinde aburcubur kuruyemişleri getiriyor.Bütün bunlara karşı koymak kolay değil işte.Arada kanların topuzu kaçıyor

Günlük 1000-1300 arası kalori alıyorum. Sabah çavdar ekmeği peynir domates gibi fazla aşırıya kaçmadan normal kahvaltımı yapıyorum ara öğünde sadece elma veya muz yiyorum tek ara öğün yapıyorum benim yeme şeklim uzun zamandır 2 öğün şeklindeydi zaten akşamda güzelce yemeği yiyorum ve akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum kesinlikle. En geç 6 30 oluyor.. 11 12 gibi de uyudugum için ne açlık hissediyorum ne de yorgunluk halsizlik. Aksine çok daha iyiyim.

Günaydın arkadaşlar. Bugün tartıldım 2,7 kg vermişim 1 haftada. Bunun ödem olduğunu biliyorum ama insan yine de motive oluyor. Pantolonlar da da hafif bir bollaşma var ama en iyisi mezura ölçüsü almak galiba. 20 Ocak'da diyete başladığım gün almıştım. Bugün sabah üşendiğim için alamadım. Velhasıl kelam kızlar bırakmayın devam edin :)

Benim bu sıralar fena iştahım açıldı kan ilacı ve antidepresan kullanıyorum onlardan mıdır artık nedir dünyaları yiyesim var
Bugün tekrar başladım inşallah başarırım.
Bugün 1300 kalori sayıcam inşallah
Kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim 180 kalori eder
Akşama da dengelersem bugün tamamdır
Sizler de yazın hanımlar birbirimizi motive edelim:KK52:

Günlük 1000-1300 arası kalori alıyorum. Sabah çavdar ekmeği peynir domates gibi fazla aşırıya kaçmadan normal kahvaltımı yapıyorum ara öğünde sadece elma veya muz yiyorum tek ara öğün yapıyorum benim yeme şeklim uzun zamandır 2 öğün şeklindeydi zaten akşamda güzelce yemeği yiyorum ve akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum kesinlikle. En geç 6 30 oluyor.. 11 12 gibi de uyudugum için ne açlık hissediyorum ne de yorgunluk halsizlik. Aksine çok daha iyiyim.
Benim tarzım da böyle kalorinin çoğunu akşam öğününe bırakmak daha mantıklı oluyor Akşam gözümüz doymazsa ölçüyü kaçırabiliyoruz çünkü

Benim bu sıralar fena iştahım açıldı kan ilacı ve antidepresan kullanıyorum onlardan mıdır artık nedir dünyaları yiyesim var

Büyük ihtimalle kullandığın ilaçlardandır yada mevsimseldir. Kış ayında benimde dünyaları yiyesim geliyor. Benim günlük aldığım kalori biraz düşük. Maksimum 1000 kalori alıyorum günlük. Sabah çok erken kalktığım için kahvaltı edemiyorum. Öğlen 12 ye kadar 2 bardak şekersiz 2si 1 arada içiyorum. Öğlen 50gr yulaf ezmesi 50 gr muz 120gr tam yağlı yoğurt yiyorum ortalama 350 cal. ediyor. Akşam ise çorba yoğurt yada salata türevleri.

Arkadaşlar ben de yediklerimi yazayım. Sabah çok erken kalktığım için kahvaltı yapamıyorum. Öğlen 12 ye kadar 2 tane 2si1 arada içiyorum. Öğlen 12 de 50gr yulaf ezmesi 50gr muz 120gr tam yağlı yoğurt yiyorum. Öğlenki menüm 315 cal. yapıyor, akşam ise çorba yoğurt yada salata türevleri yiyorum. Yediğim her şeyi mutfak tartısında tartıp kaç gram geldiğine bakıp öyle yazıyorum aplikasyona. Benim günlük aldığım kalori biraz az maksimum 1000 cal. alıyorum günde.

Büyük ihtimalle kullandığın ilaçlardandır yada mevsimseldir. Kış ayında benimde dünyaları yiyesim geliyor. Benim günlük aldığım kalori biraz düşük. Maksimum 1000 kalori alıyorum günlük. Sabah çok erken kalktığım için kahvaltı edemiyorum. Öğlen 12 ye kadar 2 bardak şekersiz 2si 1 arada içiyorum. Öğlen 50gr yulaf ezmesi 50 gr muz 120gr tam yağlı yoğurt yiyorum ortalama 350 cal. ediyor. Akşam ise çorba yoğurt yada salata türevleri.
Maksimum 1000 kalori sağlıksız ama kastan kaybedebilirsin.
1200 ün altına düşme derim

Benim tarzım da böyle kalorinin çoğunu akşam öğününe bırakmak daha mantıklı oluyor Akşam gözümüz doymazsa ölçüyü kaçırabiliyoruz çünkü

Aynen öyle o yüzden sabah dengeli beslenip akşam da ona göre bir şeyler tüketiyorum ben genelde. Bu arada ara öğübüm genelde elma oluyor benim hem şeker ihtiyacıma çok iyi geliyor hemde yok tutuyor.

Arkadaşlar ben de yediklerimi yazayım. Sabah çok erken kalktığım için kahvaltı yapamıyorum. Öğlen 12 ye kadar 2 tane 2si1 arada içiyorum. Öğlen 12 de 50gr yulaf ezmesi 50gr muz 120gr tam yağlı yoğurt yiyorum. Öğlenki menüm 315 cal. yapıyor, akşam ise çorba yoğurt yada salata türevleri yiyorum. Yediğim her şeyi mutfak tartısında tartıp kaç gram geldiğine bakıp öyle yazıyorum aplikasyona. Benim günlük aldığım kalori biraz az maksimum 1000 cal. alıyorum günde.

1000 kalori bana az geldi açıkçası bende genelde 1000 alıyorum fakat ben sizin gibi beslenmiyorum. Yani beslenme şekliniz benimki gibi olmadığından tam yorum yapmıcam. Ben yağ protein k.hidrat hepsinde alıyorum günlük zaten sağlıklı zayıflama için şart bu. Bazen 1200 alıyor bazen 900 o gün yediğim akşam yemeği belirliyor genelde kalori miktarını. Bir de yeşil çay içiyorum her gün olmasada.

Yediklerimizi felan yazalım motive edelim ben 1.haftamdayım daha gidip tartılmadım bir kaç gün sonra tartılıcam. :) inşallah vericez o kiloları

Günaydınlar
2 yumurta ile güne başladım.1 yemek kaşığı zeytinyağı da içip akşam öğününe o şekilde geçmeyi planlıyorum.
Şimdilik toplam 250 kalori.
Akşamı Max 1300 le kapatmayı düşünüyorum.
Herkese kolaylıklar diliyorum

X