Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kalori hesabıyla diyet yapan yok mu acaba? Benim boyum 156 kilom 52 1600küsür normalde almam gereken kalori miktarıymış sanırım. Ben geçen haftalarda günlük 750 kalori alarak iki haftada falan 2-3 kilo vermiştim sizce kaç almam lazım kilo vermem için ? 750 ile pek de doymuyordum aç yatıyordum :/

Bende pazartesi kalori saymaya başlıyorum bugün çok kötü bir gündü epeyce alay konusu oldum ve mutsuz bir şekilde eve döndüm hemen kilo vermek lazım :KK43:((

merhaba bende bütün diyetlere baktim ve kalori sayimiyla kilo vermeye karar verdim. tabi tatlilardan hamur islerinden hazir iceceklerden kola vs gibi uzak duruyorum 3-4 litre su iciyorum. emzirdigim icin 1500 kalori aliyorum günlük. 1 hafta oldu. boyum 167 kilom 81 idi. bu sabah 77.4 u gördüm. bu sekilde devam edicem kizlar.

merhaba bende bütün diyetlere baktim ve kalori sayimiyla kilo vermeye karar verdim. tabi tatlilardan hamur islerinden hazir iceceklerden kola vs gibi uzak duruyorum 3-4 litre su iciyorum. emzirdigim icin 1500 kalori aliyorum günlük. 1 hafta oldu. boyum 167 kilom 81 idi. bu sabah 77.4 u gördüm. bu sekilde devam edicem kizlar.
Çok güzel kilo vermişsiniz 1 haftada..

Tesekkür ederim canim. tabi daha cok var hedefe.
Hedefiniz Ne? Benim de boyum 169.5. Kilo olarak da 79.2 ile başladı. 75im şu an.. hem boyumuz yakın hem de başlangıç kilolarımız.. Ben de doğum sonrası kiloları vermeye calisiyorum. Benim oğlum da 10 aylık oldu..

Son düzenleme:
Ben söyle 63 kilo civarına kadar inmeyi dusunuyorum. ama ilk haftaya göre bu hafta daha yavas. zaten bi ara diyetisyene gitmistim ordada 1 hafta verir 1 hafta dururdu kilo vermem. direnc gosteriyor kilolarimiz.olsun ama bu yöntem guzel ben diyetisyen listelerine uymayi sevmiyorum. ilk bebegimde 3 ayda 69 a dusmustum bunda kilolar daha direncli gibi. sen neler yaparak verdin sende 4.2 kilo vermissin.

3 haftadır diyetteyim ben de.. Burdan yani KK 'dan bir diyet arkadaşım var. Birbirimizi motive ediyoruz. İş yerinde kızları da diyete soktum, böylelikle daha kolay oluyor dengeli ve sağlıklı beslenmek.. :))
Ben bol su iciyorum öncelikle. Mutlaka her öğünumde salata, ve mutlaka protein alıyorum her öğünde.. Bazen sebze yemegim oluyor ama bazen olmuyor. Izgara ile de öğünü tamamlıyorum. 2 kasik yoğurt tüketiyorum hemen hemen her öğününde. Günde en fazla 2 dilim ekmek ya da 2 dilim ekmek karşılığı karbonhidrat tuketiyorum. Onu da genelde öğlen... Sabah ve akşam tüketmiyorum. Ara öğün yapma şansım sadece işteyken oluyor. Fındık, badem, kuru meyvelerden olusuyor ara ogunum. Is çıkışı annemden oglumu aldım mi, artık aklıma bir şeyler yemek gelmiyor. Fırsatım da olmuyor. Sadece evi toparlayıp, aksam yemegini hazirlayabiliyorum.
Yeşil çay yağ yakımına çok faydalıymış sevmiyorum ama içme alışkanlığı geliştireceğim..
Diyetisyen listelerine ben de uyamıyorum. Çok sıkıyor beni öyle şeyler.. kafama göre takılmak daha iyi hissettiriyor.

Cok güzel. bende cok su iciyorum. 3 litreyi geciyor. sebze ve protein agirlikli besleniyorum. zaten günlük 1500 kaloriye tamamliyorum. o yuzden daha fazla yiyebilmem icin sagliksiz abur cuburlari tuketmiyorum. 1-1.5 aya isime geri dönecegim.yani giydigimin yakismasini istiyorum. zaten hic bir kiyaferim suan olmuyor.

Benimkiler de olmuyordu.. yavaş yavaş olmaya başlıyorlar. ama en çok da, 'çocuk yapmış kendini salmış' demesinler diye bu ise başladım dogrusu.. bakımlıyım her daim ama kilo güzel durmuyor..

Uzun bir ara oldu .somestr tatilinde tabiki anne yemekleri olunca diyete araverdim.ve tartida 69 kg leri gormüşken tatil sonrası 73 olmuşüm.dun itibari ile yeniden kalori sayimina başlamış bulunmaktayim.ilk hedef 63 kg.ve ben bunu başaracağım.her cuma gunu buraya kilomu yazacagim bana eslik etmek isteyen var mı .

3 hafta once 71i gordum. Evlendikten sonra 15 kilo almisim. Ilk iki hafta 4 kilo verdim. Gecen hafta hastaydim, yine de 1200 kalori uzerine cikmamaya calistim. Yarim kilo daha vermisim. Gunluk kalori ihtiyacim 1800mus. Her yedigimi ictigimi not aliyorum. 50ye dusene kadar ne olursa olsun 1200 kalori uzerine cikmamaya calisacagim. Insallah basaririm.

Uzun bir ara oldu .somestr tatilinde tabiki anne yemekleri olunca diyete araverdim.ve tartida 69 kg leri gormüşken tatil sonrası 73 olmuşüm.dun itibari ile yeniden kalori sayimina başlamış bulunmaktayim.ilk hedef 63 kg.ve ben bunu başaracağım.her cuma gunu buraya kilomu yazacagim bana eslik etmek isteyen var mı .
merhaba,

bende sana eşlik etmek istiyorum ama 10 gündür ses yokkk..:)

bugun 69.900 olmusum. ilk zamana gore daha yavas kilo veriyorum. devam ediyorum. tabi bu ara birazda kacamak yaptim kizlar. ama iyi gidiyorum. siz neler yaptiniz?

Kizlar yarin bende kalori saymak istiyorum bir ara yine kalori sayiyordum aslinda iyi oluyodu ama sıkılmiştm surekli yediklerimi hesap etmekden . Bir kere daha denemek istiyorum varmı devam eden?

X