Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel kilo vermişsiniz 1 haftada..merhaba bende bütün diyetlere baktim ve kalori sayimiyla kilo vermeye karar verdim. tabi tatlilardan hamur islerinden hazir iceceklerden kola vs gibi uzak duruyorum 3-4 litre su iciyorum. emzirdigim icin 1500 kalori aliyorum günlük. 1 hafta oldu. boyum 167 kilom 81 idi. bu sabah 77.4 u gördüm. bu sekilde devam edicem kizlar.
Çok güzel kilo vermişsiniz 1 haftada..
Hedefiniz Ne? Benim de boyum 169.5. Kilo olarak da 79.2 ile başladı. 75im şu an.. hem boyumuz yakın hem de başlangıç kilolarımız.. Ben de doğum sonrası kiloları vermeye calisiyorum. Benim oğlum da 10 aylık oldu..Tesekkür ederim canim. tabi daha cok var hedefe.
Canim ben yazıo diye bir program indirdim tum yediklerimi oraya yaziyorum gun icindemerhaba tüm sayfaları okuyamadım yiyeceklerin kalorilerini nasıl hesaplıyorsunuz liste var mı ya da program
merhaba,Uzun bir ara oldu .somestr tatilinde tabiki anne yemekleri olunca diyete araverdim.ve tartida 69 kg leri gormüşken tatil sonrası 73 olmuşüm.dun itibari ile yeniden kalori sayimina başlamış bulunmaktayim.ilk hedef 63 kg.ve ben bunu başaracağım.her cuma gunu buraya kilomu yazacagim bana eslik etmek isteyen var mı .